anianatalii 13.03.13, 18:07 Cześć Czy wiecie gdzie można kupić kurtkę skórzaną Cindy Crowfoard z reklamy za 399 zł ? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lawendax Re: C&A Kurtka Cindy Crowford 13.03.13, 18:37 W sklepie stacjonarnym C&A w zeszłym tygodniu były. Mierzyłam w Gdańsku. Skóra mięciutka, tyle że fason nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
katrijn16 Re: C&A Kurtka Cindy Crowford 13.03.13, 20:57 dziś były w sklepie internetowym,ale widzę że już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: C&A Kurtka Cindy Crowford 13.03.13, 21:05 w internetowym wymiotło w ciągu 2 dni, w sobotę specjalnie pojechałam do stacjonarnego i bylo ich pełno - pewnie dlatego, że na niewiele osób pasują; po przymierzeniu stwierdzam że kurtka będzie dobra na osobę wysoką, o bardzo szczupłych biodrach, szerokich ramionach i sporym biuscie - na mnie (163/86/92) rozmiar 36 leżał paskudnie, 34 nie dopięła się na biodrach; Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: C&A Kurtka Cindy Crowford 14.03.13, 13:38 Uważam dokładnie tak jak dixi. Kurtka nie podkreśla wcięcia w talii jest dość długa, marszczy sie na biodrach. Jestem niska, dla mnie nie pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś