Dodaj do ulubionych

H&M wyprzedaż

05.12.12, 12:10
Ruszyła (przynajmniej na Śląskusmile - Bytom).
Metkowany towar i zimowy i letnismile
Letni... m.in. chinos'y chłopięce w zieleni, czerwieni, niebieskim, fiolecie na 30zł, kolekcja bluzek z czaszkami, kościotrupami na 20zł, sweterki (rozpinane, cen nie znam), kolekcja bluzek z niedźwiedziami itp na 20zł, rękawice narciarskie na 20zł (kol. czarna z 49zł), czapki z Cars'em na 10zł, ze Złomkiem uszatki na 20zł.
Na dziewczynkach resztki i metkowany towar będzie od dzisiaj. Wiszą sweterki w pasy dla starszych, kolekcja z HelloKitty dla młodszych (o 50%).
Sporo cen przecenionych o 50%.
Kurtek, bluz na % dzisiaj brak.
Sumując - towaru letniego jeszcze jest nieco na wieszakach, ale można kupić już sporo z nowszych kolekcji i o dziwo ruch niemały...
Obserwuj wątek
    • pucaluta Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 12:25
      Krasulas,
      a te spodnie chłopięce to były w większych rozmiarach? Dziecko mi ostatnio 2 pary podarło w tygodniu, wrrrr... Ciekawe co w Warszawie w tej sprawie będzie słychać - jak znam życie u nas nieporównywalnie słabiej niż u Was (jak tam jestem to zawsze coś kupię, tu - niekoniecznie). ech.
      • monikaj21 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 12:30
        Wczoraj byłam w Wola Parku - na dorosłych przeceny już były, 'dzieci' były metkowane.
        • pucaluta Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 12:34
          monikaj21, a na dzieciach coś było ze starszych czy maluchy raczej?
          • monikaj21 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 12:38
            Było też coś ze starszych ale nie patrzyłam na tę stronę wieszaka smile Na chłopięcych na pewno wisiały z brzegu jakieś niebieski spodnie, w tym stylu ale nie wiem czy to konkretnie te
            www.hm.com/pl/product/94011?article=94011-A#article=94011-V
            • pucaluta Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 12:40
              To może dziś podjadę, bo mnie dziecko o zawał z tymi spodniami przyprawi smile

A ludzi było dużo? W sumie... po co ja pytam wink
              • mirtillo1983 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 12:52
                a noworodki, niemowlaki? coś fajnego w fajnych cenach?
                podjade jutro smile
              • monikaj21 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 13:04
                W sklepie było praktycznie pusto smile
                • krasulas Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 13:26
                  Chinosy były z kolekcji letniej/wczesno jesiennej bodajże - nasycone kolorki bardzo - zielone, a wewnętrzna taśma żółta.... cena kat. 59zł.
                  Śliczne! i duuuuużo ich było.... Przed minutą pokazałam (kupione dla syna ) zielone 9latce i chce takie samesmile
                  Bardzo dużo koszulek z dł. rękawem metkowano...
                  Od tygodnia wiszą już kalesonki w dwupaku po 30zł.
                  Dla starszych chłopaków również od paru dni wiszą wyprzedażowe spodnie - czarne taliowane w kolanachsmile, klasyczne, sporo jeansów - 40zł...
                  Wg mnie słabo jeszcze na dziewczynkach, szczególnie do 128cm (już z tego rozmiaru niestety córa wyrosła), ale na bank będzie metkowanie...
                  Także... pewnie co sklep to inna polityka. Moje info to efekt wizyty w sklepie często odwiedzanym, z dobą sprzedażą, więc... może to decyzja kierownictwa? (a u mnie konkretne)
                  • agapk krasulas 05.12.12, 13:46
                    a w których H&M byłas?
                    • krasulas Re: Agora, Plejada Bytom 05.12.12, 16:06
                      Byłam w Agorze bytomskiej...
                      (Szukam szmatek dla 4latka i 9latki)

Przed chwilką wróciłam z Plejady i.... masa towaru i metkowane nadal!
                      - spodnie dresowe popielate 10zł (chłopcy, dziewczynki),
                      - spodnie sztruksowe czarne rurkowate chłopiec do 128cm 20zł,
                      - spodnie ocieplane sztruksowe pumpowe w brązie 20zł,
                      - sporo spodni chyba letnich pumpowych z gumką na dole po 20zł,
                      - chinosy - poza zielenią, czerwienią... turkus jasny, beż... 30zł
                      - rękawiczki ocieplane jednopalczaste z zameczkiem z boku 20zł,
                      - czapy dla starszaków czarne pilotki 20zł,

Dziewczynki do 128cm
                      - spodnie rurki czerwone chyba 20zł (śliczne)
                      - sporo koszulek, tunik - nie patrzyłam dokładnie...
                      Dziewczynki od 134cm - spodnie jeansowe rurki 40zł, sporo swetrzysk, jakieś bluzki z HK, dziwne tuniki i póki co nic ciekawego poza dresem i getrami za 10zł nie widziałam

Dla nas sporo wisi, ale nic szczególnego poza fajnymi chyba chinosami pomarańczowymi/czerwonymi za 30zł (kusząsmile).
                      W Plajedzie tworzą męski dział i nocą będą pracować + ometkowywać dalej towar
                      To pierwsza faza wyprzedaży, towaru z % ma być duuuużo ....
                      Także powtórka z ub.r. - pamiętam jak pod choinkę kupiłam papachy futrzane damskie za 10zł.
    • katka761 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 16:26
      Mam nadzieję, że będą w K-cach te spodnie dresowe, bo potrzebuję z 2 pary.
      • krasulas Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 16:56
        ja kupiłam na 3-4 lata 2 pary, reszta ... mniejsze
        także myślę, ze to jakieś końcówki...
        • fredy58 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 17:03
          a dla nas jakieś płaszcze jesienne by się znalazły? jak tak to po ile szły?
          • krasulas Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 17:15
            Coś wisiało... cena chyba 75zł, ale to płaszczyki z wcześniejszej akcji 50% na kurtki (czerwone bodajże czy jarzębinowe bardziej)...
            Nie kukałam dokładnie...
            • megi-84 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 17:21
              wie ktos jak wyglada sprawa w Krakowie?? Galeria krakowska? Bonarka?
        • katka761 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 20:01
          ja potrzebuję na 122/128.
    • jualama3 Re: H&M wyprzedaż -leginsy dzianinowe 05.12.12, 19:30
      Czy ktoś widział może na wyprzedaży te dzianinowe leginsy
      www.hm.com/pl/product/99369?article=99369-B
      w jakiej cenie ?
      Czy w Poznaniu w King Krosie są już przeceny ?

Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam ciepło w tę zimowy wieczór.
      • krasulas Re: H&M wyprzedaż -leginsy dzianinowe 05.12.12, 19:51
        u mnie nie było
        wisiały tylko klasyczne legginsy w popielu za 10zł
        ale... może dometkują...?
        • pucaluta Reduta Warszawa 05.12.12, 20:00
          W W-wie jak zwykle marniutko sad Wiszą może ze dwa wieszaki wszystkiego, głównie malutkie sweterki, bluzki z kościotrupem i czaszkami (większe), chinosy (kilka sztuk) i mnóstwo czapek z Autami i czarnych i pomarańczowych. Kilka koszul, nic z bielizny.
          W dziewczynkach welurowe kompleciki, jakieś resztki sukienek i spodni, multum pilotek z HKitty i rękawiczek (kupiłam córze).

Jak czytam o Śląskich cudach to mi się robi żal, bo kupiłabym parę rzeczy, ale tu nic nie ma sad Chyba że mi ktoś pomoże, ale nie chcę Was obciążać przed świętami wink
          • nika-l-82 Re: Reduta Warszawa 05.12.12, 20:42
            Witam, a był ktoś może w którymś h&m w Szczecinie, jak tu wygląda sytuacja??
            • pelasia_0 Re: Reduta Warszawa 05.12.12, 20:53
              Ja byłam w Molo, ale tylko na dziewczęcym. Czapek z Hello Kitty zostało już parę sztuk dosłownie. Dobrze, że rano zadzwoniłam sobie odłożyć, bo już bym po południu nie kupiła. Poza tym w były dresy welurowe bluza+spodnie za 30zł (czerwone i różowe), sukienke trochę po 30zł. Spodnie chinosy czerwone po 20zł (sporo wisiało), różowe były po 30zł. Piżamy z hello kitty 40zł. No i sporo przecenionych czapek i rękawiczek od 5zł do 20zł. W sumie to mało jeszcze tych przecenionych rzeczy było. Może na weekend coś dometkują.
              • slonko1335 Re: Reduta Warszawa 05.12.12, 21:02
                Na chłopięcym w Molo więcej zdecydowanie rzeczy niż na dziewczynkach ale dużo lata jeszcze, mnie nic nie powaliło w każdym razie...kupiliśmy tylko jedną czapkę młodemu, starsza ma pełno więc sobie darowałam, HK jeszcze były ale moja już wyrosła...
                Do Galaxy może wejdę jutro albo pojutrze bo musze ejchać do kaskady, wiec niedaleko...ciekawe co w schwedt....
                • pelasia_0 Re: Reduta Warszawa 05.12.12, 21:08
                  Slonko w Schwedt już w zeszłym tygodniu się zaczęła wyprzedaż. W sumie zaczęli tak jak u nas mizernie. Czapki, rękawiczki, buty baleriny były po 5 Euro i trochę bluzek, sukienek. Może teraz się rozkręciło. Będę prawdopodobnie w piątek to dam znać.
                  • slonko1335 Re: Reduta Warszawa 05.12.12, 21:14
                    O daj znać, my się wybieramy 19 dopiero ale może przyśpieszymy jak warto będzie, bo jeszcze 12 wchodzi w grę.
                    • pelasia_0 Re: Reduta Warszawa 08.12.12, 18:12
                      slonko niestety nie byłam, bo nam się samochód popsuł uncertain
            • astra27 ZT Warszawa 05.12.12, 20:57
              byłam w ZT w Wwie kupilam fioletową czapkę z kucykiem pinkie pie za 10zl, szalik do kompletu za 20 zl i rękawiczki tez z pinkie pie za 5 zl, byly sukienko-tuniki w odcieniach rózu i bezowe z kroliczkiem za 30 zl, welurowe dresy po 30 zl, pilotki jasnorozowe z HK po 20 zl i rekawiczki do kompletu po 20 zl, berety dziewczece czarno-biale z pomponem po 10 zl, rekawiczki ecru po 10 zl to są rzeczy na ktore zwrocilam uwage. \na chlopcach maly wybor resztka czapek z zygzakiem po 10 zl, te same czapki czarne z melanzem szarym co w zeszlym roku po 10 zl chyba, pomaranczowe i czarne zwykle czapki po 10 zl, koszule z krotkim rekawem po 20 zl, z dlugim rekawem bluzki po 20 zl i to wszystko na co zwrocilam uwage. Wybor mizerny mam nadzieje ze jeszcze cos dowiesza.
              • monia111175 Re: ZT Warszawa 05.12.12, 21:08
                a jak z tymi kartami z glamur-można wykorzystać z wyprzedaży ????
                • pelasia_0 Re: ZT Warszawa 05.12.12, 21:09
                  Można bez problemu. Dzisiaj wykorzystałam dwie smile
      • zansibar Stary Browar 06.12.12, 10:46
        Jeszcze ich (legginsów) nie przeceniono. Wyprzedaż ruszy ok 13, jak wszędzie.
        Na razie można kupić przecenione spodnie, ze 3 rodzaje sukienek (30 zł).
        W dziale chłopięcym widziałam przecenione czapki, szaliki, rękawice.
    • kokosz333 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 21:12
      a czy legginsy a-la jeansy dla dziewczynek też są poprzeceniane?
    • coco_rosie Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 21:26
      Pani na kasie poinformowała mnie, ze to "przedwyprzedaz". Właściwa ma rozpocząć sie 13 grudnia. Ale kupon z newsletera pierwszy raz na oczy widziała i nie bardzo umiala sobie z nim poradzic, więc nie wiem czy jest wiarygodnym źródłem informacji wink
      • mishatrack Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 21:50
        wiarygodna informacja, faktyczna wyprzedaż zaczyna się 13. grudnia a to jak określiła sprzedawczyni właśnie przedwyprzedaż smile
        • monai81 Re: H&M wyprzedaż 05.12.12, 22:26
          tez slyszalamo 13 grudnia dzis w Arkadii
          • annka78 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 08:02
            W krakowskim H&M (galeria krakowska) 25% rabatu na całą kolekcję (w cenach regularnych), poza tym chodzą po sklepie mili panowie-doradcy-styliści i "pomagają w zakupach" wink
            • oliwierka14 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 09:23
              A nie wiecie czy w Toruniu w H&M są wyprzedaże?Najbardziej interesuje mnie coś dla chłopca rozm.92-98 smile
            • ju_mi Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 12:42
              To było wczoraj z okazji "MaleMen Private Shopping by H&M" - akcja w godz. 19:00-23:00 i tylko wczoraj. Dziś ta sama akcja jest w Warszawie na Nowym Świecie:
              lula.pl/lula/1,97805,12990000,MaleMEN_Private_Shopping_by_H_M___dzisiaj_Krakow_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Komentarze
    • nana2005 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 12:17
      mi dziś w Promenadzie nie uznali karty za zakupy pow. 50 zł kiedy kupowałam rzeczy przecenione. Usłyszałam, że promocje nie łączą sięsad I co miałam się kłócić? Gdzie można sprawdzić, jakie są zasady?
      • kasikbc Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 12:43
        a czy te kapcioszki widziałyście przecenione www.hm.com/pl/product/05694?article=05694-A ? nigdy obuwia w h&m małej nie kupowałam, nie wiem jaka jest tam rozmiarówka a wkładka raczej wyciągana nie jest - mam więc mam pytanko - jaki rozmiar będzie najlepszy dla stópki o długość 15,5cm?
      • magdalenca78 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 18:56
        Zajrzyj na profil HM na facebooku, ewent skopiuj i wydrukuj, moze to pomoże. Można też napisać maile do BOK.
      • plum1000 Re: H&M wyprzedaż 07.12.12, 07:59
        ja kupowalam juz 3x i 3x dawallam karte po 20zl -za kazdym razem wiekszosc rzeczy byla z przeceny
    • kornnella Karta z Glamour 06.12.12, 14:30
      Chciałam kupić sweterek przeceniony ze 129 na 60. Zapytałam panią co będzie przy ewentualnym zwrocie i tu pani mnie zaskoczyła stwierdziła, ze no problem przy zwrocie dostane całość tzn gotówka 40 i 20 z karty na ich wewnętrzną kartę merch. Po czym nabiła mi sweter i zrobiła rabat -69 a później dodała rabat -20. I tym sposobem na paragonie mam sweter w cenie 129 minus rabaty 89 zł i wpłatę gotówką 40 zł. Wszystko się zgadza, cena rewelka, sweter na który się czaiłam od dawna nawet przy 129 zł, tylko w żaden sposób nie widze płatności kartą Glamour w wys 20 zł. I na mój gust, gdybym chciała zwrócić oddadzą mi płatność gotówką czyli 40 zł. To tak ku przestrodze, bo na mój gust panie jak zwykle nic nie wiedzą n/t zasad promocji.
      • renatusia24 Re: Karta z Glamour 06.12.12, 14:44
        tak, na wewnętrzną zwrócą 40 zł, a ja wczoraj miałam niespodziankę na Targówku. Chciałam kupić coś dla córek, a przy kasie dowiedziałam się, że karta ważna tylko na dziale damskim. Wcześniej robiłam zakupy w Arkadii i problemu nie było. Czy ktoś się też z tym spotkał, że tylko damskie z kartą?
        • kornnella Re: Karta z Glamour 06.12.12, 14:49
          akurat kupowałam na damskim, ale na karcie chyba nie ma info co do działów.
        • czarnulkaaa2 Łódż-M1 06.12.12, 15:00
          Pojechałam bez większego przekonania, bo otwarcie sklepu było we wtorek smile ale miło się zaskoczyłam, bo wyprzedaż jest wink
          Jeśli chodzi o chłopięce-wieszak z linkowanymi już przez dziewczyny chinosami-różne kolory po 30 zł. Pumpy sztruksowe, takie:
          allegro.pl/hm-spodnie-sztruksy-pumpy-122cm-nowe-i2713554747.html
          też po 30 zł. Bluzeczki z czaszkami, gładkie po 20 zł. Czapki z Carsami i czarne i pomarańczowe gładkie po 10 zł.
          I to by było na tyle smile)) Ja jestem mega zadowolona, bo kupiłam 2 pary tych sztruksów-niebieskie i szare, do tego zostawiłam kartę z G czyli zapłaciłam 40 zł. A i tak nic innego mi się nie podoba w tym sezonie wyjątkowo-1.12 byłam w Manu i nic z kartą nie kupiłam, nawet w regularnej cenie. Przymierzałam się wtedy do tych sztruksow, bo to jedyna rzecz, która wpadła mi w oko, ale na szczęście nie było rozmiaru, poza tym cena regularna mi się nie podobała, a tu dziś proszę...smile
    • natalek79 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 14:57
      jeju, już wyprzedaże w kolejnym ulubionym sklepie??? Muszę omijać galerię, bo po ostatnich szaleństwach jak nic mąż mi walizki pod most zapakuje wink A to przecie dopiero się zaczyna...
      Jestem niepocieszona, że w tym roku kurtki z H&M niezbyt przypadły nam do gustu, bo jak znowu byłaby wyprzedaż za 30 zł, to szkoda byłoby...
      • szmytka1 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 15:19
        He he natalek, no to kiepsko, ze galerie omijasz, bo miałam Cię prosić czy byś zlecenia na zakupy nie wykonała, właśnie kurtkowego, jakby z cenami w HM zaszaleli. Mnie się spodobały takie a'la puchówki niebieskie i zielone, jakby drobny wzorek.
        • magdusia1984 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 18:51
          Dziewczyny a jak wygląda cena balerinek dla dziewcynki w rozmiarze 22 lub 23? Są już jakieś promo?
          • krasulas Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 19:14
            Buty nie były jeszcze na %.
            U mnie już po metkowaniu, towaru sporo mniej i nadal twierdzę, że najlepszy wybór jest dla chłopców do 128cm.
            Niby do niedzieli nic dodawać nie będą.
            Ale patrząc na asortyment z czerwonymi kartkami i wyjątkowe okazje cenowe jak dresy-spodnie po 10zł, sztruksy po 20zł to widać ewentualne zapasy magazynowe na danym sklepie. Będąc poza centrum miasta wybór był dużo ciekawszy... I co ciekawsze... ometkowanie było różne w zal. od sklepu (np. rękawice z zamkiem w jednym po 20zł, w drugim katalogowo).
            Ja skorzystałam i fajno, bo na Tesco straciłam (spodnie xxl) i musiałam oddawać towar.
            ps. kanarkowe a'la angorowe kominy na dziale damskim przecenione mało, bo na 30zł zeszły w kilka godzin...
            • monia111175 Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 19:29
              no właśnie-i mnie w Pogori i Plejadzie-dzwoniłam kapa--rękawiczki w normalnej cenie--od zeszłęgo roku probuje na nie trafić i ni huhu.
              • 0xena Re: H&M wyprzedaż 06.12.12, 19:44
                A czy ktoś był moze w h&m Poznan M1. Czy tam tez już ruszyła wyprzedaz na dziale dziecięcym?
                • pati1707 Plejada Sosnowiec 06.12.12, 23:02
                  Jestem bardzo zadowolona za dwa seterki po 30zł,chinosy,dwie czapki i bluzeczkę z wiosennej kolekcji zapłaciłam 90zł,zakupy nabite na dwa paragony,bo korzystałam z kart z Glamour (żadnych problemów z realizacją na przecenione ubranka).Na dziale dla małych chłopców chinosy po 30zł ale rozmiarówka już przebrana,sweterki na guziczki 30zł chyba 5 kolorów,ale w większości małe rozmiary,bluzeczki z czaszkami po 20zł,ocieplane sztruksy brązowe po 40zł,ale małe rozmiary,czapki czarne i pomarańczowe po 10zł z Zygzakiem po 10zł,uszatki z Zyzakiem 20zł,ale została tylko jedna szt.Myślę ,że warto się wybraćsmile
        • natalek79 szmytka 06.12.12, 22:07
          nie ma sprawy smile Mówisz i masz. Ja mam obecnie 3 galerie na wyciągnięcie ręki, z czego dwie naprawdę wypaśne smile
          P.S. Musimy sie na priv wymienić tel., bo tak chyba najłatwiej przy tych zakupach.
          • szmytka1 Re: szmytka 06.12.12, 22:48
            no a u mnie porażka, mieszkam co prawda w miasteczku powiatowym to nie mogę liczyć na nie wiadomo co, ale te 50 km do Elblaga mogłabym się bujnąć, tylko że tam NIC nie ma, ani HM, ani CA, o Kappahlu czy Cubusie nawet nie wspomnę. Dla dzieci jedynie Reserved i Quadri F, no i 5 10 15. Do Gdańska czy Olsztyna mam blisko 100 km w 1 stronę. Kompletnie nie oplacają mi się takie podróże, bo co zaoszczędzę na promocji to wydam na paliwo albo bilety. Polegam na sklepach internetowych i takiej jednej koleżance, ale ją wstyd mi już prosić. Muszę wykorzystać dla odmiany Ciebiewink Tylko też tak głupio, bo Ty masz 3 młodocianych do ogarnięcia.
            • agnesik190 Wrocław - Pasaż Grunwaldzki 07.12.12, 07:53

Dzięki za info.
              Dla dziewczynek wg. mnie nic ciekawego.
              Dla chłopców kupiłam, brązowe sztruksy z podszewką u nas po 30zł, bluzeczka z krótkim rękawem z sową - 20zł, bluzę z kapturem za 40zł.

Spodni czerwonych, niebieskich było dużo po 30zł.
              Czapki, rękawice nie przecenione.
              Wisiały tylko jakieś kapelusze po 10zł.
              • gie-oska82 Re: Wrocław - Pasaż Grunwaldzki do agnesik190 07.12.12, 09:12
                a zwrocilas moze uwage czy kalesonki 2 pack byly przecenione tj z linka lub w innych kolorach www.hm.com/pl/product/00752?article=00752-A oraz czy takie dresiki dla chlopca byly www.hm.com/pl/product/98929?article=98929-C

Na bielanach Wroclawskich wybor tez marny wiecej dla dziewczynek...ocieplacze na rajtuzki biale i czarne po 10zl, dla chlopcow bylyprzecenione czaki uszatki ze zlomkiem po 20zl allegro.pl/hm-czapka-zimowa-zlomek-uszatka-122-128-i2849574299.html ..chinoski po 30zl.. rozne kolory...
                • agnesik190 Re: Wrocław - Pasaż Grunwaldzki do agnesik190 07.12.12, 09:55
                  Nie było ani kalesonków ani dresików.
                • b.bujak Re: Wrocław - Pasaż Grunwaldzki do agnesik190 07.12.12, 18:43
                  w Wałbrzychu były te kalesonki; 30 zł
                  ale prawie wszystkie były w jednym rozmiarze (chyba 104-110);
                  ostatnie mniejsze kupiłam ja smile
            • natalek79 Re: szmytka 07.12.12, 10:40
              Spoko, młodocianymi sie nie martw wink
              Mam tą galerie najbliżej: www.galeria-graffica.pl/
              troszkę dalej, ale równie blisko: www.milleniumhall.pl/ , nową galeria-rzeszow.pl/ w której wstyd przyznać ale narazie byłam przelotem...Zerknij na rozpiskę sklepów, jak bedę mogła pomóc to wal śmiało (nie martw się - jestem na tyle asertywna, że jak nie bedę mogła to po prostu Ci powiem wink ). Za pół godz. muszę iść po drobne zakupy, dzieciom po pomadki do rossmana, więc zapewne nie odmówie sobię krótkiego wejścia do H&M wink
              • ulau Re: Natalek 07.12.12, 16:57
                A widziałaś może przecenione jakieś wielopaki podkoszulek dla dziewcząt?
                Ja mam bliżej do NS akurat, ale brak czasu, żeby skoczyć i sprawdzić...
                • natalek79 Re: Natalek 07.12.12, 19:01
                  w grafice wogóle było tylko kilka, a dziś ani jednego...
                  • ulau Re: Natalek 07.12.12, 22:45
                    Dzięki. Końcem listopada w NS bylo trochę dwupaków, ale stwierdzilam, ze przeczekam, moze przecenią. No nic, sprobuje sie wyrwać jeszcze i popatrzec jutro z rana co i jak.
    • agni71 Re: Wola Park 07.12.12, 09:21
      Byłam wczoraj, ale tak za bardzo na wyprzedaż nie patrzyłam, bo to co chciałam, to akurat nie[przecenione było. Ale zwróciłam uwagę na czapki dzianinowe z Pnikie Pie po 10 zł (brzydkie, ale moze ktoś ma wielka fankę wink, do tego rekawiczki palczaste tez po 10 zł, ale tylko 98/104. Ładne bereciki beżowe w nieregularne czarne kropki czy tez cętki, z pomponem, ładne, ale nie wzięłam, bo one raczej do płaszczyka, a moje dziewczyny na sportowo, tez po 10 zł.
      Na starszych dziewczynkach dzianinowe sukienki, ładne, po 30 zł, ale wzornictwo moim zdaniem tak do 6 lat, moja 10-latka w każdym razie razczej by nie załozyła.

a tak poza tym, to polecam ten sklep bo duzy wybór. W sobotę byłam w Reducie i nic nie kupiłam (chciałam wykorzystać 3 karty z Glamour), bo albo w ogóle produktu nie było, albo rozmiary juz przebrane. W Wola Parku wszystko było, w pełnej rozmiarówce, tylko brac i kupować wink
    • miesiakk szukam niebieskich chinosów 07.12.12, 12:56
      czy gdzieś były w tym kolorze, ewentualnie czerwone w rozm.116
      wczoraj kupiłam turkusowe, ale chciałabym jeszcze jakieś z tych kolorów - czy ktoś mógłby pomóc?
    • anulka-am Katowice 3 Stawy 07.12.12, 13:42
      W Katowicach mało towaru przecenionego, raptem kilka bluzek z długim rękawem, sweterki w paseczki i kilka par spodni, jakieś pojedyńcze polówki. Czapki po 10 zł i rękawiczki.
    • 18lipcowa3 w Gdańsku nic? 07.12.12, 14:34
      w Manhattanie nie zauwazyłam nic na dziecięcych, jednie damskie
      • pola731 Re: kupon 07.12.12, 16:50
        o jakim kuponie piszecie ?
        dostaję newsletter na maila , ale kuponu tam nie wykukałam
        • oliwierka14 Re: kupon 07.12.12, 18:00
          ipaper.ipapercms.dk/ViewFile70722.jpg
          tu masz -20% do h&m do wydrukowania
      • tosieuda Re: w Gdańsku nic? 08.12.12, 09:05
        w Gdansku też są przeceny, te same rzeczy, które już dziewczyny wymieniły,
        byłam w Alfie i w Matarni
        --
        https://suwaczki.maluchy.pl/li-62551.png
    • iberka Bonarka 07.12.12, 23:02
      byłam dziś i dla mojego 11 latka znalazłam 1 koszulę i podkoszulek a dla córki rajstopki w 2-paku.
      Przy kasie M zapłacił 9.90 więcej niż wynikało z metek i 6 osób debatowało nad tym co teraz zrobić.........w końcu odzyskaliśmy tę szaloną kwotę.
      Karta glamour normalnie na dziecięcy dział i do tego przeceny smile
      • kasikbc Re: h&m wyprzedaż 08.12.12, 08:10
        jeszcze raz podpytam - a czy te kapcioszki widziałyście przecenione www.hm.com/pl/product/05694?article=05694-A ? nigdy obuwia w h&m małej nie kupowałam, nie wiem jaka jest tam rozmiarówka a wkładka raczej wyciągana nie jest - mam więc mam pytanko - jaki rozmiar będzie najlepszy dla stópki o długość 15,5cm?
        • igmaj Re: h&m wyprzedaż 08.12.12, 11:06
          Czy ten kupon -20% można wykorzystać na rzeczy z wyprzedaży?
          • kasikbc Re: h&m wyprzedaż 08.12.12, 11:48
            nie można
            • kasikbc Re: h&m wyprzedaż 08.12.12, 11:49
              jest na nim jak byk napisane - nie łączy się innymi ofertami i zniżkami
        • ursgmo Re: h&m wyprzedaż 08.12.12, 13:35
          kasikbc napisała:

> jeszcze raz podpytam - a czy te kapcioszki widziałyście przecenione www.hm.com/
          > pl/product/05694?article=05694-A ? nigdy obuwia w h&m małej nie kupowałam, nie
          > wiem jaka jest tam rozmiarówka a wkładka raczej wyciągana nie jest - mam więc m
          > am pytanko - jaki rozmiar będzie najlepszy dla stópki o długość 15,5cm?

Oglądałam je tydzień temu i nie powiem czy są przecenione ale widziałaś je na żywo ? byłam zawiedziona bardzo bo niestety nie są nawet w połowie tak ładne jakna zdjęciu . Moja córka ma podobną nóżkę do Twojej i najmniejsze buty z h&m z działu pow 92 cm są na nią dużo za duże , na starszą znów pasują balerinki rozm 35 mimo że dawno nosi 37 .
    • kara_gitara Piaseczni 08.12.12, 13:43
      Byłam w h&m Piaseczno. Marniutko. Na małych dzieciach były przecenione jedynie czapki w paski i rekawiczki do nich. Na starszych wisialo troche: jakies tuniki w serduszka, czapki, berety, bluzki z zajaczkiem, na chlopcach - spodnie, koszule, ale akurat tylko maluszki mnie interesowaly. Dorosle ubrania bez rewelacji - kupilam jeden sweterek i komin do kompletu - na prezent, dla siebie sukienke nieprzeniona czarna w kolorowe kwiaty. Skorzystalam z kart Glamour i zamiast 169pln zaplacilam 109 smile Z -20% na nowosc nie bardzo sie oplacalo, bo sukienka kosztowala 79,90.
      • kara_gitara Re: Piaseczno 08.12.12, 13:51
        miało być wink
        • megi-84 Bonarka- Krakow 08.12.12, 16:18
          bardzo marnie!
          • magma_pl Radom-słoneczna i M1 08.12.12, 18:41
            na damskim spodnie fajne kolorowe w mazaje,bądz kwiatki po40zł. juz trochę swetrów też przecenili.
            na chłopięcym marnie
            zielone chinosy-30, czapki z zygzakie-10, sztruksy pumpy braz-30,jakieś kominiarki polar-10,swterki V I w paski-30
            Dziewczynka
            w M1 chyba niewiele, ale w Słonecznej sporo,bo jak przechodziłam przez dział to widziałam dużo wieszków obładowanych.
    • eedytkaa a jak się ma wyprzedaż w Rzeszowie? 08.12.12, 20:55
      • emily.1 Re: a jak się ma wyprzedaż w Rzeszowie? 09.12.12, 16:59
        W galerii rzeszów wybór nie wielki. Są czapki, szaliki i rękawiczki dziecięce po 10-20, takie bluzki z długim rękawem chłopięce po 20 zł, jakies piżamki dziewczęce i dzianinowe sukienki ale nie pamiętam po ile. Na damskim jakieś sweterki ale cudów nie ma. Trochę większy wybór w Nowym Świecie, bo tam i jakieś chłopięce spodnie są i fajne jeansy dla dziewczynek po 40 zł. Więcej tego mają.
        • agnesik190 Świdnicka Wrocław 10.12.12, 08:12
          Byłam chwilowo, tylko po czapkę i dla chłopców są czapki uszatki po 20zł i po 10zł czapki z ubiegłorocznej kolekcji czarne, niebieskie, zielone.

Kominy po 30zł- dużo ich było, w różnych miejscach.
          • gie-oska82 Re: Świdnicka Wrocław agnesik190 10.12.12, 10:29
            A czy widzialas moze kalesonki dla chlopca w 2packu??szukam ich ale na bielanach i w pasazu grunwaldzkim braksad
    • magdalenca78 LUBLIN 09.12.12, 15:28
      W Lublinie też dość marnie sad Na damskim nędza. Na dziecięcym - niektóre czapki po 10 lub 20 zł (ale najładniejsze nadal w regularnych cenach), przecenione sztruksowe spodenki z podszewką (z 69,90 na 30 zł) - ale tylko brązowe. Nie ma z czego wybierać sad Zostały mi jeszcze do realizacji 3 karty, mam nadzieję, że po 13 XII coś dorzucą sad

Czy pamiętacie jak w poprzednim roku wyglądała przecena kurtek i spodni narciarskich? Kiedy się zaczęła oraz na ile były przecenione? Chciałabym kupić te spodnie oraz kurtkę, ale jak na razie zero przecen, a rozmiary przebrane sad
      www.hm.com/de/product/00282?article=00282-D#article=00282-D
      www.hm.com/de/product/00281?article=00281-F#article=00281-F
      • megi-84 Re: LUBLIN 09.12.12, 18:33
        magdalenca nie pamietam jak bylo rok temu- chcialam tylko napisac, ze mamy ten niebieski zestaw i jest super!!! ale.....strasznie sie brudzi! strasznie! (wlasnie pisalam w innym watku, ze pierwszy raz kupuje druga kurtke- do przedszkola- w smyku -50%)
      • czarnulkaaa2 spodnie narciarskie 11.12.12, 13:50
        Właśnie kupiłam w Łodzi linkowane przez Ciebie ale turkusowe więc może zerknij w swoim sklepie-cena 60 zł
    • janiulek Poznań-M1 09.12.12, 18:42
      na dziecięcych:

dla chłopców NIC (a to mnie najbardziej interesowało), dla dziewczynek jakieś resztki, nie ma po co się tam wybierać
    • chlodne_dlonie ..Śląsk - pytanie o dżinsy :) 10.12.12, 10:37
      Pilnie poszukuję dziewczęcych rurek, ew. bootcut'ów na 158/164 - widział ktoś takowe na przecenach w H&M może..?
    • oliwierka14 w Toruniu 10.12.12, 10:43
      w Toruniu w H&M nędza,dla małych chłopców(92-98) nie ma nic z wyprzedaży
      • krasulas Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 14:21
        Ometkowane 70% działów!
        I z "okazji" wyszarpałam:
        - kamizelki musztardowe/granatowe dla chłopaka małego/dużego - 30zł
        - spodnie dresowe w tym wersja z zamkami, łatami, B.Simpsonem- 20-30zł (było masę innych)
        - bluzeczki z krótkim - nowe kol. z krawatem, znakiem pirackim itp. - 20zł
        - piżama ze Smerfem - 20zł
        - fajne spodnie bojówkowe z otwieraczem na pasie - 40zł (nie kupowałam, chyba nie na szczuplaka)
        - masa bluzek, koszulek, bluz poprzeceniana na 20-30zł

dziewczynki starsze - przecena ogromna głównie w Czeladzi - spodnie, swetry po 30zł, bluzki, bluzeczki 10-20zł
        ale tak naprawdę kupiłam córce tylko bluzkę w paski z kokardką z kr.ręk. i sobie coś na 170cm

dziewczynki małe - masa tego..., ale to już nie nasz dział (swererki marynarskie w paseczki po 20zł, getry dzianinowe czerwone 20zł)

dział damski - torebki czerwone w dwóch fasonach 30zł, masa szmat poprzecenianych różnie

Czeladź - ometkowana przegigantyczna część sklepu, towar nie jest posegregowany (trzeba iść przez wszystkie wieszaki)
        Bytom Agora - duużo mniej ometkowane, ale kapitalny towar na chłopcu do 128cm, dział damski metkowany, towar pomieszany
        Bytom Plejada - metkowany nadal dział damski, masa znowu fajnych rzeczy na małym chłopcu, na starszych dziewczynkach kicha! o! kamizelki jeansowe po 30zł, towar pomieszany

• pucaluta Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 14:27
          Krasulas,
          nic tylko zazdrość mnie zeżre smile Nie ma jak nastrój świąteczny hi hi...
          • krasulas Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 15:34
            no właśnie zaskoczona jestem info o innych sklepach....
            kurcze... u nas zbyt jest, ludziska kupują, jakieś tam stany magazynowe są...
            no fakt... H&Mów u nas od groma (w promieniu 25km mam 8 sklepów)
            ale, żeby takie różnice były...?
            myślę jednak, że w Wawie już też wisi pełno czerwonych metek...smile

• pucaluta Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 15:42
              No nie wisi właśnie, w 2 centrach po 1 stojaku było w piątek. MOże dziś coś dowiesili, ale nie dane mi będzie sprawdzić, trudno. W ogóle mam wrażenie od początku, że u Ciebie najobficiej obrodziły te wyprzedaże. U mnie to mi pani powiedziała na pytanie, czy to początek wyprzedaży, że nie, w ogóle, że dopiero po świętach teraz... tia..
              • romarzena Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 15:51
                Byłam dzisiaj w Wola Park, wisi to co w zeszłym tygodniu (-:
                • krasulas Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 16:14
                  nie żartujcie!
                  kurka... zakładając ten wątek przekonana byłam, że w PL wszędzie będzie podobna sytuacja, a tu...
                  aż mi łyso byłouncertain
                  u nas po jednym wieszaku to było m-c temu, tydzień temu po kilka na dział, a teraz sklepy zawalone są czerwonymi metkami (tylko faktycznie należy przejść między wieszakami/półkami, bo wszędzie jest ometkowane)
                  a ciekawe jaka reakcja byłaby Waszych Pań Ekspedientek, gdyby podeszło się z kamizelką i stwierdziło fakt, że w innych sklepach jest ona po 30zł...?

aha! na % są też spodnie narciarskie niebieskie (ktoś wyżej o nie pytał) - 60zł
                  kurtek z tej kol. nie widziałam z rabatem...
                • tosieuda a jak jest w Trójmieście? 10.12.12, 16:16
                  Czy jest już coś więcej niż w zeszłym tygodniu???
                  • puma_ Re: a jak jest w Trójmieście? 10.12.12, 16:52
                    Byłam dzisiaj w Klifie w Gdyni.
                    Maaasa towaru na przecenach, chyba 50% (może nawet 70%wink ciuchów przecenionych w całym sklepie. Dawno nie widziałam tak dużej wyprzedaży w H&M, ale nie miałam czasu dokładnie pooglądać, na zakupach będę dopiero w środę.
        • katka761 Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 17:00
          Krasulas, a ja jutro muszę jechać do Czeladzi oddać aparat na gwarancji - mam nadzieję, że zostanie coś w moim i syna rozmiarze. Czy kurtki damskie były jakieś ometkowane?
          • krasulas Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 20:15
            na 50% były fajne długie, sportowe płaszcze granatowe, 50% też na jakieś płaszcze czarne z grubym kołnierzem a'la puchówki.... tylko na to zwróciłam uwagę...
            więcej fatałaszków lżejszych! ale też polary, bluzy, swetrów masa, sukienki....
            po p-kolu byłam na 7 minut w Plejadzie u mnie i szokującą ilość kol. damskiej ometkowywali (w tym sporo wizytowych szmatek)
            naprawdę niesamowita ilość czerwonych metek, a na dziale dziecięcym masa okazji - kupiłam dzieciakom superowe piżamy po 20zł (pojedyncze, ostatnie sztuki) + kamizelki + bluzki/bluzeczki....
            Czeladź jest tak napełniona wyprzedażą, że coś znajdziesz, a dział chłopięcy o 11tej nie był ometkowany... więc tymbardziej masz okazję. ...
            zwróć uwagę na spodnie dresowe - na wieszakach w Bytomiu w wisiały przecenówki na wspólnym wieszaku z resztą
            cały czas ma być ometkowywanie i dorzucany towar!
            będzie pozew... rozwodowy... powód... rozrzutność... zakupoholizmuncertain
            • katka761 Re: Bytom, Czeladż !!!! 10.12.12, 22:36
              wiesz, ja już mam przechlapane u małżowego za c&a... w razie co u mnie fajny most... całkiem szeroki tongue_out i do fashion spod niego jest blisko tongue_out
              • primka Warszawa Arkadia 10.12.12, 22:58
                Na dziale mała dziewczynka coraz więcej ubranek z czerwonymi metkami, dużo więcej niż w Promenadzie. Na razie porozwieszane w różnych miejscach, więc pewnie pometkowane na przecenę. Niestety spodni kombinezonowych nie ma ani jednej pary, nawet w pełnej cenie sad
    • oliwierka14 Re: H&M wyprzedaż 10.12.12, 17:25
      A kiedy w ogóle zaczyna się konkretna wyprzedaż w H&M?
      • pomilak1 3 stawy Katowice 10.12.12, 17:37
        Byłam dziś i dział damski już pometkowany, dzieci miały dopiero na liście, więc może jutro się wybiorę smile
      • magma_pl podobno od 13.12 10.12.12, 17:37
        • monix123 śląsk 10.12.12, 18:01
          W sklepie przecen duuużo duuużo więcej niż 5.XII. Teraz już chyba normalna przecena się zaczęławink Szczególnie dużo - wg mnie na chłopcach.
          Swetry z wilkiem i niedźwiedziem za 30zł,
          sweterki zielone jednobarwne 20zł
          sztruksy też przecenione, ale tylko jeden kolor - o połowę,
          koszulki z krótkim rękawem - 10 zł,
          sporo bluzek z długim rękawem - 20 zł - różne - w paseczki z łatami, z misiem, z astralem itd
          cieńkich spodni sporo,
          rękawiczki, czapki po 10zł
          koszule- bez kołnierzyka - za 20zł
          swetry w paski za 40 zł,
          było w czym wybierać.
          Na dziewczynkach jakoś mniej, ale też można było coś znaleźć,
          tuniki sweterkowe za 40zł,
          niektóre sztruksy z serduszkami - te jaśniejsze kolory za 20zł,
          sweterki w paski za 20zł,
          bluzki z dł rękawem po 10zł /takie cieńsze/,
          sztruksy dla starszych dziewczynek za 30zł.
          Trochę tego było.
          • edie70 Re: a Bielsko ? 10.12.12, 19:14
            wczoraj byłam w Gemini .Wisiało parę kolorowych spodni dla dziewczynek po 30zł i tyle sad
            • sagittarius_84 Re: a Bielsko ? 12.12.12, 20:35

Dziś w Gemini pełno. na dziecięcym i damskim. jest w czym wybierac
              • edie70 Re: a Bielsko ? 12.12.12, 20:56
                dzięki bardzo za info! w takim razie jutro tam uderzam big_grin
        • magdalenca78 Re: podobno od 13.12 10.12.12, 19:18
          W Lublinie info ze sklepu, że od 15 XII zaczynają wyprzedaż. Oby cos dowiesili, bo na razie NĘDZA...
          • pelasia_0 Re: Szczecin wyprzedaż w pełni 10.12.12, 21:42
            Chyba nigdy w H&M nie widziałam tyle towaru na wyprzedaży! W Szczecinie zawsze bieda była, a tym razem naprawdę jest w czym wybierać. Tylko jeden minus, że przecena nie jest zebrana w jednym miejscu i trzeba obejść cały dział. Ale naprawdę warto. Żałuję teraz, że tak mało kart nabyłam!
            • monia111175 Re: Szczecin wyprzedaż w pełni 10.12.12, 23:55
              No ale te karty w końcu się łączą z wyprzedazą????
              • aneta-0011 Re: Szczecin wyprzedaż w pełni 11.12.12, 08:44
                A wiecie może jak w Wałbrzychu?
                • aga_in29 Re: Szczecin wyprzedaż w pełni 11.12.12, 08:59
                  Karty Glamour łączą się z wyprzedażą (czerwone metki).

Wczoraj byłam na Bielanach Wrocławskich, towaru bardzo dużo przecenionego, z rozmiarówką dla małych dzieci do 128 cm jest całkiem dobrze, jest w czym wybierać.
                  Tak jak dziewczyny pisały, towar przeceniony jest wszędzie, nie tylko na wieszakach z wyprzedażą.

• aagas Re: a jak w Łodzi? 11.12.12, 10:25
                    Manufaktura , m1 pozdrawiam
                    • tosieuda Klif Gdynia 11.12.12, 13:08
                      zajrzałam dziś i rzeczywiście masa przecen na wszystkich działach
                      rozczarowało mnie tylko, że nic ze świątecznych sukienek nie było taniej wink
                      były jakieś bolerka tylko i futrzane kamizelki...
                      za to dużo innych rzeczy, bluzki z kr i dł. rękawem,
                      te z kołnierzykiem po 20zł
                      różne spodnie 20-30zł z serduszkami, pumpy, rurki, część dresowych
                      sukienki różne 30-40zł
                      sweterki 40zł
                      takie ciepłe dzianinowe legginsy pomarańczowe i zielone po 20zł
                      czapki/szaliki, trochę dodatków
                      piżamy bawełniane po 20zł
                      była też bielizna termoaktywna różowa po 20zł
                      no i kurtki zimowe

dla chłopców też dużo,
                      można kupić fajne koszule, również na Święta lub inne okazje po 20zł z kr i długim rękawem
                      spodni pełno,
                      dresowe były u nas tylko zielone po 20zł
                      polarowe szare i niebieskie po 20zł
                      dużo sweterków, marynarki bawełniane,
                      bluzek pełno z kr i dł rękawem
                      bluzy na zamek z kapturem z 79zł na 40zł
                      no i kurtki zimowe

• czarnulkaaa2 Re: a jak w Łodzi? 11.12.12, 13:55
                      Wróciłam właśnie z Manu, towaru spooro-na chłopcach dużo spodni sztruksowych, sweterków, przecenione chyba wszystkie modele czapek, szalików, rekawic narciarskich. Trafiłam spodnie od kombinezonu, turkusowe za 60 zł, wisiało jeszcze sporo sztuk, ale albo 92, 98 albo potem od 122 chyba.
                      Warto się przejechać. W M1 nie byłam dziś, kilka dni temu było marnie, wczoraj wieczorem patrzyłam w GŁ ale bida z nędzą,może dziś dorzucili...
    • natalek79 Rzeszów, szmytka halo... 11.12.12, 13:26
      Wróciłam właśnie z najbliższej galerii, patrzyłam głównie na chłopców - mnóstwo spodni po 20,30,40 zł, swetry, kurtki po 60 zł (Szmytka o których mówiłaś u mnie tylko 3 szt. zielonych r.140), kombinezony niebieskie po 60 zł. Oczywiście ludzi juz tłum, przebierających jeszcze w koszu zanim panie wywieszą...
      • emily.1 Re: Rzeszów, szmytka halo... 11.12.12, 14:19
        Natalek, a w której to galrii byłaś? Wczoraj byłam w galerii rzeszów to tam słabiutko, zwłaszcza na dziecięcych.
        • gizm0 Re: Rzeszów, szmytka halo... 11.12.12, 14:20
          Ja jadę zaraz do MH to zobaczę co ciekawe jest.
          • emily.1 Re: Rzeszów, szmytka halo... 11.12.12, 14:27
            to daj znaćwink Ja poluję na jakies fajne sweterki dla siebie. I na chłopięce rzeczy- tak na 128, oraz na dziewczynkę 86-92, więc jakby Ci się coś fajnego rzuciło w oczy to daj znaćwink
          • gizm0 Re: Rzeszów, szmytka halo... 12.12.12, 00:30
            Objechalam 3 h&m . W MH sporo wszytstkiego dla dziewczynek, tylko porozwieszane po calym sklepie i trzeba szukac. Niestety wszytsko albo do 92, ablo juz od 122... jakos tak widziałam. Szukalam głownie na 116. W NŚ mało, bardzo malo w porówananiu z MH, w Graffice tez niewiele. W Graff widziałam kombinezony jednoczęściowe chlopięce.
        • natalek79 Re: Rzeszów, szmytka halo... 11.12.12, 17:26
          grafikę mam rzut beretem, wstepuję idąc na spacer z młodym...
      • szmytka1 Re: Rzeszów, szmytka halo... 11.12.12, 14:55
        Jestem, pisałam 'u nas' a tu jakoś nie zajrzałam. Spodnie z H&M nie sprawdzają się, za szczupłe mam dziecko, wprawiam gumki, ale robi się taki "kuper" śmieszny i wiszą w kroku, coś w stylu MC Hammer hehe. Do dresów w pasie nie dorasta nigdy, a w tyłku dorasta dopiero jak nogawki robią się krótkie, choć lubię jakość tych dresowych po 29,90. A kurtki 140 to daleka przyszłość, na razie młody nosi 116, wiec najchętniej dla nas 122, byłaby na przyszły rok. Zerkaj proszę na coś z tych, jakbyś się wybierała ponownie. Kolory na chłopaka, czyli wykluczam róż i fiolet. Poślę ci nr do mnie na pocztę.

www.hm.com/de/product/00281?article=00281-F#article=00281-F
        www.hm.com/de/product/00302?article=00302-C#cm_vc=SIMILAR_TO_PD
        • emily.1 Re: Rzeszów, szmytka halo... 12.12.12, 08:28
          Szmytka, tą kurtkę, niebieską ktoś kupował przede mną wczoraj w Rzeszowie w galerii Nowy świat za 60 zł. Ale nie wiem czy więcej było bo nie interesowały mnie kurtki. Na pewno były za 60 zl jeszcze jakieś narciarskie ale to chyba większe rozmiary.

www.hm.com/de/product/00302?article=00302-C#cm_vc=SIMILAR_TO_PD
        • natalek79 Re: Rzeszów, szmytka halo... 12.12.12, 09:56
          Kurcze w Grafice tak jak pisałam były tylko te zielone z drugiego linka i to duże, natomiast te fajniejsze jeszcze nie przecenione, podpytałam - jeszcze nie mają info czy i kiedy wejdą te inne. narciarskie te ciemnoniebieskie były, ale też za duże na Twojego, jedynie kombinezony jednoczęściowe, ale ja sie nie skusiłam, bo strasznie one sztywne...
          Pojechałabym do MH, ale akurat dziś cały dzień czekam na kuriera z indukcją i bez auta jestem. Jak się dobrze wyrobię, to zajrzę tam jutro.
    • monika78kr A Kraków? 11.12.12, 15:10
      Mialo byc 13tego, a tu juz widze wyprzedaz w pelni. Czy byl ktos gdzies w Krakowie?
      • lagattina Port Rumia 11.12.12, 17:00
        Byłam dziś i obkupiłam córkę - 4 lata.
        Było sporo spodenek dresowych i polarowych po 20 zł, sporo sukienek 30-40 zł, ładne bluzki z długim rękawem po 20 zł, legginsy bawełniane i dzianinowe po 20 zł, spódniczki po 20 zł, takie które podobały mi się już od dawna, więc wzięłam 2 pary w dwóch rozmiarach wink Ogólnie bardzo duży wybór.
        Niestety praktycznie żadnej bielizny sad
      • kornnella Re: A Kraków? 11.12.12, 17:17
        byłam wczoraj z dziecięcego nie wziełam nic, patrzyłam na chłopięcy. Koleżanka kupowała dla małej dziewczynki - chyba czesc nawet z niemowlęcego bo brała 92-98 i wyszła z dwoma siatami.
        Dla siostrzenicy kupiłam tylko kurtke z divided przeceniona z 149 na 60, z bonem dałam 40 z. Także jestem happy, bo mam groszowe uzupełnienie prezentu gwiazdkowego. Z damskiego kupiłam dwa sweterki i bawełniane koszulki na %% po 10-60 zł.
        Jak chcesz coś kupić to radze wpaść dziś, max jutro. Ludzie chyba już wiedza, bo w kolejce do kasy stałyśmy 20 minut a pracowały wszystkie kasy.
    • nana2005 Warszawa 11.12.12, 19:13
      Dziewczyny, w Warszawie który HM wybrać? Warto do Arkadii?
      • ana.bella87 Re: Warszawa 11.12.12, 20:09
        Orietuje się ktoś co i jak w Tarnowie? Chodzi mi głownie o rozmiary 74-80 i 98-104 dla chłopców, na starszego kurtkę, xzpke grubsza rękawiczki, chociaż jak ceny będą atrakcyjne to może jakiś strój na śwęta tongue_out
      • dandora Re: Warszawa 11.12.12, 22:18
        W Arkadii było sporo przecenionych dziecięcych. Kupiłam synowi kurtkę za 60 i czapkę za 10. Byłam tylko 5 min. Na górę nie zdążyłam wejść. Na Targówku porażka. Pani powiedziała że u nich zacznie się od jutra, ale w porównaniu z Arkadią mają mało towaru.
        • jutka7 Re: Wrocław 11.12.12, 22:45
          Byłam dziś w Arkadach, Magnolii i Pasażu. Interesowały mnie ubrania dla dziewczynek do 128 i dla małych dzieciaczków. Największy wybór w Arkadach, wystawili wszystko co mieli, jutro mają przeceniać ubranka dla maluchów. W Pasażu maluchy też jutro, w Magnolii są już przecenione, ale mały wybór. W ogóle w Magnolii najsłabiej z towarem. Ale w Pasażu i Arkadach mnóstwo fajnych ciuszków- płaszczyki wiosenne beżowe z paskiem za 60 zł, fajne ponczo kolorowe i szare za 40 zł, gruby kardigan we wzory za 40 zł, full sukienek, dużo bluzek, sweterki te dwukolorowe z łatami na łokciach. W kazdym sklepie też przecenili chyba końcówki, które im zostały, bo udało mi się kupić kilka rzeczy, których w innym sklepie nie było. Poszalałam. W Pasażu ponoć mają wystawiać nadal towar, bo w czwartek kulminacja.
        • pucaluta Re: Warszawa 12.12.12, 11:20
          Byłam wczoraj w Reducie - towaru sporo, ale mam wrażenie, że przeceniają najmarniej upływające się towary. Dla maluszków sporo, ale tam nie zaglądałam tylko omiotłam wzrokiem. Chłopcy generalnie przeważają spodnie bawełniane, trochę sztruksów (przeważnie same duże), sporo jest swetrów, zwłaszcza dla mniejszych chłopców i bluz sweterkowych. Bielizny żadnej, niewiele bluzek i bluz (przeważa 92 i 98).
          Dziewczynki to same różowości, spódniczki plisowane, sukienki (też głównie brzegowe rozmiary), trochę spodni i sukienek dzianinowych. Niewiele bielizny (piżamki HK), czapki praktycznie poszły i rękawiczki też.

Na pytanie, czy coś jeszcze będzie pani nie umiała powiedzieć. Zapytałam dlaczego na Śląsku kalesony są przecenione a tu nie i dostałam odpowiedź "ale i tak już przecież niewiele kalesonów zostało, więc o co chodzi?" smile

Może w Wola Parku jest lepiej?
          • renna100 Re: Warszawa 12.12.12, 11:32
            Promenada - na damskim dużo przecen, większość obniżek 50%. Na starszych chłopcach i dziewczynkach po jednym wieszaku przecenionych ubrań. Młodsza dziewczynka nic, młodszy chłopiec tylko czapki w niższych cenach. Ogólnie, na razie nie ma po co jechać sad
        • pucaluta Wola Park 13.12.12, 23:08
          Wpadłam dziś i zdębiałam - częściowo inne ciuchy przecenione niż w Reducie. Tam dawno już sukienki przecenione, w Wola Parku raczej bluzeczki, za to sporo czapek, rajstop (bielizny i tak już nie ma), butów moc. Generalnie dużo, ale nie kupiłam wiele, coś tam uzupełniłam.
          Pytałam, czy będzie coś jeszcze i pani powiedziała, że zimowa wyprzedaż jest największa, więc będą stopniowo dokładać i rabatować, trzeba sprawdzać.
    • tweety_28 Galeria Krakowska 11.12.12, 22:06
      Wpadłam na godzinkę więc przeleciałam tylko dziewczynki 92-128 i damski. Towaru przecenionego bardzo dużo. Ludzi równieżsad Zakupy bardzo udane, polecam się wybraćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka