Dodaj do ulubionych

organizer do torebki

26.03.13, 21:31
www.mydeal.pl/caly_kraj-organizer_do_torebki_4_kolory-12904.html
www.citeam.pl/oferty/cala-polska/organizer-do-torebki-1
chodzi o coś takiego. pojawiło się to ostatnio na gruopon i innych.
mam pytanie czy ktoś to kupił? jaka jakość? czy to się sprawdza?
Obserwuj wątek
    • mal-sia Re: organizer do torebki 26.03.13, 22:17
      a co znaczą te zatrzaski-na bokach?gdzie to wpiąć?
      • iwek33 Re: organizer do torebki 26.03.13, 22:55
        Ja mam taki organizer. Zatrzaski spina się ze sobą, gdy chce się mieć węższy organizer, rozpina, gdy chce się mieć pełną szerokość. Jakość wykonania ok ( choć bez jakichś zachwytów) używam od 3 miesięcy. A czy praktyczne? Jeśli masz kilka toreb, które często zmieniasz ( ja tak mam) to jest to wygodne, bo nie trzeba wszystkiego osobno przekładać, tylko bierzesz całość i przekładasz. Natomiast jeśli chodzi o znajdowanie poszczególnych rzeczy...oj, to tu albo trzeba się nauczyć dokładnie co się gdzie ma, albo szperać po wielu kieszonkach, przegródkach.....no ja nadal długo szukam kluczy big_grin , ale generalnie to jestem z tego zakupu zadowolona, bo jednak dużo czasu zabierało mi przekładanie wielu drobiazgów z torebki do torebki, a teraz to dwie sekundy.
    • afroddytta Re: organizer do torebki 26.03.13, 22:57
      Ja właśnie kupiłam, byłam na babskim wieczorze i dziewczyny się zachwycały, podobno super się sprawdza. Kupiłam dla koleżanki, siostry i siebie, ale jeszcze nie przyszło (kupowałam na gruperze), jak dojdzie to napisze wrażenia. Sama akurat rzadko używam dużych toreb (wtedy to wkładasz do środka i łatwo przepakowujesz do innej torebki, poza tym wszystko jest na miejscu i łatwo znaleźć), ale zobaczymy, jakby co to będzie to taki organizer-kosmetyczka na wyjazdy.
      • iwek33 Re: organizer do torebki 26.03.13, 22:59
        A! ja kupowałam na allegro 3 miesiące temu też za 29 zł
        Mnóstwo tego jest:
        allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=organizer+do+torebki
        • mal-sia Re: organizer do torebki 26.03.13, 23:14
          ok to jestsmile kupie sobie
          • mal-sia Re: organizer do torebki 27.03.13, 22:44
            no i kupiłam sobie taki organizer,ale supersmile
        • daria.1 Re: organizer do torebki 26.03.13, 23:17
          Ostatnio zauważyłam coś takiego właśnie na allegro i chyba też sobie kupię.
          • bim-bol Re: organizer do torebki 27.03.13, 01:09
            Jak komuś się nie spieszy, to jest tego dużo na ebay-u po około 3$ z przesyłką
    • argentea Re: organizer do torebki 27.03.13, 11:43
      To jest bardzo praktyczne rozwiązanie jeśli masz w torebce dużo drobiazgów. Mój kupiłam kiedyś w Tchibo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka