gosia.mama.wojtusia 02.07.04, 21:37 jestem przed zakupem i chcialam się poradzić która jest wygodniejsza i lepsza,proszę o opinie,a może któraś z emam ma do sprzedania,potrzebuję czarną z czerwonym przewijakiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 00:06 HEJ JA MAM KUFEREK ORAZ PLECAK BEBE CONFORT . CZĘŚCIEJ UZYWAM PLECACZEK POZDRAWIAM BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 07:50 ale jestes zadowolona z kuferka?ja plecaka nie biorę w ogóle pod uwagę bo nie noszę,czy kuferek jest warty polecenia?a może chcesz sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 09:01 Plecak ubieram lub wkładam pod wózek . Kuferek jest efektowniejszy ponieważ można zawiesić go na rączce wózka ,natomiast jest dosyć duży (szeroki ) żeby ubierać go na ramię po zostawieniu wózka . Jeżeli będziesz używać go tylko wyłącznie zawieszonego na wózku jest OK.Nie wiem co chcesz do niego wkładać , ja wkładam i miesci się :podwojne termoopakowanie Avent,2 butelki , mleko w dozowniku ,3 pieluszki,wilgotne chusteczki , termos z gorącą wodą . Jezeli uda Ci sie kupić używany kuferek zwróć uwagę żeby kolor czarny niebył wypłowiały od słońca bo wtedy będzie się bardzo róznił od wózka . Ja kupiłam 3 leni kuferek i kolor czarny okazał się głębokim granatowym na szczęście sprzedałam go za tyle za ile kupiłam. Mam kolor całego kompleu mango (czarny z ceglastym) .Jak narazie używam plecak oraz kuferek więc niesprzedaję .Teraz kupiłam Peg Perego Pliko P3 i szukam do niego torby Życzę powodzenia i trafnego wyboru Beata Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 09:18 plecaka w ogóle nie biorę pod uwagę ,tylko torbę ,bede nosic raczej na wóżku tylko sporadycznie na ramieniu .A czy widzialaś może jak wyglądają na zywo te mikkie torby ebbe confort,czy sa lepsze od kuferka pod wzgeldem noszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 04.07.04, 11:49 Ja plecak zawsze wieszalam na raczce wozka i nigdy nie bylo problemu (szelka plecaka sie rozpina- ma rzep Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 10:03 Torba będzie wygodniejsza do noszenia.Jednak wybór zależy od tego jak często będziesz nosić na ramieniu oraz co bardziej Ci się podobaA jak uda Ci sie kupić używaną rzecz za 1/2 ceny to myślę ,że warto - nieważne czy kuferek czy torba Jak będziesz kupować nową przymierz w sklepie i wybierz według własnego gustu i swoich potrzeb. BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 10:07 no wałsnie nigdzie nie ma zeby zobaczyc na zywo,widzialam tylko kuferek,torby niestety nie,wszystko jest pod zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 10:27 UROK POLSKICH SKLEPÓW JEŻELI CHCESZ MOGĘ ZROBIĆ I PRZESŁAĆ CI ZDJĘCIA KUFERKA I PLECAKA NIESTETY TORBY NIE MAM Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 10:32 Mały tak nudzi ,że niemogę skupić myśli : plecak Cię nieiteresuje ale może chcesz go zobaczyć z ciekawości , kuferek widziałaś więc niewim czy jest sens = ale moja oferta przesłania fotek jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 10:54 chetnie zobaczę fotki obu tych rzeczy,mój adres malgorzacia@interia.pl z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 11:29 OK ZDJĘCIA PRZEŚLĘ WIECZOREM BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 11:54 dzięki sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 13:11 Fotki wysłałam . Daj znać czy doszły Beata Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka7 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 15:45 Ja także stoję przed decyzją zakupu :torba czy kuferek BC. Postawiłam zdecydowanie na kuferek. Dlaczego ?: - kuferek jest dużo sztywniejszy od torby i rzeczy w środku nie będą się niepotrzebnie przemieszczać. Każda rzecz ma swoje miejsce i będzie zawsze porządek. W torbie nieczego bym nie znalazła. Tak przynajmniej mi się wydaje. - po drugie dwie z moich bliskich koleżanek mają kuferki i baaaardzo sobie chwalą :są pojemne i wygodne. A tak swoją drogą to jakie wózki Bebe Confort wybrałyście ? I czy jesteście zadowolone ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 16:50 Torba ma przegrody : www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=1041265&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F100818%2F102420%2F194527&grp=&sortuj=kod Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 16:51 o wózku napisze pozniej, jak maluszek zaśnie Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: moja opinia o Bebe Confort 03.07.04, 18:51 Jeszcze raz o Bebe > Jestem posiadaczką całego kompletu :stelaż Trophy , gondola Prelude , fotelik Elios i siedzisko Opera. > Nie chcę cię martwić ale drugi raz niekupiłabym tego wózka .Tak w skrócie : > stelaż: ciężki , jeżeli będziesz bujać dzidziusia do snu szybko > się ,,rozklekocze,, > gondola : brak regulacji wysokości pod głowką dziecka , ciężka,dla większych > dzieci zbyt wąska i krótka > siedzisko Opera : rozkłada się w kubełek , brak możliwości rozłożenia na > płasko,wąska i bardzo niewygodna .Zaletą jest możliwość włozenia twarzą do twarzy > Najbardziej byłam zadowolona z fotelika Elios i możliwości montowania go na > stelażu .Często używałam tego połączenia na zakupach. > Teraz z perspektywy czasu i doświadczeniach w użytkowaniu kupiłabym wózek > głęboki Emaliunge a następnie spacerówke Peg Pegego Pliko P3 > Mam nadzieję ,że mojej opini nieweźmiesz sobie do serca .... a jakby co zawsze > można zmienić wózek............. > Pozdrawiam > Beata > > > Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: moja opinia o Bebe Confort 03.07.04, 22:08 ja mam stelaz trophy avenue na kołach lanych,póki co jeszcze nie jezdzilam ale wózek jest lekki,do tego mam eliosa safe side,spacerówki nie bede uzywacgłownie dlatego ze paląk jest nieodpinany i dziecko trzeba wkladac i wyciagadc góra przez co szoruje butkami o tapicerke-tragedia!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re:Do gosia.mama.wojtusia 04.07.04, 06:23 doszły,doszły,dziekuje slicznie,chyba kupie ten kuferek Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 03.07.04, 19:28 słuchajcie, a co to w ogóle jest kuferek i torba? gdzie to sie nosi? przymocowuje jakoś do wóżka, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 04.07.04, 11:47 Ja mam plecak i zostawilam go sobie nawet po sprzedaniu wozka. Bardzo bylam z niego zadowolona i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wallis Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 04.07.04, 15:38 Witaj, Mam kuferek i jestem zadowolona. Na samym początku, kiedy używałam gondoli to żałowałam, że nie kupiłam torby. Ale kiedyś zobaczyłam torbę na wózku i już nie żałowałam. Wyglądała okropnie. Cała powyciągana, przewijak wisPiał jakoś z dołu jeszcze niżej niż torba. Nie polecam. Kuferek jest zgrabniutki, ale ciężko się z niego wyciąga rzeczy. Ja bym kupiła plecak następnym razem. To tyle. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Bebe Confort-torba czy kuferek? 05.07.04, 14:17 dzięki dziewczyny,bardzo mi pomogłyście,zdecydowałam sie kupić torbę - kuferek,jakiś taki zgrabniejszy mi się wydaje od torby,może mniej pakowny ale w końcu nie będę tam tak dużo pakować tylko jakieś drobiazgi,dziękuję Wam za wszystkie rady i zdjęcia,buziaki,pozdrawiam cieplutko-Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Jest do sprzedania plecak - oxygen 05.07.04, 19:07 Ja już mam może ktoś szuka : www.allegro.pl/show_item.php?item=27851700 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia jeszcze jedno pytanko 31.08.04, 17:10 zakupilam kuferek bebe confort i mam pytanko odnosnie powieszenia na wózku,czy wiesza się tak po prostu na raczce czy jakoś tam blokuje zeby się nie przesuwała bo widze ze tu sa takie odstajace zaczepy ale gdzie co ijak???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: jeszcze jedno pytanko 31.08.04, 18:07 Gosiu, no co Ty)) po drugiej stronie, wewnętrznej, rączki, tam, gdzie są te szare guziki do zmieniania pozycji rączki są takie haki do zawieszania torby/ kuferka, która ma uszy. a odnośnie spacerówki, to pałąk się odpina. ściskam Mona Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka7 Re: jeszcze jedno pytanko 02.09.04, 20:44 Dziewczyny a czy któraś z Was używa spacerówki BC Everest lub Kart ? I co ? jesteście zadowolone z wyboru ? Błągam o komentarze bo jestem o krok od zakupu ! Z góry dziękuję za rady Odpowiedz Link Zgłoś