Dodaj do ulubionych

Tablet dla 4latki

09.09.12, 20:36
Witam, pytanie jak w temacie. Muszę kupić małej prezent - zamiast 150. lalki czy klockow bo urodziny były niedawno. I wymyśliłam tablet edukacyjny - bo lubi od czasu do czasu w iphonie podłubaćwink Na allegro są bodajże Overmax za ok. 400 zł. Wie ktoś jak to działa? Nie będzie się zacinało? Mąż marudzi że pewnie będzie się tylko wściekać bo nie będzie działać. Podpowiecie coś, proszę.
P.S. Oczywiście urządzenie będzie służyło do zabawy głównie w auciesmile
Obserwuj wątek
    • tuya Re: Tablet dla 4latki 11.09.12, 08:35
      Kup prawdziwy, nawet w Biedronce czy tesco. Wydasz tyle samo o będziesz mogła zainstalować tyle aplikacji ile dusza zapragnie. Mój roczniak bawi się zwykłym tabletem - ma na nim swoje pianino i aplikacje z odgłosami zwierzątsmile Dla czterolatki tez na pewno coś się znajdzie. I na dłużej starczy bo aplikacje można zmieniać, do tego można oglądać filmy, rysować itp.
    • saszanasza Re: Tablet dla 4latki 11.09.12, 09:17
      też uważam że w tej cenie można kupić prawdziwy, ostatnio na grouponie był nawet jakiś pierre cardin.
    • ona-26 Re: Tablet dla 4latki 11.09.12, 09:56
      Teraz piszeciewink? Wczoraj zamówiłam. Ale napiszę jak się sprawuje... Bo wydaje mi się, że ten też jest "normalny" tylko ma pewnie dodatkowo wgrane aplikacje dziecięce. Bo normalny to dla mnie Samsung albo Ipad - a takiego nie dałabym chyba na zawsze swojej 4latcewink Znaczy pewnie zawsze szybko skończyłoby się potłuczonym ekranemwink Jak macie ochotę można zerknąć na Allegro - ok 150 sztuk sprzedanych za bodajże 419 zł - Tablet Edukacyjnywink
      Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
      • janiulek ona-26 15.09.12, 21:20
        hejka, jak sprawuje się zakupiony przez Panią tablet? czy dziecko jest zainteresowane? Też chciałabym taki kupić dla 4letniego synka ale nie wiem czy warto smile więc proszę o Pani zadanie big_grin
        • majatusia innotab v-tech 15.09.12, 21:56
          My nie zdecydowalismy sie na zakup normalnego tableta dla 4 -latki z obawy iż taki normalny nie przystosowany jest do czestych upadków co przy naszej córce pewnie bedzie się czesto zdarzać.
          Kupilsmy innotab v-tech taki jak z ten aukcji
          allegro.pl/vtech-tablet-dla-dzieci-innotab-pink-rozowy-i2524315621.html
          Jeszcze prezent nie wręczony wiec nie wiem jak młodej się spodoba ale ja uważam że dla dziecka w tym wieku tablet doskonały
          Jakbym chciała wydać więcej to kupiłam bym unowoczesnioną wersję tego inntab 2 z systemem androit
          • gosiaczek-wawa Re: innotab v-tech 19.09.12, 19:26
            poprosze o info skąd użytkownicy MagicTab ściągają dodatkowe aplikacje? i co polecacie
          • monia111175 Re: innotab v-tech 07.11.12, 18:22
            i jak sie sprawuje tablet??????
            jak córka-zadowolona?
          • monika_irl Re: innotab v-tech 07.11.12, 18:53
            kupiliśmy córce też Innotab w zeszłym roku pod choinkę, miała wtedy 5lat. dokupiłam do tego jeszcze dwie gry edukacyjne:
            di1-2.shoppingshadow.com/images/pi/89/90/8b/119344087-260x260-0-0_vtech+disney+fairies+innotab+software+by+vtech.jpg
            ecx.images-amazon.com/images/I/51ubWyTGhML._SL500_AA300_.jpg
            plus pościagałam jeszcze z ich strony.
            Młoda gra, uczy się, czyta bajki do dzisiaj, prawie codziennie, a dodatkowo i bracia (3,5lat) też mają zabawę.

Btw teraz jest już do kupienia Innotab 2.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka