Dodaj do ulubionych

Łóżko dla dwójki

26.08.13, 07:51
Mam pytanko, jakie wybrać łóżko dla dwójki dzieci z małą różnicą wieku ? Odpada piętrowe, bo są za małe. Pokoik dziewczynek malutki, więc jakie są możliwości, bo na razie dwóch łóżek odrębnych nie wstawię. Proszę o porady.
Obserwuj wątek
    • miss.didi Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 08:48
      To zostaje ci chyba tylko zwykłe łóżko z drugim wysuwanym spod pierwszego. Wiem, że takie rozwiązanie się sprawdza, szczególnie w małym pokoju.
    • slonko1335 Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 09:24
      MOje dzieciaki mają w swoich pokojach łózka wysuwane-bardzo nam się sprawdzają.
    • kr.kr Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 10:06
      To moze kup zwykly materac 160x200 i niech spia w poprzek? Miejsca do spania bedzie cale mnostwo. Nie bedzie wysoki, wiec i do zabawy za dnia sie nada. A jak nie chcesz, zeby w dzien lezal, to mozna go postawic na scianie i zeby nie padal, nie zsuwal sie itp doszyc mu porzadnie jakies haczyki/petelki a na scianie haki/wieszaki i zawieszac. Tylko jakies ladne ubranko by mu sie przydalo.
    • muminek05 Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 11:08
      O tych wysuwanych myślałam. To byłoby najlepsze, jesli ktoś ma jakiś konkretny typ to proszę o linki. Dzięki.
      • monia4545 Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 12:10
        sprzedajemy.pl/podwojne-lozko-fiesta-z-2-materacami-i-2-stelazami,2555657
        my mamy coś takiego w pokoju już drugi rok i jeszcze rok nam posłuży.
        • 5cegielka Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 14:33
          www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00228705/ moja córka ma takie, nie korzystałysmy z drugiego wysuwanego, lóżko ma dwie bardzo pojemne szyflady, osobno trzeba kupić materac smile
    • olga727 Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 15:33
      muminek05 napisała:

> Mam pytanko, jakie wybrać łóżko dla dwójki dzieci z małą różnicą wieku ? Odpada
      > piętrowe, bo są za małe. Pokoik dziewczynek malutki, więc jakie są możliwości,
      > bo na razie dwóch łóżek odrębnych nie wstawię. Proszę o porady.

Moje (od kiedy młodsza wyrosła z łóżeczka niemowlęcego)śpią na wersalce od zestawu sprzed blisko 15 lat. Mebel był w dobrym stanie i zwyczajnie było mi szkoda ją wyrzucić.wink
    • gonia0012 Re: Łóżko dla dwójki 26.08.13, 16:11
      Mnie podoba się coś takiego.Ale nie widziałam na żywo...allegro.pl/podwojne-lozko-malgosia-2-dostawa-0zl-promarkmeble-i3470133420.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka