Dodaj do ulubionych

kalendarze adwentowe playmobil - gdzie tanio

16.11.12, 11:01
córka wyciągnęła kalendarze adwentowe playmobil z ubiegłych 2 lat i bawi się nimi codziennie. Miałam w tym roku kupić kalendarz adwentowy lego friends, ale chyba w tym roku będzie jeszcze z playmobila. Może wiecie, gdzie można kupić je w dobrej cenie?
Obserwuj wątek
    • kinga_owca Re: kalendarze adwentowe playmobil - gdzie tanio 16.11.12, 11:16
      w leclerku po 58.99, może cena nie powala, ale na allegro z przesyłką jest drożej
      w zeszłym roku były w TK maxxie ale w tym jeszcze nie widziałam
      • kasiab75 Re: kalendarze adwentowe playmobil - gdzie tanio 20.11.12, 13:12
        a moge zapytac w ktorym leclerku? w moim jak zapytalam o nie odeslano mnie do polki z ksiazkowymi klanedarzamiwink
        • kinga_owca Re: kalendarze adwentowe playmobil - gdzie tanio 20.11.12, 13:32
          widziałam jedynie w gazetce. Gdzies na forum był link do gazetki, moze wydrukuj i pokaż w sklepie, to skojarzą
    • zebraw-paski Re: kalendarze adwentowe playmobil - gdzie tanio 20.11.12, 13:51
      Ja kupiłam taki z Mikołajem i zwierzątkami w Leclercu na Bielanach (Warszawa). Na allegro jest też parę sztuk za 60 zł z wysyłką gratis (z Mikołajem oraz z dinozaurami).
      • kasiab75 Re: kalendarze adwentowe playmobil - gdzie tanio 20.11.12, 15:16
        ten z dinozaurami ma przeciete pudelko nie widzialam ich nigdy na zywo, czy to wielka wada?
        bo mi tylko dinozaur potrzebny.....zaden inny nie da rady
        • zebraw-paski Re: kalendarze adwentowe playmobil - gdzie tanio 20.11.12, 18:05
          Jeszcze nie otrzymałam tego kalendarza z dinozaurami ale mam nadzieję, że to nie jest wielka wada, w opisie jest "opakowanie posiada zarysowania i przecięcia kartonika" - ja rozumiem to tak, że są to wady kartonika zewnętrznego ale w środku wszystko jest w stanie nianaruszonym, może napisz do sprzedawcy przed zakupem.
      • kinga_owca Zebra 20.11.12, 16:30
        a były na bielanach inne niż ze zwierzątkami?
        i jeśli były, to gdzie dokładnie leżą, bo moja siostra nie mogła znaleźć
        dzięki z góry
        • zebraw-paski Re: Zebra 20.11.12, 18:14
          Ten drugi to był taki różowy - chyba ślub księzniczki. Te kalendarze leżały po prawej stonie (idąc od wejścia) od stosu z pudełkami Lego Friends. Ale jak byłam w sobotę to widziałam tylko kilka sztuk, z drugiej strony widziałam też, że Pani uzupełniała niektóre braki więc może jeszcze dołożą. Z Playmobila to kupiłam jeszcze Fortecę rycerską z tarczą i mieczem za chyba 64 zł i walizki Playmobil (były rycerze, piraci, policja, księżniczka) za 29 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka