Dodaj do ulubionych

Angry Birds Mattel

22.08.12, 18:17
Witam,
dziecko reklamę zobaczyło i żyć nie daje wink
Ma może ktoś z Was? Warte to kupienia?
W reklamie narrator mówi że ponad 1000 konstrukcji można z załączonych elementów zbudować, faktycznie tak jest? Kart do losowania za dużo na zdjęciach nie ma, a według zasad losuje się kartę z daną konstrukcją do zbudowania.
Obserwuj wątek
    • pasik Re: Angry Birds Mattel 22.08.12, 19:17
      podłączam się....i moja wyobraźnia działa gdzie łapać gadżety które nie trafią w budowlętongue_out
      • annniul Re: Angry Birds Mattel 22.08.12, 19:36
        Trzeba pewnie kupić i samemu spróbowaćwink szał na te angry birds jest niesamowity! mi udało się połączyć "przyjemne z pożytecznym" i jak na razie mały zadowolił się piórnikiem i portfelem z tym motywem, w sumie gdzie można kupić ta grę?? i jak to faktycznie wygląda sama ciekawa jestem, ale szkoła się zbliża i trzeba troszkę pooszczędzać...
        • inx123 Re: Angry Birds Mattel 22.08.12, 19:51
          my mamy ... czy 1000 napewno nie...ale mozna budowac z wyobraźni...mamy dwa zestawy ..ten mniejszy z kartami i większy z dodatkowymi figurkami i elementami do budowania.....moja jest fanka tych gier ..przeszła juz chyba wszystkie poziomy we wszystkich grach..i tylko o tych złotych jajkach słucham ;P......tymi zestawami bawi sie raz na jakis czas....mysle ze jednak gry na komp o niebo lepsze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka