k_brzydula 20.05.13, 13:16 jakie buty mam(model, firma) kupić dla rocznego Synka, który uczy się chodzić.Dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murwa.kac Re: drogie mamy ... 20.05.13, 13:24 forum.gazeta.pl/forum/w,583,142533513,,buty_dla_dziecka.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
big-smoczyca Re: drogie mamy ... 24.05.13, 16:49 skarpetki antypoślizgowe jak ciepło i nie pada, to i po dworzu w nich pobiega szczególnie w takich z całym dołem silikonowym moja w tym wieku nie bardzo dawała sobie buty załozyć - paluszki powijała i stópki jakos tak wykrzywiała Odpowiedz Link Zgłoś
cali.staa Re: drogie mamy ... 24.05.13, 18:09 Normalne buty z usztywnioną piętą i elastyczną podeszwą. Preferuję Bartki. Teraz sandałki, zabudowane z przodu, żeby chroniły paluszki. Wątków nt. pierwszych butów było 1500... wyszukiwarka nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: drogie mamy ... 24.05.13, 19:45 nie ma niczego gorszego dla malego dziecka niz uszytuwnianie buciory. zaloz sobie buty narciarskie i skakaj, biegaj i badz w nich aktywna caly dzien. tak wlasnie sie czuje male dziecko w sztywnych butach. miekkie buty, CALE, to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek-kd Re: drogie mamy ... 24.05.13, 20:31 jakosc bartków obserwuje od 11 lat, kiedys to były drogie ale dobre buty, teraz to drogie rozczarowanie........ mam nadziję, ze nigdy więcej nie wpadne na pomysł zakupu tych butów (3 dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: drogie mamy ... 24.05.13, 21:10 Clarks ma fajna kolekcję First Shoes, a w niej trzy linie: dla dzieci raczkujących, chodzących przy meblach i chodzących samodzielnie. Te buciki są miękkie i lekkie. Moja córeczka uczyła się w nich chodzić - pasowały jej. Dodatkowy bajer to niektore pary świecą podczas stawiania kroków Odpowiedz Link Zgłoś