puellae_2007 10.09.13, 13:35 Widział już może ktoś w h&m tą parkę? www.hm.com/pl/dressingroom/LADIES?aid=10409-A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 13.09.13, 20:46 Naprawdę nigdzie ich nie ma? U mnie dzisiaj była dostawa i dalej nie ma tego towaru. Panie mnie poinformowały, że może juz nie być.. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Parka zimowa h&m 13.09.13, 21:28 Ja żadnej kurtki w tym linku nie widzę, ale byłam dzisiaj w h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 13.09.13, 21:35 Coś się pochrzaniło na stronie...chodzi mi o tą kurtkę w kolorze khaki www.hm.com/pl/product/10409?article=10409-B Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Parka zimowa h&m 13.09.13, 21:57 Widziałam w środę w Warszawie w d.Domach Centrum. Były i khaki i granatowe. Bardzo fajne są. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 13.09.13, 22:03 Ufff to może jest nadzieja. A wystarczy ta "ocieplina" na zimę? Nie mówię na sanki z dzieckiem, ale tak normalnie - do pracy, na spacer itp? Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Parka zimowa h&m 13.09.13, 22:14 Ja jestem zmarźluchem, jeżdżę głównie komunikacją miejską i mi jest zimno nawet w puchowym płaszczu z Tatuum, który jest dość solidny Rozważam ją jako kurtkę na cieplejsze zimowe dni. Fajne jest to, że po odpięciu podpinki, zostaje lekka kurtka jesienno-wiosenna. Jedyny zarzut jaki mam (ale nie mierzyłam jeszcze tylko "macałam", więc nie wiem jak leży), to materiał - mam wrażenie, że będzie się spierał kolor i po kilku praniach zszarzeje, ale może tak nie będzie. Z drugiej strony, kurtki piorę rzadko. Acha, mnie interesowała granatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 15.09.13, 17:00 Kupiłam wczoraj, jest superrrr Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Parka zimowa h&m 15.09.13, 17:05 Not to superrr A który kolor? Khaki czy granat? I jak oceniasz sama tę podpinkę? Wystarczy Ci na zimę? Ja wciąż się nie zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pycia07 Re: Parka zimowa h&m 15.09.13, 18:35 I ja myślę nad nią.Już dwa razy byłam przymierzać.Ja to bezwzględnie granat-podpinka moim zdaniem super, może nie na syberyjskie mrozy ale na zimę spoko. Nie wiem jak będzie się sprawdzał materiał zewnętrzny czy jak np. będzie padał śnieg to nie namoknie.I mam problem z rozmiarem bo niewielka różnica między S a M kurcze. A jak się odepnie podpinkę dopiero jest super)) tylko właśnie wtedy S lepsza a z podpinką M- i nie wiem jaką kupić( Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 15.09.13, 20:07 Ja wzięłam khaki, tu nie miałam problemu bo ja z urody typowa jesień jestem i kocham miłością bezwględną kolory ziemi)) Podpinka jest super, wydaje się być bardzo ciepła, natomiast materiał zewnętrzny nie powinien "namakać", mam parkę jesienną - z innego, lżejszego materiału i ona namaka, ale z takiego czegoś ma mąż i jest super - prasując ją dzisiaj określił, że to materiał taki na 20 latDD załamał mnie trochę Co do rozmiarówki to ja noszę 42 i to głównie ze względu na biodra, ale tu musiałam wziąść 44, nie chciałam żeby była opięta, a taki ma krój. Brałabym więc większą coby jakiś sweter pod nią zmieścić jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
pycia07 Re: Parka zimowa h&m 15.09.13, 20:58 Załamałaś mnie, że na 20 lat))a może mężowie tak mówią z wiadomego powodu)) no to chyba polecę i ją jutro kupię skoro mówisz, że nie powinna namakać.I wezmę 38 rozmiar). Może ktoś jeszcze kupił i podzieli się swoimi uwagami Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 18.09.13, 19:50 Kupiłaś? Wzięłam ją do pracy - pokazać, nie jako okrycie i kolezanka, która zna się na materiałach powiedziała, że "zszarzeć" może po iluś tam praniach, ale to jednak jest materiał jeden z tych na 20 lat Ps. nowe odkrycie - fajnie się wpina podpinka w rękawy, nie ma problemu, że coś wyłazi Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Parka zimowa h&m 18.09.13, 19:57 Wiem, że nie do mnie pytanie, ale ja jeszcze nie kupiłam, choć wreszcie przymierzyłam. Rozmiar 40 dobrze nawet leżał, myślałam, że będę musiała większy. Tylko ja rozważam jedynie granatową i boję się właśnie tego zszarzenia czy blaknięcia... A mierzyłaś już bez podpinki? Jak się układa? Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 18.09.13, 20:42 Granatowy jest specyficznym kolorem jeśli chodzi o blaknięcie, spieranie ....ale myślę, że nie będzie tak źle. Materiał jest dość mocny więc powinien kolor w miarę trzymać. Jeśli chodzi o kurtkę bez podpinki to układa się dobrze, ale bez wybrałabym rozmiar mniejszy....Zimowej nie chciałam obcisłej bo często muszę pod kurtkę założyć marynarkę itp. Bez podpinki to będzie kurtka, która powinna chronić od wiatru, ze względu na materiał. Ja mam jednak jesienno-wiosenną parkę i kocham ją miłością wielką dlatego na tą kwestię nie zwracałam zbytniej uwagi. Albo inaczej - gdyby wyglądała kiepsko bez podpinki też bym ją kupiła) Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Parka zimowa h&m 18.09.13, 21:00 Dzięki za wyjaśnienia. No waham się z powodów finansowych, bo powinnam oszczędzać, ale w zasadzie to nie mam niczego między płaszczem jesiennym a puchowym... One jednak schodzą jak świeże bułeczki, więc musiałabym kupić już... A propos parek, to w liceum miałam cudowną oryginalną parkę wojskową z podpinką i niestety ją oddałam po latach, bo nie przewidziałam, że jeszcze będę chciała w niej chodzić. Ta khaki z H&M przypomina mi o tej nieodżałowanej stracie, dlatego mogę tylko granatową kupić Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: Parka zimowa h&m 18.09.13, 21:23 W Tchibo tez będą parki w nastepnej kolekcji. Ja mierzyłam tę z podpinką, ale bardzo workowata wyglądała. Może rozmiar mniejszy trzeba by wziąć, nie wiem. Kupiłam za to tą parkę przejściową z innego postu i ta jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 18.09.13, 21:31 Z newsletterem wychodzi 209 złDD Weź khaki - poczujesz się jak za młodych, licealnych latDD Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Parka zimowa h&m 18.09.13, 21:54 Ooo, 209 zł mówisz? Jutro pójdę zerknąć jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 19.09.13, 14:08 Byłam teraz i oglądałam tą krótką parkę ze strony. Jak dla mnie porażka...sztuczny materiał, taki świecący lekko...zupełnie inna niż ta druga. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Parka zimowa h&m 19.09.13, 14:09 www.hm.com/pl/product/08350?article=08350-A#article=08350-C Odpowiedz Link Zgłoś