Dodaj do ulubionych

Adidas Daroga two - po szkole?

16.08.13, 23:31
Zastanawiam się nad zakupem butów daroga adidasa do chodzenia po szkole. U nas nie ma wygórowanych wymagań jeżeli chodzi o kolor podeszwy, najważniejsze żeby nie zostawiały śladów. Pomyślałam, że te buty byłyby idealne do biegania po szkole (przewiewne, lekkie, itp). Ale ciekawa jestem co z ćwiczeniami na w-f, czy dadzą radę. Proszę o pomoc osób, których dzieci posiadają/posiadały te buty.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • karolcia2005 Re: Adidas Daroga two - po szkole? 16.08.13, 23:38
      Mam na myśli ten model:

www.google.pl/search?gs_rn=25&gs_ri=psy-ab&cp=19&gs_id=26&xhr=t&q=adidas+daroga+two+k&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.50768961,d.Yms&biw=1440&bih=775&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=xpsOUoSFJcjLtQa2hYDgBg
      • beautywomen Re: Adidas Daroga two - po szkole? 17.08.13, 10:45
        Syn 8 lat od maja biega, jeździ na rowerze, wchodzi do rzeki właśnie w tych butach. Prane były chyba z pięć razy już. Mam wrażenie że są niezniszczalne wink Teraz będzie je miał na wf w szkole. W przyszłym sezonie na pewno kupię kolejną parę. Polecam wink
    • mmala6 Re: Adidas Daroga two - po szkole? 17.08.13, 16:25
      Karolcia, skąd wiesz, że nie zostawiają śladów?
      • iwek33 Re: Adidas Daroga two - po szkole? 17.08.13, 19:27
        Ja wybrałam adidas opticourt. Też są przewiewne, a przekonała mnie podeszwa kauczukowa- syn twierdzi ( i pani od wf) że te kauczukowe podeszwy mają dobrą przyczepność na sali gimnastycznej, dlatego szukałam z taką podeszwą.
        allegro.pl/buty-adidas-opticourt-truster-jr-q22448-r-34-i3431687302.html
    • magdulka2 Re: Adidas Daroga two - po szkole? 18.08.13, 13:43
      Opticourt to typowe buty przeznaczone na hale. Model do siatkowki, wiec maja dobra przyczepnosc w podeszwie. Daroga to rewelacyjne buty ale kolekcja outdorowa wiec trudno tu mowic o podeszwie na hale sportowa. Na pewno sa mega lekki przewiewne, nie niszcza sie przez zmoczenie. Podeszwa jest bardzo przyczepna ale raczej tu chodzi o zmienne podloze ziemi a nie hali sportowej.
      • iwek33 Re: do magdulka2 - pytanko 18.08.13, 13:52
        Magdulko- widzę, że dobrze orientujesz się w przeznaczeniu butów sportowych, rodzajach podeszw itp. Chciałam zapytać, jakie buty poleciłabyś dla dorosłej osoby do fitnessu , czyli przeznaczenie na salę gimnastyczną, z tym ,ze osoba ma zwyrodnienie kręgosłupa. Lekarz zalecił ćwiczenia, ale w dobrym, odpowiednim obuwiu, chodzi o obuwie damskie. Może mogłabyś podsunąć jakieś konkretne nazwy,modele...Dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka