wiolka75 04.09.13, 10:29 Chodzi mi o termos, który długo utrzymuje ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fai.ry Re: Dobry termos-sprawdzony przez Was 04.09.13, 10:54 śmiało mogę polecić Thermos Element 5 Stainless Steel Flask - Thermax Vacuum Insulation 590ml - wg producenta trzyma ciepło do 24 godzin (przy zachowaniu odpowiednich warunków - tzn. termos trzeba rozgrzać wrzątkiem), rzeczywiście bardzo dłuuuugo herbata pozostaje gorąca (testów z czasem jednak nie robiłam). Termos jest wytrzymały - u mnie spadł kilka razy ze stołu, ciepło trzyma nadal i bardzo wygodny - wystarczy odkręcić zakrętkę, by nalać herbatę do kubka. Niestety niedostępny w PL. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Dobry termos-sprawdzony przez Was 04.09.13, 13:59 czesto sie przemieszczamy I tez rok temu szukalam dobrego termosu ,ja znalazlam i jestem bardzo zadowolona.Termos Kids wyprodukowany przez firmę Valira z Hiszpanii Ja w nim trzymam goraca wode wlewam o 19 I o 7 rano mam jeszcze wrzatek My mamy taki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Dobry termos-sprawdzony przez Was 04.09.13, 17:09 Ja moge polecic termos z ikea. Kosztuje 19.99 rozne kolory, 500 ml. Mam 2 w domu jeden uzytkuje maz, drugi corka. Maz przez caly dzien ma w pracy herbate ciepla a oracuje po 13 g. Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 a dobry kubek termiczny do herbaty? 04.09.13, 17:50 żeby trzymał ciepło, nie przeciekał i żeby wygodnie się z niego piło. Ma być dla nastolatka do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: a dobry kubek termiczny do herbaty? i jeszcze 04.09.13, 19:59 nie dopisałam, żeby był sporo tańszy od polecanego tu na forum kubka Contigo Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a27 Re: a dobry kubek termiczny do herbaty? i jeszcze 04.09.13, 21:42 kubki nie trzymią długo ciepła mam taki za 70 zł i doopa sprawdza się ale wrząca herbata po dwóch godzinach jest ciepła. Co do termosów to,jedna uwaga należy przy pierwszym razie zalać wrzątkiem i zostawić do ostygnięcia na cały dzień tak wyczytałam na ulotce i mi długo trzyma wrzątek. Odpowiedz Link Zgłoś