Dodaj do ulubionych

upiorna kawiarnia MH- tesco

29.11.12, 08:38
Czy w waszych tesco pojawiły się dzis te lalki z pierwszej strony gazetki zabawki 2 ?
U mnie podobno wogóle nie było, ciekawa jestem jak gdzie indziej?
www.tesco.pl/promocje/gazetki/40-katalog-zabawki/
Obserwuj wątek
    • loretta_pl Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 29.11.12, 09:40
      na Stalowej w W-wie nie było (8.10)- zapytana przez mnie kobita zawile zeznawała że nie było i nie będzie bo...wszystkie sprzedały się w nocy za 199,99 , bo niby jakieś bony były.....nie wiem nie wnikałam
      z zabawek "atrakcyjnych" widziałam tylko kucyki pony z balonem za 65 zł ....
      wkurzyłam się i przyrzekłam sobie że tesko na pseudo-promocje to już mnie nie nabierze....

zabawki bez promocji w większości ceny duzo wyższe niz w byle osiedlowym sklepiku...
      • karolciab125 Są na Gocławiu ! 29.11.12, 12:43
        Potwierdzone, zakupione.
      • marta2202 Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 29.11.12, 12:48
        loretta_pl napisała:

> na Stalowej w W-wie nie było (8.10)- zapytana przez mnie kobita zawile zeznawał
        > a że nie było i nie będzie bo...wszystkie sprzedały się w nocy za 199,99 , bo n
        > iby jakieś bony były.....nie wiem nie wnikałam
        > z zabawek "atrakcyjnych" widziałam tylko kucyki pony z balonem za 65 zł ....
        > wkurzyłam się i przyrzekłam sobie że tesko na pseudo-promocje to już mnie nie
        > nabierze....
        >
        > zabawki bez promocji w większości ceny duzo wyższe niz w byle osiedlowym sklepi
        > ku...

Jesli Ci bardzo zalezy to monitoruj sprawę. U mnie na nocy wyprzedaży tej włśnie w bonach stały 4 pudełka tych lalek, dzisiaj było już 8szt tak że myslę że dając je do gazetki powinni dostać nową dostawę bo jaki by to miało sens dawać coś do nowej gazetki co niby sprzedało się tydzień wcześniej...
    • ktosco Byly dzisiaj w Tesco Kabaty Wawa 05.12.12, 19:18
      Widzialam dzisiaj te zestawy z Draculara staly sobie spokojnie na polce ale dzisiaj widzialam rozkladali zabawki wiec moze byla dokladka ? Do 11 bylo 6 opakowan na polce
    • aniapet Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 10.12.12, 12:43
      Nie wiecie, czy są jeszcze gdzieś w Warszawie te zestawy? Katalog ważny do 24.12, więc powinny chyba być. Widział ktoś w którymś Tesco?
      • wiola_wd Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 10.12.12, 20:04
        nie wiem jak w Warszawie, w Tuszynie pod Łodzią dowieźli 2 dni temu kolejną porcję kawiarni MH więc znowu jest. Nie było może 2 dni.
        • gwiazdka1977 Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 10.12.12, 20:50

a czy może mi ktos kupić u mnie juz nie ma sad(
          • pearl24 Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 11.12.12, 00:31
            Gdyby ktos byl i widzial, to moze dla mnie tez kupi?.
            Czekam na informacje i moge sie odwdzieczyc jak bedzie potrzeba.

Pozdr
            • pati5565 Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 11.12.12, 11:47
              Gdyby sie pojawila w Wawie, prosze o kontakt.Tez jej szukam ...
              • wiola_wd Re: upiorna kawiarnia MH- tesco 13.12.12, 01:02
                niestety w moim Tesco wszystkie się wyprzedały, dzisiaj rano nie było ani sztuki
    • aniapet Tesco - Gocław 12.12.12, 10:05
      Wczoraj mąż kupił w Warszawie na Gocławiu. Trzeba często zaglądać, bo uzupełniają. Mąż pojechał specjalnie po ten zestaw, na pólkach nie było, zapytał kogoś z działu zabawek - okazało się, że na razie nie ma, ale powinny być przed świętami. Kończył zakupy (a zeszło mu się trochę) i stwierdził, że znów zajrzy na dział zabawek. Na półce zobaczył dwa zestawy promocyjnej Upiornej Kawiarni! Sam nie wiedział, czy wcześniej nie zauważył, czy w międzyczasie dołożyli. Tak więc, trzeba monitorować cały czas, bo można trafić w nieoczekiwanej chwili.
      • asiakh Re: Tesco - Gocław 14.12.12, 13:23
        No to ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia. Mą był na Gocławiu już dwa razy. Za każdym razem patrzą na niego jak na kosmitę gdy pyta o tę zabawkę. Ostatnio jedna Pani powiedziała mu, że tych zabawek wogóle u nich nie było i nie będzie, bo dostaw zabawek już nie ma.
        • aniapet Re: Tesco - Gocław 14.12.12, 15:17
          Ja nie wiem, o co chodzi, ale widzę, że sklep kombinuje jak tylko może. Ściemniają, ile się da. Dopytałam swojego M, rozmawiał z kierownikiem działu zabawek, który twierdził, że tych zestawów promocyjnych nie ma, rzeczywiście na półkach były tylko jakieś MH za 149 zł, po czym po 2 godzinach łażenia po sklepie, mąż zobaczył dwa zestawy za 99 zł. Widocznie pracownikom nie wolno udzielać informacji, a wynoszą po kilka sztuk na sklep i ludzie rozchwytują. Mój kupił ten zestaw chyba we wtorek w południe (a Tej Pani to się chyba coś pomyliło, bo to na pewno jest zestaw z gazetki promocyjnej).
          • asiakh Re: Tesco - Gocław 14.12.12, 17:59
            Szkoda, że twój mąż nie wziął tych obu zestawów. Chętna na forum na pewno by się znalazła, np ja smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka