emutti 17.06.13, 11:00 Witam, czy są obecnie dostępne jakiekolwiek kody rabatowe do sklepów H&M (stacjonarnych) ? Znalazłam gdzieś 25% za zapisanie się do newslettera, ale nie wiem czy on jeszcze działa ... Coś jeszcze jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lawendax Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 11:32 Newsletter cały czas działa. To spora zniżka. 25% Odpowiedz Link Zgłoś
emutti Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 11:44 A nie wiesz, czy jeśli mam 2 różna konta @ i zapisałam oba do newslettera, to mogę kupić 2 rzeczy ? Bo na kuponie jest info: "Jeden kupon jest ważny dla jednego klienta." Ale jeśli wydrukuję 2 różne kupony, to chyba ok, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
ola4-0 Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 11:58 mi swego czasu pani w kasie przyjeła 4 sztuki, tyle, że każą rzecz na osobnym paragonie kasowała i podobno na to nie przysługuje zwrot, ale to najmniejszy problem bo raczej nie zwracam zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
olo2108 Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 12:04 Mi również Panie przyjmowały po sztuki, jeśli na nich był inny adres e-mail. No i na każdą rzecz oddzielny paragon. Wymiany i zwroty też można robić. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 19:11 zwroty możliwe są na kartę podarunkowa, gotówki nie zwracaja Odpowiedz Link Zgłoś
ag_elza Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 12:07 ja też wykorzystałam chyba trzy naraz ale na osobne paragony nabijała kasjerka. Ale z tego co pamiętam komuś nie przyjęto dwóch kuponów ale to nie problem bo można podejść do innej kasy i tyle. wszystko zależy od uprzejmości kasjerek. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 12:04 Pojechałam kiedyś z 4 kuponami i wszystko ok.Tylko nie pamiętam jak nabijali na kasę Odpowiedz Link Zgłoś
edakreda Re: Kod rabatowy H&M 05.09.13, 11:42 witam Przepraszam że wyskakuje jak Filip z konopi ale przymierzam się do kupna nosidła firmy TULA. Wymieniacie tutaj jakieś newsletter za którego rejestrację można otrzymać zniżkę miedzy innymi na Tulę? Podeślecie mi link do owego Newslettera? Pomożecie uzyskać zniżke? pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
emutti Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 12:10 Dziękuję Wam bardzo Zatem lecę drukować Odpowiedz Link Zgłoś
puenta1 Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 12:55 Ale ta zniżka -25% tylko na rzeczy w pełnej cenie, przecenionych nie obejmuje-ja tak miałam na wydrukowanym kuponie Odpowiedz Link Zgłoś
bsis Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 19:39 ja miałam swego czasu 4 kupony, przyjeli mi tylko trzy, jeden na każdą osobę przy kasie, ja mąż i córka, 4 nieprzyjęli. Myślę, ż erto zalezy od sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 20:09 DLA nojego syna nie ma problemu-jak tylko konczy sie waznosc bonu-zapisuje sie na nowo na nowym meilu-drukuje z 6 kuponow na ''zas'' i jak sie koncza na nowo sie zapisuje drukuje itp i tak od hmmm pol roku? Odpowiedz Link Zgłoś
emutti Re: Kod rabatowy H&M 17.06.13, 22:22 Hmmmmm, ja mam 4, ale każdy na inny @. To można z jednego @ wydrukować 6 kuponów ? Odpowiedz Link Zgłoś
julit.a Nie widzę tego kuponu-help... 18.06.13, 08:06 Blondynka potrzebuje oświecenia (z czarną czupryną . Mimo, że kliknęłam tam gdzie krzyczeli, ża jest 25% zniżki, nawet się zarejstrowałam, ale kuponu do druku nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Nie widzę tego kuponu-help... 18.06.13, 08:34 "tam gdzie krzyczeli, że jest 25% zniżki" to jest właśnie kupon, trzeba go skopiować i wydrukować Odpowiedz Link Zgłoś
emutti Re: Nie widzę tego kuponu-help... 18.06.13, 11:03 Na @ przychodzi potwierdzenie - klikasz w nie, na @ przychodzi podziękowanie z kuponem do druku. W razie pytań - pisz Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kod rabatowy H&M 18.06.13, 08:41 emutti napisała: > Hmmmmm, ja mam 4, ale każdy na inny @. > To można z jednego @ wydrukować 6 kuponów ? a twoja drukarka odmawia wydrukowania 6 kopii danej kartki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
emutti Re: Kod rabatowy H&M 18.06.13, 11:04 Nie, nie odmawia, ale jest na nim napisane, że jest jednorazowy Odpowiedz Link Zgłoś
emutti Re: Kod rabatowy H&M 18.06.13, 11:19 Dzwoniłam do H&M - jeden @ na jeden kupon. Więcej nie przejdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pakipsi Re: Kod rabatowy H&M 18.06.13, 09:03 ja się zapisywałam i wypisywałam od stycznia na 2 adresy, żeby na bieżąco dostawać kupony, ale ostatnio już przestały przychodzić, tylko po ponownym zapisaniu się jest informacja, że uaktualnili moje dane osobowe, nic więcej, kuponu nowego już nie ma; Odpowiedz Link Zgłoś
magduchak Re: Kod rabatowy H&M 18.06.13, 09:49 oczywiście że jest kupon, wyczyść sobie historię przeglądania, cookies itp. a w ostateczności załóż zwyczajnie nowy e-mail i się zapisz do newslettera - dla chcącego nic trudnego..... Odpowiedz Link Zgłoś
pakipsi Re: Kod rabatowy H&M 18.06.13, 10:43 nie chce mi się zakładać nowego maila tylko po to, żeby mieć kupon póki co nie mam ciśnienia na zakupy w H&M, nic ciekawego mi w oko nie wpadło Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik.81 Re: Kod rabatowy H&M 18.06.13, 13:38 Trzeba się wypisać z newslettera i odczekać ze 4 dni- potem zarejestrować się ponownie i kupon przychodzi. Ja tak przynajmniej robię, bo jak chciałam zarejestrować się od razu to właśnie przychodziło info, że uaktualniono moje dane a kuponu brak. Odpowiedz Link Zgłoś