Dodaj do ulubionych

barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp

31.07.04, 10:56
Może któras z Was wie gdzie można coś takiego kupić,najlepiej w necie.Bardzo
dziękuję.
Magda i wszędobylska Gosia(8m)
Obserwuj wątek
    • edziecko_ulcik Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 31.07.04, 15:02
      poszukaj na allegro
      ulcik
    • erinaceus Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 31.07.04, 23:08
      W necie -nie wiem, ale są w Ikei - dobre, bo uniwerslane - rozsuwane, więc
      pasują na schody różnej szerokości. Najlepiej podobno montowac na 3. stopniu od
      dołu, zeby dziecku całkowicie nie "zabierać" schodów, bo jakoś musi do nich
      przecież przywyknąć.
      pozdrawiam
      aga
    • marysiaur Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 18.11.04, 19:52
      Przejrzalam wątki archiwalne i wywnioskowałam z nich, że są takie możliwości:
      Barierka ze strony www.alfaplus.pl- 50 zł, ale nie otwiera się(?)podobno.
      Barierki z hurtowni tomi w Warszawie (www.tomi.pl), białe, metalowe(moim
      zdaniem brzydkie), około 150 zł
      Barierki z Ikei (czy ktoś wie ile kosztują?

My potrzebujemy minimum dwoch (na początek), a nawet czterech (trochę później),
      więc interesuje mnie cena (jak najniższasmile)
      Czy ktoś ma może jeszcze inne wiadomości?
      • kasiapro1 Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 18.11.04, 21:09
        widzialam w castoramie,Obi,Liroy Merlin,i jeszcze pare sklepow w necie.Tanie to
        nie bylo,sama bede potrzebowac na poczatek 2 szt!!
    • klubiale1 Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 18.11.04, 21:26
      www.tanimarket.pl/index.php?cPath=1_17_101 tu mają barierki Brevi
      cena ok 170zł
      www.bobo.pl/kategoria.php?
      id=169&PHPSESSID=11af8789a9985f2a2b93249f519eddeb tu mają coś za 80zł
      pozdr
    • marysiaur Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 19.11.04, 13:47
      Dzięki!
      Odświeżam wątek jeszcze raz. Czy może ktoś wie ile kosztują takie barierki w
      Obi, Leroy ...itd (i czy są drewniane, czy metalowe) itp. Wybieram się jutro na
      poszukiwania, ale nie wiem skąd zacząć (wszystkich sklepów nie mam szans
      odwiedzić- limit czasowy)
      • marysiaur Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 20.11.04, 21:36
        Byłam dziś w Obi, ale niestety nie słyszeli o bramkach sad. Za to w Ikei są,
        ale za 199zł, do wyboru buk albo metalowe, białe, zamykane na taką "zapadkę" z
        góry. Naprawdę nikt nie kupował takich barierek?
        • akela Re: barierka,płotek ochronny na drzwi,schody itp 21.11.04, 14:59
          Ja kupowalam w IKEA drewniana i jest w uzytku ok. 6 m. Jest rewelacyjna,
          sprawda sie w 100%.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka