monika78kr 27.10.12, 11:44 Chodzi o ten model: www.hm.com/pl/product/03203?article=03203-B#article=03203-A Czy ktoras z Was uzytkuje i moze sie podzielic uwagami? Czy piora nie wychodza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Damska kurtka puchowa H&M 27.10.12, 12:22 to nowosc i chyba jeszcze nie było pogody na uzytkowanie. widziałam na wieszaku w sklepie i całkiem mi sie spodobała cena jak za krótka kurtke juz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Damska kurtka puchowa H&M 27.10.12, 12:32 Ja bym tam juz zakladala A widzialas gdzies cos w podobnym stylu, a lepszej cenie? Choc pewnie lada tydzien znow jakas znizka do H&M sie nadarzy i zastanawiam sie czy nie warto poczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Damska kurtka puchowa H&M 27.10.12, 15:08 O, mnie się też ta kurtka spodobała. Muszę się wybrać do sklepu i pomacać. Czy to jest w miarę ciepła kurtka na mróz, czy raczej taka na ciepłą zimę? Zwróciłyście może uwagę, czy szwy od komór na puch są na przeszyte na wylot (co niestety w wielu kurtkach puchowych widuję, a co jest bez sensu, bo tymi szwami ciągnie zimno), czy też szwy od zewnątrz i od wewnątrz się mijają? Jakby ktoś jakieś podobne do tych kurtki umiał polecić, ciepłe, to również byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Damska kurtka puchowa H&M 27.10.12, 15:22 Widziałam kurteczki. Są śliczne- zwłaszcza niebieskie. Ale, moim zdaniem bardzo cienkie i raczej na zimną jesień niż na zimę. U siebie nie widzę zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Damska kurtka puchowa H&M 27.10.12, 15:59 a może Ci się pomyliło z tymi co ma Dana, są w różnych kolorach za 149zł, ale faktycznie cienkie: www.hm.com/pl/fall-fashion-2#path=1.1.1&transition=10&duration=500 Te puchowe oglądałam, bardzo fajne i wg mnie bardzo ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: Damska kurtka puchowa H&M 27.10.12, 21:50 wygląda jak typowa puchówka, raczej ciepła. Za to wąska w ramionach i biuście Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 A taka z C&A? 28.10.12, 00:00 też fajna, na żywo zdcydowanie lepiej wygląda. kurtka Jest dostępna tylko w Gal. Krakowskiej. Aktualnie -20% Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska jak prac? 30.10.12, 18:46 Kupilam dzisiaj podobna kurtke puchowa w HMie ale dluzsza. Pytanko do doswiadczonych - jak pralyscie taie kurtki? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: jak prac? 30.10.12, 20:02 a jaka to ta dłuższa puchowa? bo w sklepie puchowe to tylko te krótkie w 3 kolorach.zadnych innych nie widziałam,na stronie tez nie ma. wiec sprawdz sobie na metce czy na pewno puchową kupiłaś bo pewnie nie. a jak zwykła to i zwkłe pranie w pralce. Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: jak prac? 31.10.12, 09:35 Wg opisu puchowa, czarna z kapturem. Na metce sklad 80%pierze i 20% piora. Dolaczona mala torebeczka z piorami (dla pokazania co w srodku, tak rozumiem). Cena 299, nie widze tez jej na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisiaikrzysia Re: jak prac? 31.10.12, 10:05 Właśnie dzisiaj wybieram się po kurtke i ceny moich upatrzonych powyżej 200zł a z doświadczenia juuż wiem, że w styczniu będą pewnie 50% tańsze. Podobają mi się z reserved: www.reserved.com/pl/collection/woman/outer-jackets/T9947, www.reserved.com/pl/collection/woman/outer-jackets/R1537. Jasne, ponieważ ciemną dluższa kurtke mam więc przydało by sie cos krótszego ;p, ta tez fajna ale chyba całkiem biała jest www.reserved.com/pl/collection/woman/outer-jackets/U7040 i ta z h&m www.hm.com/pl/product/00382?article=00382-A#article=00382-E ale piszecie, że nie za gruba? Za to nie wiem jakie buty kupic? na koturnie, na grubszym obcasie, do kostek wyższe zupełnie nie wiem ;} Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: jak prac? 31.10.12, 10:24 eszulczewska napisała: > Wg opisu puchowa, czarna z kapturem. Na metce sklad 80%pierze i 20% piora. > Dolaczona mala torebeczka z piorami (dla pokazania co w srodku, tak rozumiem). > > Cena 299, nie widze tez jej na stronie. Ten sam skład mam w kurtce s"oliver puchowej i pisze że w 30stopniach. Też mam dołączone kółeczko z wsadem. syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: jak prac? 31.10.12, 10:40 Właśnie policzyłam, swoją kurtkę puchową z H&M będę nosiła dokładnie siódmy sezon Fason prawie identyczny jak ten zalinkowany w głównym poście, z tym że kaptur można odpiąć, kolor czarny. Z praniem się specjalnie nie cackam. Wrzucam do pralki na 40st, program do wełny (w poprzedniej pralce brałam delikatny i też było OK), perwoll do czarnego. Nie wrzucam żadnych piłek ani wynalazków. Suszę na płasko i (jak jeszcze jest mokra) raz ręcznie "rozciapierzam" puch. Potem jak wyschnie drugi raz napuszam. Tak prana co roku, nie wygląda oczywiście jak nowa, ale zdecydowanie lepiej niż płaszczyk Reserved kupiony w ubiegłym sezonie po jednym praniu. Kształt idealny, pióra nie wychodzą. Żadna watowana kurtka nie będzie tak ciepła jak puchowa. Pamiętam też że w 2004 kosztowała 199 zł, co było kosmiczną ceną dla mnie jako studentki, ale jak widać warto było Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 Re: jak prac? 31.10.12, 10:50 Ja kupiłam płaszcz puchowy w TKmaxx, kosztował 300pln, ale jest genialny. Widać, że super jakość. Miałam go już raz na sobie jak było ok. 0 stopni i było mi za ciepło. Jeśli ktoś ma możliwość to warto poszperać. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas 50% 02.11.12, 13:44 podbijam wątek jest za niespełna po 140zł!!!! bo promocja 50% na wersję brąz i niebieski moim zdaniem warta zakupu - leży dużo ładniej niż krótsza puchówka z Benettona (i ten kaptur!!! mioodzio) Odpowiedz Link Zgłoś