Dodaj do ulubionych

Jaki lepszy szaliko-golf na szyję dla 2,5 latka

27.11.12, 08:26
Kupiłam synkowi taki polarowy, dość luźny komin na szyję i nie chce go nosić. Zatem ubieram zwykły golf i tak zastanawiam się żeby kupić taki bardziej przylegający do szyi szalikogolf. Widziałam te z H&M i Reima. Jaki kupić? Który wygodniejszy dla dziecka? Ten Reimy ma regulację z tyłu na rzep a te z H&M wkładany przez głowę /w sklepach brak w rozmiarze 98-104 ale na all jest trochę/.
Obserwuj wątek
    • mama-tyma Re: Jaki lepszy szaliko-golf na szyję dla 2,5 lat 27.11.12, 08:46
      mój przedszkolak ma polarowy reimy na rzep, ale średnio go lubi, u moich dzieci spisują się tanie dzianinowe kupione w zwykłej hurtowni po 6zł sztuka

mniej więcej coś takiego allegro.pl/golf-golfik-szalik-36-kolorow-od-3m-do-7-lat-male-i2793950516.html
      • natalek79 Re: Jaki lepszy szaliko-golf na szyję dla 2,5 lat 27.11.12, 09:03
        U nas sprawdza się ten z H&M i zalinkowane powyżej z allegro. Miałam jedynie przeprawę z babką o kolory, ale w końcu dostałam co chciałam a i ten niewłaściwie przesłany kazała sobie zostawić, bo nieopłacalna odsyłka.
        • hippo55 Re: Jaki lepszy szaliko-golf na szyję dla 2,5 lat 27.11.12, 09:26
          Ja kupowałam w reserved i służy na już drugi sezon smile polecam :

www.reserved.com/pl/kids-collection/boy-092-128/hats-scarfs/U2320
          • ania_kryszcz Re: Jaki lepszy szaliko-golf na szyję dla 2,5 lat 27.11.12, 10:18
            Ja mam tez te zwykłe za pare zł ,i córeczka 6 lat i synek 2 latka nosi drugi rok,sami sobie zakładaja a kolorystyka bardzo bogata,nie dałabym z 30-50 zł za cos co jest tez dobre za 6-8zł.
            • hippo55 ania_kryszcz 27.11.12, 11:18
              Stwierdzenie "że coś jest dobre" jest Twoją subiektywna oceną. Pytanie np jak porówna się te dwie rzeczy gatunkowo np. z czego są zrobione i jak wygląda np po praniu...
              ps. a w tym, że ubierją się sami to jakiś szczyt zręczności?
    • aleksandra1977 Re: Jaki lepszy szaliko-golf na szyję dla 2,5 lat 27.11.12, 10:22
      a u nas zaden szaliko-golf nie ma szansy.
      Sprawdzaja sie natomiast tego typu chustki pod szyje zapinane na rzep:
      allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=chustka+polar+pod+szyj%C4%99
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka