tymulek 03.07.04, 15:33 Matki Polki!! doradźcie jakas porzadna zabaweczke dla Chlopczyka który szybko sie nudzi normalnymi zabawkami i w dodatku bedzie mial pierwsze urodziny.... (Pilot od telewizora juz ma, tel. komorkowy matki tez czyli odpada) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodamama20 Re: PREZENCIK NA ROCZEK 05.07.04, 11:44 MIALAM TEN SAM PROBLEM ALE KUPILAM PILECZKOWA ZJEZDZALNIE.Z TEGO CO PISZESZ NASZE DZIECI LUBIA TE SAME ZABAWKI.FIHER PRICE PILECZKOWA ZJEZDZALNIA LUB GARNUSZEK NA KLOCUSZEK TEZ POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: PREZENCIK NA ROCZEK 05.07.04, 15:40 dzieki, notuje na kartce ...bo oczywiscie bez kartki nie umiem funkcjonowac ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: PREZENCIK NA ROCZEK 05.07.04, 16:47 Witam Napiszę, jakie zabawki ciesza się powodzeniem u mojego 14-miesięczniaka . -basenik z piłeczkami -zabawki grające (różnego typu np. pilot, książeczka etc) -samochód Tolka (firma Tolo) -traktorek Little Tikes -piramidka grająca (my akurat mamy pszczółkę Smoby) -sorter (skrzynka Little Tikes) -wielka wywrotka (można pchać, ładować różne skarby, a Mały też chętnie wsiada do wywrotki i chce, żeby Go wozić) -duże klocki -książeczki kartonowe -wózek z klockami Fisher Price -jeździdełko -piłeczkowe zjeżdżalnie ostatnio mniej - ale być może już Mu się znudziły To chyba ogólny spis zabawek Małego - może coś wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: PREZENCIK NA ROCZEK 06.07.04, 17:26 A skad macie wielka wywrotke? Bardzo bym chciala Mai cos takiego kupic Kasia Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: PREZENCIK NA ROCZEK 08.07.04, 13:44 Wywrotka jest firmy Pilsan. Sczerze mówiąc to nigdy wcześniej nie słyszłam o takiej firmie . Ale auto super, bo długie bodajże na 90cm (Wader robi sporo mniejsze - nawet tzw. gigant truck). Kupowałam w zwykłym sklepie zabawkowym i płaciłam ok. 150zł. Dzisiaj znalazłam tu w sklepie internetowym sporo tańsze: www.swiat-dziecka.pl/kategorie/zabawki/cat_153.php?Bajama=81bd468d0263b0d6f0029f58f0cfae08 A to chyba strona tej firmy: www.pilsan.com.tr Odpowiedz Link Zgłoś