kozka76 05.07.04, 21:09 Kto używa monitora oddech. Powiedzcie czy to się wkłada pod materac, czy pod prześcieradło. Materacyk w naszym łóżeczku jest bardzo gruby i wydaje mi się, że monitor umieszczony pod nim nie ma szans działać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Monitor oddechu 05.07.04, 22:09 Hej, my mamy (angelcare). Wklada sie to pod materac (mamy tez b. gruby!) i super dziala! To jest madrze pomyslane! Odpowiedz Link Zgłoś
kozka76 Re: Monitor oddechu 06.07.04, 11:34 Dzięki za odpowiedź. A czy jesteście zadowoleni z Angelcare. Też chiałam go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Monitor oddechu 06.07.04, 14:15 Bardzo! Mamy ten model z niania. Kupilam sobie przy tym zakupie spokoj! Wierzylam temu urzadzeniu i nie balam sie nigdy, ze podczas mojej nieobecnosci moze sie cos stac, podczas kiedy moje kolezanki nie mogly spac i nasluchiwaly, czy dziecko oddycha. Ja bardzo polecam. Czasami (np. na balkonie, albo na wakacjach) uzywamy tego tylko jako niani (da sie!). Odpowiedz Link Zgłoś
kozka76 Re: Monitor oddechu 06.07.04, 20:04 Dzięki za odpowiedź. Masz pięknego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Monitor oddechu 08.07.04, 12:59 pinik napisała: > my mamy (angelcare). Wklada sie to pod materac (mamy tez b. gruby!) i super > dziala! To jest madrze pomyslane! A mozesz zdradzic ile kosztuje to to?)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Monitor oddechu 08.07.04, 21:24 oj, juz tak dobrze nie pamietam... zaraz sprawdze w katalogu. No wiec: sam monitor oddechu 90 euro, a z niania 150 euro. Tanie nie jest... Ale pamietam, ze w Kanadzie bylo znacznie tansze (to pewnie w USA tez). Moze kogos tam masz? Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Monitor oddechu 09.07.04, 09:42 pinik napisała: > No wiec: sam monitor oddechu 90 euro, a z niania 150 euro. Tanie nie jest... > > Ale pamietam, ze w Kanadzie bylo znacznie tansze (to pewnie w USA tez). Moze > kogos tam masz? No wlasnie maz do USow jedzie. Mozna to dostac w dowolnym sklepie z agd? Czy gdzie tego szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Monitor oddechu 09.07.04, 09:52 Ja to urzadzenie widzialam raczej w sklepach z art. dzieciecymi (w Niemczech Media Markt np. tez go nie ma choc ma duzo elektronicznych nian). W Canadzie widzialam to w sklepie sieci Toys R us. Mysle, ze w USA tez tam mozna szukac. Kosztowalo chyba 99 dolarow canadyjskich (z niania). Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Monitor oddechu 09.07.04, 10:07 pinik napisała: > W Canadzie > widzialam to w sklepie sieci Toys R us. Mysle, ze w USA tez tam mozna szukac. > Kosztowalo chyba 99 dolarow canadyjskich (z niania). Dzieki, zadam zadanie i bedzie szukal Z ebaya niestety nie da sie skorzystac bo przesylka, bo to, bo tamto. A cena amerykanska czy kanadyjska brzmi lepiej, na amerykanskim ebayu widzialam po 60$ nawet Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Monitor oddechu 09.07.04, 09:54 a na ebayu uzywany cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15461&item=4311968350&rd=1 nowy cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15457&item=3735354774&rd=1 Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Monitor oddechu 09.07.04, 11:22 Witajcie! Ja bez Aniołka nie mogłabym spać - mojemu synkowi uratował życie bo zgłosił problemy z oddychaniem (5ta doba życia), pojechaliśmy do szpitala i okazało się, że to początki zapalenia płuc. Dziś synek ma ponad 5 m-cy i jest zdrowy. Tutaj link do strony dystrybutora w Polsce, zamawiałam u nich i byłam bardzo zadowolona z obsługi: www.babymonitor.pl/index_start.html A tutaj link do strony producenta - na tej stronie jest informacja od kogo kupowac w którym kraju! www.angelcare-monitor.com/Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Monitor oddechu 09.07.04, 11:40 Dzieki, juz te linki znalazlam, ale polskie ceny mnie calkiem rozwalily w porownianiu z tymi amerykanskimi... Swoja droga nie pojme skad taki narzut na takie akcesoria... Odpowiedz Link Zgłoś