Dodaj do ulubionych

Primark-opinie

21.08.13, 12:32
Witam. Chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o ciuszkach marki Primark. Własnie kompletuję wyprawkę dla przyszłego przedszkolaka i muszę kupić skarpetki, rajstopki, podkoszulki itp. Wolę kupić te rzeczy w wielopaku, a na Allegro tylko Next i Primark w wielopakach są sprzedawane. Moja koleżanka uważa że rzeczy tej firmy są gorszej jakości, a wy jak sądziecie??
Obserwuj wątek
    • berciunia1 Re: Primark-opinie 21.08.13, 12:42
      ja tam sobie chwalę- jakość ok mieliśmy rajstopy, skarpetki, bodziaki, majteczki, podkoszulki. ze wszystkiego byłam zadowolona, po praniu.
      • bemati Re: Primark-opinie 21.08.13, 12:47
        Kupowałam majtki w wielopakach, całkiem dobre, niektórym kolory nieco bledły, ale się nie pruły, podkoszulki też OK. Skarpet i rajstop nie używaliśmy.
        Zadowolona jestem też z marki Rebel i spodni Denim, dobra jakość za dobrą cenę.
    • katrijn16 Re: Primark-opinie 21.08.13, 13:01
      Primark sprzedaje rzeczy różnych firm,np.Early Days -mam dla syna body,koszulki,majteczki,bluzki,itd.-gatunkowo to samo co Next.
      Rebel,Denim co,Girl2Girl,Young Dimension
      Atmosphere, Backswing,to niektóre firmy które sprzedaje Primark.Ja jestem zadowolona,kupowałam wszystkie rzeczy w Anglii
    • jaga987 Re: Primark-opinie 21.08.13, 13:44
      majtki są bardzo fajne, ale kurczą się po pierwszym praniu. Nauczona doświadczeniem kupuję rozmiar większe. Skarpet i rajstop nie miałam. Inne ciuchy (Early Days, Rebel itd.) to loteria. W moim przypadku w większości jest ok.
      • pasik Re: Primark-opinie 21.08.13, 15:57
        wszystko ok
        majtki, skarpetki kupuję od lat.
        Bierz o rozmiarowo większe..rajstopy również. Tak jak pisały dziewczyny są pod różnymi markami..zależy od wieku dziecka.
    • bluex Re: Primark-opinie 21.08.13, 16:00
      Early Days z Primarku jest ok, ale jakość nieco gorsza niz Next.
    • mruwa9 Re: Primark-opinie 21.08.13, 17:19
      primark to bardzo tani sklep z produktami, ktorych jakosc moze czasem pozytywnie zaskoczyc. ALe nie jest to regula. Kupujesz tanie rzeczy, wiec nie spodziewaj sie luksusu.
    • 18lipcowa3 szmaty jakich mało, tyle dobre że tanie 21.08.13, 17:24
      ogólnie to szmaciska jakich mało, tracą fason i kolor po praniu od razu
      miałam dla córek- i bodziaki, i koszulki i jakies bluzy

to już lepszą jakośc ma tescowe F&F

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka