Dodaj do ulubionych

Wózki Implast???

26.07.04, 13:36
Witam!
Mam pytanie do uzytkowników wózków Implast. Jestem pierwszorazową
ciężarówką smile i zaczynam się powoli rozglądać za wózkami. Spodobały mi się
właśnie wózki Implast, ale nigdzie na forum nie znalazłam opinii na ich
temat. Proszę więc doświadczone mamy o wszelkie komentarze. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • maczek1 Re: Wózki Implast??? 26.07.04, 15:48
      Dyskusji nt wózków Impalst na tym forum było wiele.
      Ja jestem posiadaczką Implast Driver 3XL. Jeżdżę nim od niemal 4 tygodni i
      jestem bardzo zadowolona. Moim zdaniem wózek ten zaczyna pokazywać swoje
      możliwości dopiero jak dziecko nabierze trochę wagismile)) Mój zaczął naprawdę
      amortyzować, itp jak synek osiągnął wagę 4 kg. Poza tym jestem bardzo
      zadowoloną użytkowniczką tego wózka. Nie wiem, jakie informacje nt wózka Cię
      intersują, zatem jeżeli masz jakieś ekstra pytania - pisz - z chęcią odpowiem.
      Pozdrawiam
      • majerka1 Re: Wózki Implast??? 27.07.04, 13:41
        Masz racje, gapa ze mnie sad Wrzuciłam raz jeszcze implasta w wyszukiwarke i
        tematy sie znalazly. To teraz prosba do praktycznych użytkowników. Chodzi mi
        dokładnie o Implast driver 4xl. Posty które znalazłam dotyczą głównie 3xl, 4xl
        wszedł nie dawno na rynek, a on mnie właśnie interesuje. Proszę więc o
        jakiekolwiek opinie na jego temat.
        Pozdrawiam smile
        • pinik Re: Wózki Implast??? 27.07.04, 13:52
          Hej,

ja wprawdzie sama nie mam tych wozkow, ale wiem, ze ten czterokolowy implast ma
          ruchoma os, ale bez mozliwosci jej zablokowania. I to jest jego duzy minus!!!
          Model trojkolowy jest pod tym wzgledem lepszy. Takie ruchome kolko z przodu
          bardzo ulatwia manewrowanie (nawet na malej powierzchni!).

A moze zobacz sobie ten? Jest troche podobny do tego implasta:

www.lonex.com.pl/w_baby.htm
          • majerka1 Re: Wózki Implast??? 28.07.04, 11:02
            Masz racje - bardzo fajny ten wózek i do tego mój kolor smile Wielkie dzięki za
            podpowiedż bo jeszcze się z tą firmą nie spotkałam, a wiesz może jak się
            spisuje i ile mniej więcej kosztuje?
            A co do implasta to slyszalam właśnie że brak tej blokady przednich kół jest
            bardzo uciążliwy, zwłaszcza na wybojach.

Pozdrawiam smile

pinik napisała:

> Hej,
            >
            > ja wprawdzie sama nie mam tych wozkow, ale wiem, ze ten czterokolowy implast
            ma
            >
            > ruchoma os, ale bez mozliwosci jej zablokowania. I to jest jego duzy minus!!!
            > Model trojkolowy jest pod tym wzgledem lepszy. Takie ruchome kolko z przodu
            > bardzo ulatwia manewrowanie (nawet na malej powierzchni!).
            >
            > A moze zobacz sobie ten? Jest troche podobny do tego implasta:
            >
            > www.lonex.com.pl/w_baby.htm
            >
          • joasia78 Re: Wózki Implast??? 18.08.04, 10:54
            Witajcie
            właśnie widziałam te wózki - są nawet ciekawe, ale mam pytanie (bo na stronie
            www chyba nie było takiej inoramcji) gdzie można kupić taki wózek w Warszawie i
            okolicach i jakie są przybliżone ceny takich wózków?
            Z góry dziękuję i pozdrawiam
            • xemm1 Re: Wózki Implast??? 18.08.04, 11:41
              joasia78 napisała:

> Witajcie
              > właśnie widziałam te wózki - są nawet ciekawe, ale mam pytanie (bo na stronie
              > www chyba nie było takiej inoramcji) gdzie można kupić taki wózek w Warszawie
              i
              >
              > okolicach i jakie są przybliżone ceny takich wózków?
              > Z góry dziękuję i pozdrawiam

Na stroncve implastu są sugerowane ceny wózków i akcesoriów oraz adresy sklepów.
              pozdrawiam
              • joasia78 Re: Wózki Implast??? 19.08.04, 08:16
                Oj sorrki - chyba źle się wyraziłam, ale chodzi mi o te wózki lonex wink)

A co do "implastów" to oglądałam wczoraj modele driver 3XL i 4XL, bo widziałam
                w internecie i bardzo mi się spodobały. Ale rozczarowałam się tym, że mają
                ardzo małe gondolki (no i teraz jestem w kropce). Ale za to widziałam model Roy
                też Implasta, ale chba jakiś starszy model, bo miał trochę dziwne kolory (na
                stronie producenta nie ma takich prezentowanych). Ale poza tym ten model też
                jest ładny( co prawda nie taki super jak 3XL i 4XL ale ma troszkę większą
                gondolkę - albo mi się tak tylko wydawało).
                Napiszcie jeśli znacie wymiary gondolek modeli Roy i 3/4 XL - będę wdzięczna,
                już muszę się na coś zdecydować, bo pod koniec września finał.
    • sanna99 Re: Wózki Implast??? 30.07.04, 22:46
      witam,
      ja mam implasta 3xl - od 6 miesięcy. Jest bardzo fajny - super manewrowanie
      nawet na bardzo małych przestrzeniach dzięki tym skrętnym kolkom 9wszystkie
      sklepy moge z nim odwiedzać - nawet osiedlowe smile. A jak zablokuję to po
      wertepach też spokojnie pojezdze - trenowałam na łące. Tylko gondola wydaje się
      trochę mała - mi to nie przeszakdza bo ja już od 2 miesięcy przyopiełam
      spacerówkę ale jak masz mieć dzidzię w zimie to na to zwroc uwagę - moim
      zdnaniem opatulony 5 miesięczniak nie wejs=dzie do tej gondoli( moj w 4
      miesiącu był na styk - jeszcze troche a by piętami walił smile
      Poza tym wozek jest bardzo ładnie, solidnie wykonany i - robi wrażenie...
      ciagle nas ktoś zaczepia ze taaaki faaajny wozek ( a ja się cieszę ze go za
      taką rozsądną cenę kupiłamsmile
      pozdrwiam,
      sanna
    • carlascuzo Re: Wózki Implast??? 01.08.04, 07:17
      ja mam 4xl i jestem b. zadowolona. Skretne kola w niczym nie przeszkadzają.
      Wlasnie wrocilismy z wakacji, gdzie byla plaza, las i łąki i wózek sprawdził
      sie na medal. Opracowałam też cichą metodę skaldania i rozkladania budki, bo z
      z\tym tez wiele mam ma problem, chociaz moja dzidzia sie przyzwyczaiła i nie
      budzilo ja to.
      Karina
      • majerka1 Re: Wózki Implast??? 02.08.04, 13:06
        Dziekuje Wam za opinie i chyba znowu wroce do pomyslu z Implastem. Martwiła
        mnie sprawa tych nie blikujących się kółek bo wiele osób na to narzeka, ale tak
        jak piszesz może faktycznie nie jest aż tak żle. Muszę wybrać się jeszcze na
        oględziny do jakiegoś sklepu bo na razie znam większośc wózków tylko z
        internetu.
        Pozdrawiam smile
      • sanna99 Re: Wózki Implast??? 03.08.04, 21:42
        hej - zdradz ten sposob cichego składania budki - wprawdzie moja dzidzia też
        się przy tym nie budzi ale mnie to stresuje.
        pozdrawiam,sannna
      • carlascuzo Re: Wózki Implast??? 04.08.04, 17:19
        Budka jest dzielona na 2 części i każdą składam osobno, a nie całość od razu. O
        wiele łatwiej chodzi i przede wszystkim CISZEJ! Tak samo z rozkładaniem
    • kj74 Re: Wózki Implast??? 04.08.04, 12:48
      my mamy drivera 3xl. jestem bardzo zadowolona, tylko gondolka mogłaby być
      troszkę większa. skrętne koła-REWELACJA, amprtyzacja-SUPER, możliwość
      zamontowania fotelika na stelaż, regulowana wysokość rączki. No minusem jest
      to, że jest trochę duży po złożeniu.
      Corka nie pozwala mi teraz napisać zbyt dużo, ale wrzuć na
      wyszukiwarkę "Implast" a na pweno wyskoczy Ci kilka wątków, bo chyba ze 2 sama
      założyłam.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka