frau_blada 07.12.06, 19:44 Prawda jak oliwa... zawsze na wierzch wyplywa. Bardzo sie ciesze, ze mamy takie zroznicowane media w Polsce. Od Trybuny i GW z jednej strony, po telewizje Puls i RM z drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peer2 Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 19:49 Ale o co Tobie konkretnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 19:51 O sukces RM. Po tylu latach nagonki przetrwali i maja sie swietnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Te parady zboczeńców nazywasz sukcesem? 07.12.06, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 19:54 GW przetrwała jeszcze więcej lat i też ma się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 20:31 frau_blada napisała: > O sukces RM. Po tylu latach nagonki przetrwali i maja sie swietnie. :-) Faktycznie. Tykle lat nagonki RM na Gazete Wyborcza, i maja sie swietnie. Ten MIchnik to naprawde demokrta. Ma taka wladze ze nawet potrafi wygrac przezydenture dla Gronkiewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 wyzwancze hasla to cecha IV RP - te 3 mln mieszkan 07.12.06, 19:53 solidarne panstwo, odnowa moralna .. Oni nie wiedza sami skad maja taki stalinowski dar do hasel. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Lub odwrotnie zależy co kto lubi 07.12.06, 19:53 > Bardzo sie ciesze, ze mamy takie zroznicowane media w Polsce. Od Trybuny i GW > z jednej strony, po telewizje Puls i RM z drugiej. Ja też się cieszę. Braku wolności słowa III RP nie można zarzucić. Szkoda, że perspektywy IV w tym względzie wyglądają tak zniechęcająco... Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym przyjdzie czas sądu i na.............. 07.12.06, 19:54 złodzieja rydza i całą tą waszą halastrę. Nie ciesz sie bladziu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 19:54 A gdzie ten sukces? Kupa starych dewotek i dziadków bez zębów plus premier Kaczyński wchodzący Rydzykowi w... bez wazeliny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Zgadzam sie z Tobą 07.12.06, 19:55 Dobrze, że mamy pluralizm. Ale obawiam się, że o. Rydzyk chciałby go zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zgadzam sie z Tobą 07.12.06, 20:00 Zobaczylem w tvpis,tragedia albo mnie nawiedzono ,albo zmolestowano,dranie!! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Skrajne chamstwo i głupota to raczej RM i Nie 07.12.06, 20:20 RM z klechami pedofilami i kaczymi koalicjantami rozporkowymi odmieniaja moralnie oblicze ziemi ,tej ziemi sukces RM ,kaczka zlozyla poklon ojcu kacykowi z wdziecznosci za niezachwiane poparcie elektoratu moherowego . Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Skrajne chamstwo i głupota to raczej RM i Nie 07.12.06, 20:24 a co sądzicie o tym, żeby wprowadzić poprawkę do konstytucji mówiącą, że każdy ma prawo do publicznego wyrażania swoich poglądów oprócz Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To prawie tak jakby w konstytucji 07.12.06, 20:26 zabronić paradowania gejom. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Skrajne chamstwo i głupota to raczej RM i Nie 07.12.06, 20:25 Niezachwiane póki co. Łaska pańska... itd. Liga Patologicznych Rodzin też miała poparcie Ojca Dyktatora... i co? Za jakiś czas znajdzie sobie nowych pupilków. Wolę nie zgadywać jakich... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 20:29 Z jednej strony jest RM i ND Rydzyka, z drugiej - NIE Urbana. GW jest pośrodku. S. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 20:38 Nie przeszkadza mi to, że takie medium jak RM istnieje przeszkadza mi to, że bezwstydnie podaje się za "katolicki głos w twoim domu" od dawna głosząc poglądy sprzeczne z nauczaniem kościoła. I przeszkadzają mi moherowi biskupi w rodzaju Michalika, Głodzia czy Wielgusa któzy dają na to przyzwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum2 [...] 07.12.06, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Sukces RM a kleska GW 07.12.06, 21:45 Co jest sukcesem a co kleska? Odpowiedz Link Zgłoś