asiakh 13.08.13, 11:49 Czy są w tej chwili w h&m w W-wie te czapki? www.hm.com/pl/product/15062?article=15062-A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona.102 Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 12:02 Są ale nie polecam, jakos dziwnie uszyte. Maja na przodzie czubek No i rozmiar 1,5-4lata na dwu latka za mały a głowę ma normalną Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 13:56 Potwierdzam, że są... albo były widziałam je 3 tyg. temu w Wawie i ostatnio we Wrocławiu i faktycznie niewymiarowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 14:24 Hmmm, mój ma obwód głowy 53 cm i czapka 6-8 lat leży idealnie, nie ma żadnego "czubka" ani nic w tym stylu, może to zależy od kształtu głowy jak czapka się układa, czapka jest świetna, idealna na pierwsze jesienne chłody, no i angry birds - syn przeszczęśliwy A! Kupowałam ją jeszcze w lipcu, teraz ich już nie widziałam, szybko zeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
ejkapatejka Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 14:42 Dziewczyny czy to znaczy, że kolekcja jesień-zima jest już na sklepach i już są braki? o.0 Chciałam się wybrać na zakupy na początku września (liczę na coroczną akcję rabatową na rozpoczęcie szkoły) a widzę, że już niektórych rzeczy brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 15:00 Zimowych ubrań jeszcze nie widziałam, chociaż na stronie są kombinezony i kurtki... ale na wczesną jesień już kupiłam fajną watowaną kamizelkę ze zniżką z newslettera za 59 zł, są już też miękkie kurtki - soft shell, i 116 w kratkę już nie znalazłam, więc chyba już niektórzy robią zapasy Odpowiedz Link Zgłoś
ejkapatejka Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 15:12 omg ja potrzebuję kiecki, tuniki, bluzki, dżinsy, rajty i bielizne na 116 właśnie wolałabym zaoszczędzić te 20-30%. Szkoda, że ten rabat z newslettera nie obowiązuje na cały rachunek Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 15:16 ale mozesz wydrukowac kupon tyle razy ile chcesz i kupic te rzeczy pojedynczo-w innych kasach lub sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
ejkapatejka Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 15:27 Wiem, wiem Tylko, że jak na wiosnę robiłam zakupy to mnie to dużo stresu kosztowało Kasjerzy niechętni byli - tylko jedna babka pozwoliła mi trzy kupony zrealizować. A na drugiej kasie gość już tylko jeden i był lekko oburzony gdy zagadałam o kolejnym Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 15:44 czy widziałyście może jeszcze kurtki dzinsowe dla starszych dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: pyt. do bywalczyń h&m 13.08.13, 14:32 Są, faktycznie rozmiarówka nieadekwatna do rzeczywistości, ale w przypadku moich chłopaków i h&m to nie jest dla mnie dziwne - z reguły kupuję w h&m większe czapki. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina kupon? 13.08.13, 15:34 A w jaki sposób zdobyc ten diabelny kupon z newslettera? Próbowałam i wyświetla mi sie w kółko komunikat o problemie, ktory lezy po ich stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
ejkapatejka Re: kupon? 13.08.13, 15:52 Jak masz pocztę na Onecie to nie dostaniesz - jest jakiś problem. Mam na gmailu, o2 i wp - nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: kupon? 13.08.13, 17:29 No właśnie na onecie i jest problem, bo gdy klikam w link aktywujący newsletter wyświetla mi się komunikat o treści: "Problem nie leży po twojej stronie lecz po naszej...."etc. Pisałam juz do nich i odpisali, że niby mają naprawić, ale jakoś to naprawianie im nie idzie Nic to, spróbuję z gmaila, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś