aleksandra1977 17.02.13, 17:39 czy kurtka tego typu www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/dziewczynki/Dzieci,%20rozm.%2092-128/Kolekcja/Kurtki%20i%20p%C5%82aszcze/96201/1 nadaje sie na wiosne, czy bedzie za ciepla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 17.02.13, 18:29 Softshelle są właśnie przeznaczone na wiosnę, lato i jesień. Mój chodzi w softshellu (też z C&A) od +5C. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 17.02.13, 18:39 Ja przygodę z softshelem zaczęłam zeszłej jesieni. Moje córki nosiły je do końca października i w cieplejsze dni listopada. Żałowałam że nie mieliśmy ich na lipcowym wyjeździe wakacyjnym, bo było kilka chłodnych dni. Na wiosnę na pewno się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 17.02.13, 18:39 wg mnie jak najbardziej. u mnie syn co prawda dopiero na wiosnę ma z c&a, a wcześniej użytkował 2szt. z topolino - wg mnie są one "masywniejsze" od tej co mamy z c&a. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 17.02.13, 22:14 Softshell jak najbardziej nadaje się na wiosnę Niestety linkowana kurta nie przypadła mi do gustu, jutro ją odsyłam. Kolory fajne ( również na żywo), fason też niestety jet dość sztywna przez co nie układa się zbyt dobrze. Kupiłam tylko odrobinę za dużą, a mimo to sterczy w ramionach, rękawy są mega długie i fatalnie wyglądają. Córka wygląda w niej jak w zbroji Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 04:58 Moje dzieci mają kurtki tego typu właśnie na wiosnę. Ta też wygląda na wiosenną ). Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 08:03 odkad odkrylam softshell kilka lat temu moje dzieciaki maja tylko takie kurtki na wiosne/jesien. w tym roku starszy dostal nawet softshellowy kombinezon narciarski i jest swietny. na nastepna zime kupuje taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 11:23 Zalinkuj prosze ten kombinezon narciarski jesli jest gdzies w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 14:33 w sieci raczej tego nie znajde, bo kombinezon byl kupiony na jesieni w sklepie stacjonarnym i to takim, gdzie asortyment zmienia sie co tydzien. no i nie w polsce. na polskiej stronie tchibo sa np. spodnie softshell narciarskie, ale dla doroslych. nic innego w necie nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 15:18 Szkoda. Sama mam spodnie narciarskie softshell i rzeczywiscie bardzo dobrze mi sie w nich jezdzilo. Dla mlodych tez bym kupila gdybym znalazla. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 lidl 18.02.13, 16:02 www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=7T7Sdz Tylko ja widzę same męskie softshele Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 11:38 Ja taka zamówilam dla córy w promocji -40zł właśnie z myślą o wiośnie. Dzisiaj przyszła ale w pracy jestem więc jeszcze nie widziałam. Mam nadzieje że będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 11:51 Aż zadzwoniłam do męza zapytać jak tam ta kurteczka i mówi że bardzo fajna. Ale on zakochany w softshellach to może obiektywny nie być Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 15:12 Dziekuje za odzew. Emily.1, moglabys, jak juz ta kurtke bedziesz miala w reku, jak sie prezentuje? Bylabym wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 19:09 Ja kupiłam córce niebieską w rozmiarze 92. Moim zdaniem ma troszeczkę za długie rękawy, ale spokojnie można podwinąć albo zwężyć rzepą. Kolorek jest śliczny, w środku milutka. Ale generalnie nie jest jakaś bardzo gruba. Myślę że będzie świetna na zimniejsze dni z bluzą pod spodem a na te cieplejsze z cienką koszulką, co by tylko od wiatru ochronić. Oglądało ją dzisiaj chyba 6 osób i wszystkim się bardzo podobała. Zwłaszcza w tym kolorze się zakochałam Jestem bardzo zadowolona, bo polowałam na nią od dawna tylko czekałam na dobry rabacik Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 19:16 dziekuje, Emily.1 Odpowiedz Link Zgłoś
monitka_m Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 11:56 Tez sie nad nia zastanawialam. Oststecznie kupilam takie: www.cerrotorre.pl/product-pol-15712-Softshell-dzieciecy-mlodziezowy-REGATTA-Tyson-Softshell-RKL026.html Corce niebieska a dla syna brazowa. Mam nadzieje ze beda fajne czekam na razie na przesylke. Odpowiedz Link Zgłoś
ulau Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 11:58 W przyszłym tygodniu mają być w lidlu damskie i męskie Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 ulau 18.02.13, 15:08 Masz może linka do gazetki z tymi damskimi / meskimi softami ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulau Re: ulau 19.02.13, 21:32 O widzisz, dopiero dziś zobaczyłam, że pytasz. Ja byłam po papierową gazetkę przy okazji zakupów, jest zawsze w poniedziałek rano już na nastepny tydzień, zaglądnęłam w sieci, ale jeszcze nie widac, są tylko towary z poniedziałku, a kurtki mają być bodajże od czwartku i jegginsy damskie za 29,99 - chyba od soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 19:22 Ja kupiłam -40, dziś przyszedł. Moim zdaniem fajna, córka z chudszych a nie wygląda źle. Rękawy fakt, ciut za długie. Tylko czy ona jest nieprzemakalna? na deszcz się nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: kurtka softshell - nadaje sie na wiosne? 18.02.13, 21:05 No teoretycznie softshelle powinny być nie przemakalne. Tzn. pewnie jak obleje tą kurteczkę wiadrem wody to przemoknie ale na taki zwykły deszcz powinno być ok. Przynajmniej te softshelle dla dorosłych z c&a tak maja Odpowiedz Link Zgłoś