magda12311 31.07.04, 10:56 Może któras z Was wie gdzie można coś takiego kupić,najlepiej w necie.Bardzo dziękuję. Magda i wszędobylska Gosia(8m) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 31.07.04, 15:02 poszukaj na allegro ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
erinaceus Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 31.07.04, 23:08 W necie -nie wiem, ale są w Ikei - dobre, bo uniwerslane - rozsuwane, więc pasują na schody różnej szerokości. Najlepiej podobno montowac na 3. stopniu od dołu, zeby dziecku całkowicie nie "zabierać" schodów, bo jakoś musi do nich przecież przywyknąć. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaur Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 18.11.04, 19:52 Przejrzalam wątki archiwalne i wywnioskowałam z nich, że są takie możliwości: Barierka ze strony www.alfaplus.pl- 50 zł, ale nie otwiera się(?)podobno. Barierki z hurtowni tomi w Warszawie (www.tomi.pl), białe, metalowe(moim zdaniem brzydkie), około 150 zł Barierki z Ikei (czy ktoś wie ile kosztują? My potrzebujemy minimum dwoch (na początek), a nawet czterech (trochę później), więc interesuje mnie cena (jak najniższa) Czy ktoś ma może jeszcze inne wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 18.11.04, 21:09 widzialam w castoramie,Obi,Liroy Merlin,i jeszcze pare sklepow w necie.Tanie to nie bylo,sama bede potrzebowac na poczatek 2 szt!! Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 18.11.04, 21:26 www.tanimarket.pl/index.php?cPath=1_17_101 tu mają barierki Brevi cena ok 170zł www.bobo.pl/kategoria.php? id=169&PHPSESSID=11af8789a9985f2a2b93249f519eddeb tu mają coś za 80zł pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaur Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 19.11.04, 13:47 Dzięki! Odświeżam wątek jeszcze raz. Czy może ktoś wie ile kosztują takie barierki w Obi, Leroy ...itd (i czy są drewniane, czy metalowe) itp. Wybieram się jutro na poszukiwania, ale nie wiem skąd zacząć (wszystkich sklepów nie mam szans odwiedzić- limit czasowy) Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaur Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 20.11.04, 21:36 Byłam dziś w Obi, ale niestety nie słyszeli o bramkach . Za to w Ikei są, ale za 199zł, do wyboru buk albo metalowe, białe, zamykane na taką "zapadkę" z góry. Naprawdę nikt nie kupował takich barierek? Odpowiedz Link Zgłoś
akela Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 21.11.04, 14:59 Ja kupowalam w IKEA drewniana i jest w uzytku ok. 6 m. Jest rewelacyjna, sprawda sie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś