Dodaj do ulubionych

Szczecin Kaskada VAN GRAAF

23.01.13, 10:33
Wczoraj weszłam przypadkiem - generalnie nie wchodzę, bo ceny przyprawiają mnie o zawrót głowy. Ale naprawdę warto.

Dżinsy sobie kupiłam po 59 zł (z 279). Dużo innych spodni i sztruksów w podobnej cenie. Koszule Van Graafa chyba po 49 zł (z 189) - na pewno do rozmiaru 48.
I MNÓSTWO bawełnianych bluzek z długim w wielu wzorach, kolorach i rozmiarach (do 46), różnych firm (dużo S.Olivier) od 19,99 do 39,99 (!!!)
Obserwuj wątek
    • mielin Re: Szczecin Kaskada VAN GRAAF 06.02.13, 20:53
      Dzięki za informację kupiłam sobie 3 tshirty z dł rąkawem z bardzo dobrej bawełny takiej mięsistej ichniej marki Brooks po 24.90złsmile

A dziś zajrzałam ponownie i są jeszcze kolejne wyprzedaże. Np. Bardzo ładne męskie koszule w stylu Prepp, teraz są po 49.90z 199zł, swetry wełniane męskie wełniane za 59zł. Naprawdę warto... Tylko ludzi multum się kotłujesmile
      • mielin Re: Szczecin Kaskada VAN GRAAF 06.02.13, 20:53
        PS Byłam w W-wie w ZT.
        • tres09 Mielin 07.02.13, 10:04
          A patrzyłaś może w ZT czy są jakieś fajne przeceny rzeczy męskich?
          • mielin Re: Mielin 07.02.13, 10:09
            To powyżej to głownie o męskichwink, damskie poza tshirtami jeszcze jakoś niezbyt atrakcyjne mają ceny, ale męskie bardzo dobre!
    • edik77 Re: Szczecin Kaskada VAN GRAAF 07.02.13, 10:58
      Zgadza się, ceny bardzo atrakcyjne, szkoda tylko, że z ubrań, które lubię dostępne są tylko rozmiary 40-46sad wiem, że mniejsze są bardziej chodliwe, co mnie jednak nie pociesza. A tak to S.Oliver się zlikwidował, a Van Graff prowadzi tę firmę, jak i Esprit w większości w rozmiarach dla puszystych. Udało mi się kupić jedynie fajne sztruksy Esprit w cenie niestety wyższej niż w sklepie on-line.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka