Dodaj do ulubionych

Meble Meblik

07.06.13, 14:41
Wlasnie zamierzam urzadzic pokoj dla corki. Wybralam mlodziezowy zestaw meblika. Meble widzialam tylko na ich stronie,a za pare dni wybieram sie by je obejrzec w realu. Czy ma ktoras meble tej firmy? Czy mozecie je polecic?
Obserwuj wątek
    • gosiek.w.77 Re: Meble Meblik 07.06.13, 19:27
      Tak, my mamy serie podróżnik, obecnie już 3,5 lata w używaniu.
      • primka Re: Meble Meblik 07.06.13, 21:41
        Moja córka ma łóżko z serii z dinozaurem od prawie 3 lat. Moim zdaniem zdecydowanie nie warte swej ceny. Na plus ładne wzornictwo, za to jakość słaba, odpadły kółka od szuflady, deski mające trzymać materac przesuwały się wpadając do środka. Za tą cenę spodziewałam się naprawdę solidnego produktu.
    • ironia-losu11 Re: Meble Meblik 07.06.13, 22:16
      Też chciałam kupić, ale po obejrzeniu w realu zrezygnowalam. Ani specjalnie ładne, ani jakoś super wykończone, ogólnie nie powalają. Nie za takie pieniądze, nie warto.
    • asiak21 Re: Meble Meblik 08.06.13, 20:32
      My mamy meble meblika w dwóch pokojach: orchidee i sawana już przeszło 4 lata, ani z łóżkami, ani z biurkami czy innymi szafami nic złego się nie dzieje. Wyglądają bardzo fajnie.
    • magklo Re: Meble Meblik 08.06.13, 20:57
      Mam serie Mini Disney, jestem zachwycona i jakością i wzornictwem.
      • anka2305 Re: Meble Meblik 08.06.13, 22:13
        I my od 3 lat mamy zestaw z wyścigówką. Z meblami kompletnie nic się nie stało, wyglądają, jak nowe. Ponieważ jest to pokój teraz 6 latka, więc meble na prawde przeszły swoje i myte były przeróżnymi płynami. Uważam, ze warte są swojej ceny.
        • hunterka29 Re: Meble Meblik 09.06.13, 14:19
          Dzieki za opinie. Meble zamowione. Mam nadzieje,ze spelnia moje oczekiwania.
          • polikalia Re: Meble Meblik 13.12.14, 21:30
            Czy ktoś próbwał zakupic w Mebliku szafy na wymiar?
            ja mam strzaszny problem z 'dobiciem się' do tej firmy i do pana ,który się tym zajmuje.Czekam i proszę się codziennie od ponad 2 mcy,a mam do urządzenia 2 pokoje obiecane dzieciom,a tu zero profesjonalizmu ze str meblika.
            Podobno z terminami też sie tak spóźniają,nabiorą zlecen ,a później nie dają rady.
            Najchętniej kupiłabym w innej firmie,ale te moje pociechy tak czekają ...
            Czy moze komuś sie udało bez opóxnień z szafami na wymiar?

mama dwóch najkochańszych cudów z lipca 2008 i 2009 i grudniowej gwiazdki 2012
            • skafanderek Re: Meble Meblik 07.02.16, 12:01
              Meble nawet OK ale... biurko zamówiłem we wrześniu. Zamówienie zrealizowane w listopadzie, niestety źle dobrane nogi. Reklamacja. Potwierdzenie przyjęcie i brak działań. Po 2 mailach i telefonach na koniec grudnia umówienie na naprawę. Ekipa przyjeżdża i przywozi element do wymiany z mechanicznym uszkodzeniem. Mają przyjechać za tydzień ponownie. Przyjeżdżają ale w elemencie brak otworów, mają uzupełnić. Umawiamy się na telefon. Jest kontakt ale nie mogę wtedy rozmawiać. Proszę o kontakt za parę dni.. oczywiście już nikt nie dzwoni. Telefonuję, nikt nie odbiera... ile można? Reklamacja tam to koszmar i dlatego odradzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka