Dodaj do ulubionych

Tornister Majewski

26.06.18, 10:05
Kupiłam dla córki do pierwszej klasy coś takiego: https://3xk.pl/pol_pl_Tornister-Szkolny-Premium-z-Zapieciem-Cute-Birds-24358_1.png I sama nie wiem czy zostawić czy zwrócić. Wydaje mi się duży, ale nic mniejszego znaleźć nie mogę, żeby jednocześnie był w miarę pojemny. Młoda twierdzi, że wygodny. Córka ma 118cm i 20 kg. Poradźcie czy zostawić lub ewentualnie co kupić??
Obserwuj wątek
    • kropkaa17 Re: Tornister Majewski 26.06.18, 15:57
      Mój syn jak zaczynał 1 klase był mniejszy niż twoja corka i jakikolwiek tornister wygladał na nim śmiesznie.
      Nam sie sprawdził plecak st.right majewskiego ale u nas dzieci prawie wszystko zostawiają w szkole, w plecaku bylo tylko picie, sniadaniowka i teczka.
      • agusia.24 Re: Tornister Majewski 26.06.18, 16:37
        u nas tak samo, też taki kupiłam, po czym okazało się,że dziecko nosiło tylko powietrze i drugie śniadanie, więc na szybkiego kupiłam mały zwykły plecaczek
        • beverlyja90210 Re: Tornister Majewski 26.06.18, 18:50
          Majewski tak ale nie tornister(zwłaszcza dla takiego drobnego dziecka ) tylko plecak. Dzieci wyglądają z tymi tornistrami jak ślimaki ze swoim domem na plecach.U nas w klasie rodzice w trakcie roku zmieniali tornistry na plecaki bo to się nie sprqwdzalo.Plecaki majewskiego są lekkie wymiary ok fajnie wyprofilowane
    • agulag76 Re: Tornister Majewski 27.06.18, 10:14
      Moje obie córki są z tych mniejszych - kupowałam dla obu Herlitz Mini, wystarczył przez pierwsze 3 lata, jest zgrabny i w sam raz dla niższych drobnych dzieci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka