Dodaj do ulubionych

trampolina-mała średnica

22.05.13, 22:38
Witam. chcę kupic synowi (3l.) trampolinę z siatką, ale w miarę małą, bo deficyt powierzchni mamysmile Zastanawiam się między dwoma średnicami: 183 i 252cm. aktualnie używałoby jedno dziecko, ale pewnie od czasu do czasu przyszedłby kolega... Poradźcie, czy ta 183 byłaby wystarczająca? czy szkoda pieniędzy, lepiej dołożyć do troszkę większej (tylko nie wiem, gdzie ją wcisnęwink?
Obserwuj wątek
    • bogna_78 Re: trampolina-mała średnica 23.05.13, 14:17
      nikt nie ma trampoliny o małych średnicach?
      • podkowa_szczescia Re: trampolina-mała średnica 23.05.13, 14:33
        Posiadamy małą trampolinę i niestety stwierdzam, że pieniądze wyrzucone w błoto. Dziecko nie ma takiego odbicia jak w większej trampolinie. Niechęć do małej trampoliny widać wyraźnie. Polecam większą średnicę, bo jest to inwestycja na lata.
        • bogna_78 Re: trampolina-mała średnica 23.05.13, 14:36
          a możesz napisać, jakiej wielkości jest wasza?
          • podkowa_szczescia Re: trampolina-mała średnica 23.05.13, 15:23
            183 i jeśli miałabym teraz wybierać kupiłabym powyżej 300cm.
        • bacire Re: trampolina-mała średnica 04.12.13, 11:37
          Hejka, miałem podobny problem szukając trampoliny dla moich swoich maluchów. Faktycznie było tak jak mówisz, gdy testowaliśmy z dziećmi trampolinę na wystawie w markecie miały problemy ze skakaniem na mniejszych trampolinach. W końcu po poszukiwaniu udało mi się znaleźć trampolinę, która ma gumki zamiast sprężyn bo zrobiona jest właśnie dla małych dzieci.

Nazywa się ten model atheltic24 fun i wygladąta tak athletic24.pl/product-pol-32-ATHLETIC24-FUN-140-cm-Trampolina-domowa-Zielona-.html

Co prawda jest to trampolina domowa więc ma 140cm średnicy ale dla maluchów takich jak moje (2 i 3 lata) jest bardzo dobra więc moge ja polecić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka