sylwina128 06.05.13, 20:57 Pytanie j.w czy gdzieś robicie imprezę, czy w domu? Jeśli w domu to jak organizujecie czas dzieciakom? Proszę o poradę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
77iwona Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 06.05.13, 22:15 Ja dla swojego 8-latka robiłam w multikinie. Byliśmy na filmie krudowie. A w dniu urodzin kupiłam tort i zaprosiłam kilkoro kolegów z osiedla (przyjęcie niespodzianka). Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 06.05.13, 22:17 kręgle lub kino + po wielkim ząbku pizzy w sąsiedniej pizzerni kręgle + powrót do domu solenizantki i tam jedzenie itp sale zabaw już nudne, znane....średnio lubiane... ale dużo zależy od ilości dzieci... moja 9letnia córka miała limit (akurat org. jej kręgle + powrót do domu na zabawę - disco, jedzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 06.05.13, 23:14 rok temu robiłam w domu. Nocowanie 7 koleżanek wszystkie spały na podłodze zabawy to podchody w domu po ciemku z zadaniami a na końcu nagrody upominki. Potem o północy wyjście z latarkami na płac zabaw I spacer po osiedlu z mrocznymi opowieściami. Wcześniej na kolację pizza robiona przez dzieci według upodobań. W tym roku wersja droga urodziny w madebyyou.pl ale było cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 07.05.13, 07:40 dla dziewczyn można urządzić w pizzerii, w da grasso bodajże dzieciaki w ramach urodzin same pizze robią Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 07.05.13, 08:35 Urodziny wspinaczkowe urodziny w stadninie koni urodziny taneczne urodziny w gospodarstwie agroturystycznym podchody z ogniskiem W domu na urodzinach byliśmy raz. Nie było jakiejś specjalnej organizacji prawdę mówiąc dzieciaki same się sobą zajmowały-miały do dyspozycji ogród z trampoliną i dom. Jak do mojej koleżanki na "imprezkę" porzychodza to też mnie nie angażują. Zaciemniają pokój, przebierają się, włączają muzykę i kolorowe światła i tańcują-ja dostarczam picie i żarcie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 07.05.13, 13:20 wydaje mi się, że tzw"domówka" jest najlepszym pomysłem (choć kręgle przed nią również wszystkim pasują... tylko drogie i nie wszędzie dostępne)... ale przyznam, że najlepsze imprezy są u solenizantek a nie solenizantów zawsze jest disco, zabawa, przebieranie, rozpuszczanie włosów.... (nawet jeśli wśród gości są też chłopcy) nagrałam specjalną płytkę na takie okazje - same hity pro 9-12latkowe (Hangnam, Weekend...), kupiłam w Ikei lampki migoczące po suficie... i finito! picie, lody, przegryzka... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 25.07.13, 18:25 W domu: - pieczenie pizzzy (gotowe ciasto, każdy nakłada i wybiera dodatki) - spadochron - chusta do zabaw - film z rzutnika na ścianę + popcorn z mikrofali. U syna grali dodatkowo w Mafię (wersja karciana Granny). Podoba mi się nocowanie i podchody w nocy Może za rok? Tyle, ze ja mam zimowe dzieci, to mi utrudnia Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexa kanna 25.07.13, 20:43 a myślisz, że lodowisko nocą tudzież samo zjeżdżanie na sankach po nocy nie będzie dla nich frajdą? tyle, że zimno, ale tu już tylko dla opiekunów mały komfort Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna-z-drewnaa Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 22.08.13, 14:37 moim zdaniem sale zabaw wcale nie są nudne. wiele zależy od tego, którą wybierzemy i jakie atrakcje przewiduje ona dla jubilata i jego gości. na urodziny swojej pociechy, siostra wybrała coco cafe na mokotowie. opowiadała, że animatorzy stworzyli świetną atmosferę, było mnóstwo zabawy i muzyki, nie zapomniano również o poczęstunku i torcie. duży plus! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 22.08.13, 14:51 Robiłam domówkę, były same dziewczyny. Zabawa w 95% zorganizowana. Myśle ze bawiły sie fajnie. Córka 9 urodziny juz palnuje w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Jak urządzacie urodziny dla 8 latki? 22.08.13, 15:06 Moja córka zaprosiła 10 przyjaciół do domu na 7 ur(lub podwórko w zależności od pogody).Ja zamówiłam animatora na 16-30,więc 2 godz zorganizowanej fajnej zabawy,a później róbta co chceta do 19-30(mam jeszcze niemowlaka i 3 latkę,więc dłużej nie przewiduję). Zamiast tortu będzie rolada lodowa. Kilka dni wcześniej duża impreza dla rodziny(w tym 10 dzieci),także młoda zapamięta i mam nadzieje będzie się dobrze bawiła. Rok temu była u sąsiadki i dziewczynki fajnie się ze soba bawiły,atrakcją była zamówiona pizza. Odpowiedz Link Zgłoś