Dodaj do ulubionych

Zamówienie C&A-pytanie

20.11.12, 18:54
Dzięki Wam zamówiłam rzecz,której szukałam długo za super cenę.Miałabym świetny prezent gwiazdkowy dla 11 letniej siostrzenicy(napisała list do Mikołaja z prośbą o wojskowy płaszczyk-oczywiście w Mikołaja nie wierzy,ale list woli napisaćsmile))
Płaszczyk był na wyczerpaniu,więc obawiam się,czy do mnie dojdzie.Dostałam tylko potwierdzenie zamówienia i niby wszystko ok,ale czy jutro może się okazać,że dostanę maila,że danego produktu niestety już nie ma???
Obserwuj wątek
    • moniak51 Re: Zamówienie C&A-pytanie 20.11.12, 19:02
      może się tak zdarzyć ale nie musi ja w weekend zrobiłam 5 zamówień na razie dostałam 3 odpowiedzi że idą do mnie paczki w jednej paczce brak 2 ubrań mają oddać pieniądze, trzeba czekać
      • mama_amelii Re: Zamówienie C&A-pytanie 20.11.12, 19:08
        Ja biorę za pobraniem,więc nie będzie problemu z czekaniem na pieniądze.
    • aleksandra1977 Re: Zamówienie C&A-pytanie 20.11.12, 19:16
      100% pewnosci nie ma nigdy, ze zrealizuja zamowienie.
      Zadzwon na infolinie, powinni Ci powiedziec, czy zrealizuja to zamowienie. Bedziesz miala info bez czekania na maila.
      Ja tez przez ostatnie dni zlozylam kilka zamowien. Pierwsze 12.11. ostatnie dzisiaj rano. I rowniez byly wsrod zamawianych takie produkty, ktore byly na wyczerpaniu. Dzisiaj wiem, ze 7 z 8 moich zamowien jest wyslana w calosci. Nie mam info jeszcze o tym zlozonym dzisiaj.
    • calineczka793 C&A-ZWROTY - pytanie:-) 20.11.12, 20:19
      Czy istnieje możliwość odesłania ewentualnie nie pasujących rzeczy z rożnych paczek i GLS i PP w jednej paczce GLS? Szukam tego info, ale coś rzuca mi się na oczy i nie mogę znaleźćsmile
      • 19rosa Re: C&A-ZWROTY - pytanie:-) 20.11.12, 20:51
        tak, tylko jest ryzyko, że się pogubią za co oddali pieniądze, więc jeżeli już tak chcesz zrobić to popakuj jakoś z drukiem zwrotu żeby było wiadomo co z którego zamówienia

ja w każdym razie odsyłąłąm dwa różne zamówienia w jednej paczce i wszystko było ok
        • mama_amelii Re: C&A-ZWROTY - pytanie:-) 21.11.12, 09:10
          Zadzwoniłam na infolinię i dopiero przed wysłaniem będą wiedzieli co jest na stanie,a kto pierwszy wykupiłsmileW każdym razie zostaną mi 2 piżamki za 34 zł min 21%rabatu to i tak super cena.
          Z drugiej strony cieszę się,żenie zaglądałam do watku z wyprzedażą w C&A,bo poszłabym z torbami,a tak mam spokojne sumienie,pełny portfel i kupiłam to co potrzebujębig_grin
      • miwusia1977 Re: C&A-ZWROTY - pytanie:-) 21.11.12, 14:02
        nie radze odsylaqc w jednej paczce 2 zamowien. Ja tak raz wyslalam i dlugooo sie bujalam zeby kase oddali. Kilka razy dzwonilam na infolinie i dlugo swojego dochodzilam. Na infolini mi powiedzianoz e na przyszlosc oidzylac wszystko w oddzielnych paczkach tzn z jednego zamowienia w jednej paczuszce a jak sa dwa rozne zamowienia to w 2 paczkach...
    • mama_amelii Re: Zamówienie C&A-pytanie 21.11.12, 09:51
      Własnie dostałam info,że wszystko dostępnesmile
      Płaszczyk był po 169zł,w promocji 79zł,z rabatem 21% -16,78zł(czyli kupiłam za 63złsmile.
      Jeszcze raz dziękuje za tamten watek i link do tego płaszczykasmile
      • kasiadove Re: Zamówienie C&A-pytanie 21.11.12, 13:53
        MamoAmelii podeślesz link do tego płaszcza? smile
    • gaga-sie softshele damskie 21.11.12, 14:07
      Czy któraś już dostała? Jak rozmiarówka wypada? Zastanawiam się nad S ( w tabeli to 36/38 i górne rozmiary mnie trochę przerażają). Z kolei mniejsze to 32/34.
    • mama_amelii kasiadove 21.11.12, 17:37
      Proszę
      www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena%20wybranych%20produktów/Mężczyźni/Kolekcja/Swetry/86641/1
      • kasiadove Re: kasiadove 21.11.12, 18:45
        Dzięki na moją troche za duży, zresztą powinnam trochę przystopować tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka