Dodaj do ulubionych

bluzeczki pod sukienki-gdzie?

08.10.12, 11:37
mam na myśli gładkie, jednokolorowe, białe, szare, granatowe, czerwone, z w miarę szczupłymi rękawkami tzn, żeby przylegały do rączki a nie takie wiszące-szerokachne, dla szczupłej 3latki 104cm, najlepiej przez internet,
zastanawiałam się nad wielopakami Nexta ale u nich jedne bluzki wąskie a inne szrokie jak diabli, a wy jakie kupujecie, podzielcie się opiniąsmile
Obserwuj wątek
    • ula_19 Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 08.10.12, 11:55
      Fajne bluzeczki są w 2-pakach w H&M (39,90zł). Zajrzyj na stronę C&A, tam tez były gładkie.
    • slonko1335 Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 08.10.12, 12:07
      Kupuję takie w H&M i C&A zawyczaj
    • ola4-0 Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 08.10.12, 12:17
      właśnie zajżałam na all i znalazłam te z H&M może jurto podjadę to zerknę jak wyglądają, dzięki.
      A z C&A są też w miarę szczupłe czy raczej szersze, bo to co miałam do tej pory przywiezione z Niemiec były dość szerokie?
    • agni71 Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 08.10.12, 13:20
      Ja takie bluzki mam przede wszystkim z Cubusa i Kappahl, rekawy w miarę szczupłe. Ostatnio w kappahl kupiłam białą i czerwoną, niestety od dluzszego czasu nie widzę czarnej (ale w ofercie ujest, przynajmniej na ich stronie internetowej). Poza tym jeszcze jednobarwne bluzki są w H&M. Bywają też w Benettonie (z małym napisem na przodzie, ale pod sukienką nie widać).
    • may-xi Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 08.10.12, 13:31
      F&F pakowane po 3 sztuki w cenie ok 40zł (sprzedawane też na allegro), w różnych kolorach i rozmiarach, u nas się sprawdziły
      • rafaleczka Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 12.11.12, 16:24
        podbijam, gdzie teraz dostane biała i czarna w roz. 98-104?
        • agni71 Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 12.11.12, 18:50
          Kappahl
        • ola4-0 Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 12.11.12, 21:08
          ja kupiłam właśnie w H&M w dwupaku
          • julenka3 Re: bluzeczki pod sukienki-gdzie? 12.11.12, 21:16
            Ja najczesciej kupuje te z H&M-tez mam szczupla prawie 4-latke. Kupuje rozmiar 98-104.
    • natalek79 a półgolfy 13.11.12, 10:52
      podepnę się pod temat...
      moja córka zaś pod prineski lubi półgolfy, które kupić masakra sad
      jakieś dwa lata temu trafiłam czarne w reserved, ale teraz nie ma nic, jak już to wszędzie golfy (tych mamy do wyboru i koloru), a chciałaby jakieś jednobarwne w żywych kolorkach...
      Obeszłam H&M, C&A, w Kappahl też nie rzuciło mi się w oczy.
      Zazdrości mi moich zwyczajnych, tureckich chyba z cioccioroco czy jakoś tak, ale rozmiary mają łączone i S/M sporo duże. Potrzebujemy takie na 146/152.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka