Dodaj do ulubionych

zakupy przez payu mam problem

03.12.12, 09:58
Witam wczoraj kupiła na allegro łóżko chciałam wziąć na raty ale wszytko szło ok do momentu gdy się zorientowałam że nie mam konta payu więc otworzyłam nowe okienko zarejestrowałam sie do payu i chciałam powrócić do kontynuacji zakupów na raty ale wszystko mi znikło i nie wiem co mam robić dalej niby jest metoda płatności raty status rozpoczęta Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty. Co mam teraz dalej robić czekać pisać do allegro może ktoś wie co mam dalej robić może mieliście taką sytuację bardzo proszę o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • erty02 Re: zakupy przez payu mam problem 03.12.12, 11:28
      Jeśli kupiłaś przedmiot, powinnaś mieć go w zakładce "Moje zakupy" w widoku "Kupione".
      Przy linkach zakupionych przedmiotów po prawej stronie ekranu widać listę rozwijalną "Opcje". Kliknij w "Opcje", powinnaś zobaczyć pozycję "Płacę".
      • erty02 Re: zakupy przez payu mam problem 03.12.12, 11:32
        erty02 napisała:

> Jeśli kupiłaś przedmiot, powinnaś mieć go w zakładce "Moje zakupy" w widoku "Ku
        > pione".
        > Przy linkach zakupionych przedmiotów po prawej stronie ekranu widać listę rozwi
        > jalną "Opcje". Kliknij w "Opcje", powinnaś zobaczyć pozycję "Płacę".
        Tam powinnaś zobaczyć status płatności, dokończyć procedurę zapłaty.
    • agata.dlubalska Re: zakupy przez payu mam problem 02.12.14, 20:58
      witam jestem w takiej samej sytuacji i też nie wiem co mam z tym zrobic
    • anmaszy Re: zakupy przez payu mam problem 02.12.14, 22:25
      nie wiem czy zadziała ale sprawdź czy nie masz tam opcji anulowania całej procedury zapłaty, jeśli tak zrób to i zacznij od nowa.
    • justyna2262 Re: zakupy przez payu mam problem 03.12.14, 16:10
      Żeby kupić na raty nie można kupić tego przez kup teraz tylko przez koszyk.
    • aleksandra1977 Re: zakupy przez payu mam problem 03.12.14, 16:19
      napisz do sprzedawcy, ze chcesz ten przedmiot kupic na raty, ale mialas problem ze sfinalizowaniem tej transakcji.
      Zeby kupic na raty, trzeba najpierw wlozyc przedmiot do koszyka, a nie klikac od razu w kup teraz.
      Jezeli sprzedawca anuluje Ci transakcje, zacznij od nowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka