agatha45-only 06.09.12, 17:10 Wiecie może gdzie można przez internet kupić ubranka na jesień/zimę tej firmy? Znalazłam trochę w internecie ale nie były to kolekcje z tego roku a mi chodzi o kolekcję 2012. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_love_strawberry Re: Ciuszki firmy Mayoral 06.09.12, 19:01 Kupowałam w sklepie internetowym baby-center. Jak nie było w sklepie internetowym to pytałam o numery katalogowe mailem. Nie wszystkie ubranka wrzucaja on-line, wiekszosc maja w stacjonarnych sklepach. Dlatego trzeba pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Ciuszki firmy Mayoral 07.09.12, 08:51 Sklepy mają zakaz wystawiania nowych kolekcji online - mogą sprzedawać tylko stacjonarnie. W sklepach internetowych są stare kolekcje ewentualnie tylko prezentacje nowej kolekcji bez możliwości zakupu online, ale mozna się dogadać telefonicznie i albo odłożą i ktoś znajomy odbierze, albo wyślą ale to w konspiracji Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Ciuszki firmy Mayoral 07.09.12, 09:37 na upartego mogę podjechać i zobaczyć co tam chcesz- mam 2 sklepy w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
igus1378 Re: Ciuszki firmy Mayoral 07.09.12, 15:03 Racja, w internecie maja niestety zakaz sprzedazy najnoszej kolekcji. Dla mnie ciuszki tej firmy to nr 1 jezeli chodzi o wzornictwo i jakosc, ale dziwi mnie brak zainteresowania nimi na allegro, wystawilam kilka rzeczy, w tym nowe z metkami i zero zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś