o_l_a3 14.10.12, 19:49 Wiem, ze to mało zakupowy temat, ale może któras z Was wstawiala sobie implent zęba w Wawie. Jaka cena jest dobrą ceną? I polecicie jakies miejsce? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jol_ka_32 Re: tylko implant hybrydowy 22.06.13, 13:03 szukaj miejsca gdzie robią implanty Hybrydowe. To jest rewelacja, ja mam tak odbudowaną górną 2 i nie jestem w stanie odróżnić. Niestety nie podam namiarów bo znam takie miejsce tylko w Krakowie i w Gdyni (Kowdent i Mackiewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
amalota Re: tylko implant hybrydowy 22.06.13, 14:12 A możesz powiedzieć, jaki to rząd kwot w Krakowie. Też się nad tym zastanawiam. No i czy np. wybielałaś żeby przed zrobieniem implantu/a? Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: tylko implant hybrydowy 23.06.13, 18:20 moge Ci polecić konkretnego lekarza, ktory mnie co prawda implantów nie wstawiał, ale we współpracy z żoną uratowali mi zęby (leczenie ortodontyczne + koronka+licówka w zespoleniu). Lekarz nazywa się Wit Obłoj, przyjmuje w klinice Odent www.odent.pl Nie wiem jakie są ceny implantów, ale na jakość nie zawiedziesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
snoooop Re: tylko implant hybrydowy 25.06.13, 10:38 W końcu znalazłem kogoś z implantem hybrydowym. możesz napisać czy naprawdę są takie fajne,ile zapłaciłaś i jakiej są firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobek21 Re: tylko implant hybrydowy 14.09.13, 16:13 DENTO CITYw Warszawie wstawia implanty hybrydowe. Odpowiedz Link Zgłoś