Dodaj do ulubionych

Zara spodnie

02.03.13, 12:22
Byłam z córka kupic spodnie, przymierzyła dwie pary:
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358088/1049739/JEANSY REGULAR Z PRZETARC fajnie leżą ale córce sie nie podobają a szkoda bo sa super, a te to masakra, w pasie bardzo szerokie, nogawki na dole tak wąskie, ze nie mogła ich zdjąć www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358088/1106014/JEANSY%20Z%20PRZETARCIAMI%20I%20NASZYWK%C4%84%20W%20%C5%9ARODKU - ODRADZAM
ogólnie jest mało ładnych rzeczy, kupiłam tylko dwie bluzki i spódniczkę sad
Obserwuj wątek
    • domi-no1 Re: Zara spodnie 02.03.13, 13:39
      Chyba muszę powyciągać poprzecierane na kolanach spodnie syna, dorobić więcej dziur i będzie modny w tym roku smile
      • aleksandra8500 Re: Zara spodnie 02.03.13, 17:37
        Też jestem zawiedziona Zarą, zazwyczaj o tej porze roku to nie mogłam się zdecydować co kupić bo prawie wszystko mi sie podobało a w tym jakoś nic nie moge wybrać, kupiłam 2 blueczki i 2 spodniczki.Może jeszcze coś fajnego dojdzie.
        • 5cegielka Re: Zara spodnie 02.03.13, 18:02
          mam taka nadzieję, też w tamtym roku nie wiedziałam za co sie brac ale teraz to porazka, lecz w tym roku bede miała taki problem z next, wiekszośc kolekcji dla starszych dziewczynek mi sie bardzo podoba smile
          • lisa10 Re: Zara spodnie 02.03.13, 23:32
            A ja mam pytanie odnośnie spodni chłopiecych tych z do 36 miesięcy. W trakcie zimowej wyprzedazy przyszły już z nowej kolekcji chyba fajne jeansy na szelkach (cena 79 zł), ale kupowałam tyle wyprzedażowych, że pomyślałam, że tamte kupię wiosną, skoro są z nowej kolekcji. Dwa razy już odwiedzałam Zarę i tych spodni nie ma, nie ma też na zara.com. Czy to możliwe? (Teraz są jakieś inne z szelkami za 89 lub 99 zł, na pewno nie tamte).
            • aleksandra8500 Re: Zara spodnie 03.03.13, 11:26
              Jesli to takie jasne jeansy z szelkami i maja zawijane nogawki w paseczki to ja je kupiłam wlasnie jak tylko się pojawiły, ale wydaje mi sie że kosztowały więcej, mam ich zdjęcie ale niestety nie moge go wkleić żeby pokazać jakie my mamy. Potem jakoś dziwnie znikneły, dzwinie bo były a na trzeci dzień Panie je schowały na zaplecze ale akurat naszego rozmiaru nie było, do tej pory ich nie widziałam , a ja je zamówilam online.
    • wiola_wd Re: Zara spodnie 03.03.13, 20:03
      Ja na spodnie w Zarze raczej nie patrzę, jakoś nigdy nie trafiam z krojem dla córki, poza jednymi z zeszłego roku, nosi do tej pory chociaż nogawki już odwinięte (były wywijane więc było z czego odwinąć smile), w tym roku kupiłam dwie pary wąskich rurek jeansowych w H&M, miękkie, proste, super szczupłe a takich potrzebujemy.
      Co do pozostałych ciuszków w Zarze - córce i mnie podobają się bardzo, kupiłyśmy już kilka bluzek, dwie spódniczki, 2 kurtki, spodenki i 2 sukienki aha, i buty - kowbojki i trampki smile, aż boję się zaglądać na stronę bo ciągle coś nowego i fajnego smile

Kolekcja damska niestety mnie nie zachwyciła absolutnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka