Dodaj do ulubionych

bardzo dluga puchowka

06.04.13, 22:47
czy wiecie moze gdzie mozna kupic bardzo dluga puchowke? mam na mysli mocno za kolano a najlepiej zaraz przed kostke. nie moge znalezc ani w necie ani stacjonarnie ale chyba niemozliwe zebym tylko ja byla takim zmrzlakiem....? bede wdzieczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • nadzieja05 Re: bardzo dluga puchowka 06.04.13, 23:53
      nie wiem czy dobrze pamietam, ale wydaje mi sie ze w carry kiedys widzialam, a tak serio to juz kiepski sezon na kupowani epuchowki.
      • mariannammm Re: bardzo dluga puchowka 07.04.13, 11:59
        ja mialam kiedys taki plaszcz z c&a ale dosc dawno temu teraz nie wiem czy cos maja
    • kasiab75 Re: bardzo dluga puchowka 07.04.13, 12:28
      to fakt ze juz po sezonie ale w sezonie tez nie bylo wyboru, myslalam ze moze ja zle patrze...
      dzieki
    • emwu55 Re: bardzo dluga puchowka 07.04.13, 12:29
      tez bym chetnie sobie kupiła bardzo długa kurtkę zimową ale że mam 180 cm wzrostu i do szczupłej sylwetki niestety już mi daleko więc znalezienie takowej graniczy z cudem. Albo ma za krótkie rękawy albo jest za wąska w biodrach albo jest bez kaptura i stójki albo jest czarna. A czarna odpada absolutnie.
    • beakarp Re: bardzo dluga puchowka 08.04.13, 10:37
      Marmot model Montreaux? Albo Berghaus Akka? Ale to raczej w zagranicznych e-sklepach, i raczej nie tanio...
      • dorcia1234 Re: bardzo dluga puchowka 08.04.13, 10:58
        na pewno długie były w Benettonie - tylko mojego rozmiaru nie mieli. Kupiłam w końcu polskiej firmy jass, noszę od stycznia smile i zdała egzamin. Kupowałam stacjonarnie, na ich stronie tego mojego płaszcza nie ma
    • mama-tyma Re: bardzo dluga puchowka 08.04.13, 11:18
      bardzo polecam markę Yeti , mąż w ich kurtce przechodził kilka dobrych lat
    • kinga_owca Re: bardzo dluga puchowka 08.04.13, 11:28
      Ja mam Esprit
    • kroliczyca80 Re: bardzo dluga puchowka 08.04.13, 12:43
      Miałam kiedyś długą za kolana puchówkę (pierze i puch) z Cubusa. Była skrajnie ciepła i wygodna, ale wyglądałam w niej jak w śpiworzewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka