Dodaj do ulubionych

H&M wprzedaż (zapasów magazynowych)

23.11.12, 21:30
nie wiem od kiedy... ale metkowali dzisiaj...
resztki magazynowe starych kolekcji - dzieci...jeansy po 40zł, dresy, golfy dwupaki, kalesonki/getry chłopięce... 20-30zł
skarpetki 5paki 10zł, podkolanówki chłopięce dwupaki 10zł, sporo majtek bokserek 3paków
podkoszulki damskie 10zł, dł. rękaw jednokolorowe 20zł

teraz wyprzedaż magazynu
później ma być wyprz. akt. kolekcji!
Obserwuj wątek
    • magdusia1984 Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 23.11.12, 23:41
      a od kiedy ta aktualna kolekcja ma byc wyprzedawana? Gdzie metkowali?
      • krasulas Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 15:25
        Od kiedy... nie wiem, bo kierownik nie zdradziła, ale potwierdziła moje zapytanie czy to początek wyprzedaży...
        A metkowali w Bytomiu (Śląsk)...ale! co sklep to inaczej (w Czeladzi niewiele wisi... na dziewczynkach nic)...
    • kornnella Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 18:06
      O to fajnie wiedzieć smile Dokupiłam dziś drugą gazetkę z kartą na 20 zł także mam nadzieje na łowy smile
      • second_names Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 18:57
        a ile kosztuje to glamour?
      • ciekawostka81 Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 19:16
        o jaką gazetkę chodzi? ja też chcieć taką kartę na 20zł do hm!smile)
        • kornnella Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 19:46
          tytuł j.w. cena 4,99
    • jagodasoft2 Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 19:00
      Byłam dziś w Gdańsku - nic nie ma.
      • afroddytta Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 20:38
        Byłam w Wolapark Wawa i też nic i nic nie wiedzą (tylko czapki po 10 zł, na damskim to już w ogóle żadnych przecen.
        • angela252 Re: H&M wprzedaż (zapasów magazynowych) 24.11.12, 21:33
          Powiedzcie drogie kolezanki od kiedy wazny kupon i do kiedy? Czy dopiero w grudniu?
          • a-e-p Re: H&M Rzeszow 25.11.12, 16:47
            Info dla Rz-wianek. W NŚwiecie kupiłam dla dziewczyn: rajstopy po 10zł (te w splot warkoczowy, sa świetne, reg cena 29,90) i 2paki po 20zł-dla małych i duzych dziewczyn. Majtki bokserki (dla duzych dz.) 2paki po 10zł, jeansy dla starszej corki za 40zł (przecena z 99zł), 2paki bluzeczek jedna szara a druga w paski po 20zł - sa rozmiary od 98-128cm. Zakupy b.b. udane, warto sie wybrac, jesli macie dziewczynki. Dla chłopców zauwazyłam duzy wybór czapek, rajstopy w paski, jakas bieliznę.

W MHall sa dla dziewczyn skarpetki 5paki po 20zł, a 3paki grubych (H Kitty lub Minnie) po 10zł. Sa tez jednopalczaste czarne rekawiczki na śnieg, z ortalionu (te z zamkiem) po 20zł.
            Wyprzedaja tez 3paki pieciopalczastych rekawiczek dzianiniowych po 10zł.
            • ulau Re: H&M Rzeszow 28.11.12, 21:53
              Bardzo Ci dziękuję za ten cynksmile)
              Doczytałam się dziś dopiero o tej przecenie i przespacerowałam wieczorem jeszcze do NŚ zobaczyć czy coś zostało i wyszłam z dwupakiem bluzeczek w paski różowe i czerwoną, spodniami, dwupakiem topów za 10 zł, rajstopami dla obydwu córek i 10-pakiem czarnych skarpetek za 20 zł dla mnie smile)) Przeżyją mnie te skarpetki big_grinDD

Są jeszcze dwupaki bluzeczek w odcieniach brąz-beż bodajże za 20 zł, ale te akurat mi nie podeszły.
              • natalek79 Re: H&M Rzeszow 29.11.12, 08:07
                zajrzałam do Graffiki, bo blisko, ale prócz ogromu wspomnianych rękawiczek i dwupaków kalesonek (30zł) nic ciekawego...spodnie po 40zł, pojedyńcze koszulki - wszystko w cenach jak było na wcześniejszych promocjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka