pucaluta 07.01.13, 13:42 Dziewczyny, czy któraś z Was miała w ręku takie snowbordeary Ecco z czerwonymi wstawkami? O takie: Chodzi mi o kolorystykę - czy te wstawki to są różowe bardziej czy czerwone? Podobają mi się, ale nie wiem czy dla chłopca się nadają... poradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erty02 Re: Ecco Snowboarder - kolory 07.01.13, 14:52 Tu jest sporo zdjęć tych butów: www.mivokids.pl/product-pol-4517-Snowboarder-Szare-Zamszowe-Sniegowce-Dzieciece-72105257518.html Wg mnie ten kolor wygląda na typowy róż, niektóre przeszycia też są różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Ecco Snowboarder - kolory 07.01.13, 15:05 ale sa wsrod chlopiecych Nie wiem, czy uzywalisice tych butow, ale ja bylam niezadowolona. Dziecku zimno w nich bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Ecco Snowboarder - kolory 07.01.13, 15:05 No właśnie, w necie są różne zdjęcia. Na stronach ecco wyglądają przynajmniej u mnie na bardziej czerwone niż różowe shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-snowboarder_931596/1051234?navId=404 ale strona Mivo nie pozostawia zbyt wiele do myślenia w kategorii "chłopięce" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: Ecco Snowboarder - kolory 07.01.13, 15:41 sorry ale tam jest napisane ze to kolor Fandango (miedzy innymi) wiec to raczej bedzie jedna rozowy...Jak chlopcu to nie przeszkadza to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Ecco Snowboarder - kolory 07.01.13, 15:45 Dzwoniłam do Mivokids, podobno pan je miał w ręku i orzekł, że różowe są najbardziej przeszycia na butach. Dla chłopca się nie nadaje (przynajmniej w tym wieku oni jeszcze nie są metroseksualni ). Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Ecco Snowboarder - kolory 07.01.13, 17:00 nie wiem co złego jest w rozowym dla chlopca. Pamietam trampki z zary-na 11-12 latka,wlasnie z różem.I schodziły Koszule różowe -dla facetów też są i to bardzo modne szkoda tylko,że mój mąż nie chce w nich chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Ecco Snowboarder - kolory 07.01.13, 17:33 Moim zdaniem nic złego nie ma, ale mój parolatek za nic nie włoży "dziewczyńskiego" ubrania, a do takich zaliczył też zielony tshirt z obrazkami z Toy Story... i weź tu przetłumacz, no nic, po prostu odłożyłam dla córy Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 pucaluta 07.01.13, 18:04 Uzywasz gazetowego? Wieczorkiem bede miala dla Ciebie info Jesli nie uzywasz, to daj prosze jakis inny adres... to wazne Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: pucaluta 08.01.13, 11:02 Janka39, dzięki za maila, odebrałam, odpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Ecco Snowboarder - kolory 08.01.13, 11:52 Oglądałam te buty w sklepie, są to wstawki koloru różowego, ale to wg mnie róż chłopięcy - jeśli taki istnieje. jest mnóstwo ubrań dla chłopców w kolorze różu, mi się to nawet podoba, ale to zależy od dziecka - musi akceptować róż. Mój synek dopóki chodził do przedszkola nie miał nic przeciwko aby założyć róż, a po przejściu do szkoły nie chce nawet założyć fioletu. Nie wiem, w czym tkwi problem, myślę, że dużo zależy od rodziców, którzy już od najmłodszych lat wpajają, że róż to babski, itd.... Ja zamówiłam takie w kolorze z seledynem. Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: Ecco Snowboarder - kolory 08.01.13, 11:59 Nie problem w rodzicach, tylko w bystrych dzieciach, choć może i trochę w rodzicach tak, zwłaszcza dziewczynek, którzy tylko w takie kolory ubierają swoje córeczki, nic dziwnego,że potem chłopak ma przesyt różu skoro w przedszkolu czy szkole 99% to "rożowe księżniczki". U nas w przedszkolu trudno wyłapać z tłumu dziewczynkę w innym kolorze niż wszelakie odmiany różu. Ja sama nie ubrałabym chłopca w coś co ma kloro różowy, zresztą sam chyba by się nie dał tak wystroić Odpowiedz Link Zgłoś
primka do juvian 08.01.13, 14:36 Z mojego doświadczenia napiszę, że wiele dziewczynek ma kilkuletni okres umiłowania różu i ciężko jest je przekonać do ubrań w innych kolorach, więc to nie tylko zasługa rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyk123 Re: Ecco Snowboarder - kolory 08.01.13, 15:38 Jakie spodnie narciarskie polecacie do małego chłopczyka, tak 5-6 lat? Żeby mógł komfortowo w nich chodzić po stoku i w mieście? Odpowiedz Link Zgłoś