Dodaj do ulubionych

crocs mary jane

06.01.13, 22:27
chce kupic dla siebie; upatrzyłam sobie model mary jane, ale w w crosc.eu i crocs.pl nie ma tego modelu; i się teraz zastanawiam:
- czy kupić na allegro (boje się podróbek)
- czy zamienic na inny model, ale z tych, które oglądałam mary jane wydają mi się najzgrabniejsze (prawda to? - u mnie w okolicy nie ma sklepu stacjonarnego, więc opieram sie tylko na fotkach z internetu) - zaproponujcie zamiennik mary jane
Obserwuj wątek
    • kanna Re: crocs mary jane 06.01.13, 22:32
      Z tego, co się orientuje, model Mary Jane przestał być produkowany (a szkoda, moja córka od zawsze go nosi uncertain).

W zamian zaproponowano mi model Shayna - podobny nieco w formie, ale jednak mniej udany niż Mary Jane uncertain
      • b.bujak Re: crocs mary jane 06.01.13, 22:46
        kanna napisała:

> Z tego, co się orientuje, model Mary Jane przestał być produkowany (a szkoda, m
        > oja córka od zawsze go nosi uncertain).

tego się obawiałam... tym bardziej podejrzane są te mary jane, które są na allegro

> W zamian zaproponowano mi model Shayna - podobny nieco w formie, ale jednak mni
        > ej udany niż Mary Jane uncertain

jak wklepuję w wyszukiwarkę to własnie ten model mi wyskakuje, ale te mają nieruchomy zapiętek a mi zalezy na ruchomym
    • koala0405 Re: crocs mary jane 06.01.13, 22:45
      W ubiegłym roku kupiłam na allegro używane crocsy mary jane dla siebie, nowe 2-letniemu synkowi /w kolorze czarnym/w r. 23-24 i 13-letniej córce w rozmiarze 35-36. Ja jestem zadowolona, synek również choć już wyrósł ale czekają już na niego w większym rozmiarze /ale nadal sporo za duże/ ale córce kupiłam za małe. Miała je raz na basenie ale stwierdziła, że większe byłyby lepsze więc te pewno odsprzedam na all na wiosnę.
      Poluję na jakąś okazję ale nie znalazłam czarnych dla córki. Mam też crocsy Baya i też są fajne ale już nie tak zgrabne jak tamte. Aha ostatnio kupiłam sobie też balerinki crocs skylar flat. Na początku dziwnie się chodzi ale są bardzo wygodne.
    • jo-asiunka Re: crocs mary jane 06.01.13, 23:02
      Takie?
      www.ego-sport.pl/product-pol-637-CROCS-MARY-JANE.html
      Tu są, jak widać. Ja mam shayna i bardzo lubię.
      • b.bujak Re: crocs mary jane 06.01.13, 23:07
        no własnie ta sama firma sprzedaje na allegro; tylko ja sobie wbiłam do głowy, że wszyscy oprócz firmowych sklepów mają podróby wink
        chyba napiszę do crocsa z prośbą o uwiarygodnienie smile
        • kornnella Re: crocs mary jane 06.01.13, 23:20
          Jakiś rok temu wyprzedawali je w zabawnych cenach za ok 50 zł. Może to nie są podróbki tylko firma zrobiła sobie zapas?
    • b.bujak te też wyglądają ładnie 06.01.13, 23:20
      www.crocs.co.uk/crocs-carlie-mary-jane/11209,en_GB,pd.html?cid=060&cgid=women-footwear
      ma je ktoś?
    • pia_ Re: crocs mary jane 07.01.13, 09:52
      Kupowałam mary jane na wyprzedażach w crocs.eu, wychodziły po 20 zł. Jestem pewna, ze firmy porobiły zapasy. Ja kupuję nowe i uzywane na allegro, zawsze byłam bardzo zadowolona. Kupuj, bo coraz ich mniej.
      • paniwaz Re: crocs mary jane 07.01.13, 11:26
        Jak fanka Mary Jane, w maju zeszłego roku udało mi się znaleźć w USA wymarzony landrynkowo-rózowy kolor za normalną cenę, a znalezienie ich w Europie skończyło się porażką, dlatego nie wierze w oryginalność jakichkolwiek Mary Jane w dniu dzisiejszym poza używanymi. W listopadzie w outletach Crocsa widziałam tylko takie brzydkie jasne-zielone, natomiast w stacjonarnych sklepach nie było ani jednej pary.
        Shayna mi kompletnie nie pasuje.
        Pani Wąż
        • b.bujak Re: crocs mary jane 07.01.13, 19:07
          ech, no... jak już podjęłam męską decyzję i zasiadłam do kompa w celu dokonania zakupu to przeczytałam Twój wpis smile
          jak odróżnić podróbę od oryginału ?
          • bubbleup Re: crocs mary jane 07.01.13, 20:32
            Ja kocham moje fioletowe a teraz kupilam sobie takie i sa super www.crocs.pl/crocs-crocband-flat/11072,pl_PL,pd.html?cid=610&cgid=women-footwear-flats
    • b.bujak a rozmiar ?? 07.01.13, 20:55
      zrobiłam jak należy, zmierzyłam długość odrysowanej stopy: 25 cm; z tabelki crocsa wyszło mi, że powinnam kupić 38-39 (US 8, UK 6); normalnie kupuję buty w rozmiarze 37-38
      prawda to, że trzeba brać rozmiar większe, niż "normalne" buty ??

nie cierpię kupować butów przez internet smile
      • bubbleup Re: a rozmiar ?? 07.01.13, 21:14
        Ja nosze r.40 stopa 26cm i z tego co pamietam letnie mam 9 a zimowe maja r.10
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka