franianiania 19.09.13, 10:52 dziewczyny gdzie kupić plastikowe haczyki z mocnym przylepcem aby przykleic je do sufitu, zamist wiercić dziury? (musze powiesić papierowe pompony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdagg2 Re: prosze doradz! 19.09.13, 11:58 w sklepie z rzeczami do domu, typu garnki, miski itp w sklepie chinskim, jak ma byc na jeden raz to moze wytrzymaja Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: prosze doradz! 19.09.13, 15:56 spróbuj użyć taśmy dwustronnie klejącej, albo kup haczyki - i dla pewności użyj taśmy dwustronnie klejącej. One dobrze trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: prosze doradz! 19.09.13, 21:28 Ja bym się obawiala tego, że jak kupi zbyt dobrą taśmę dwustronną, to potem odklei razem z taśmą farbę z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: prosze doradz! 19.09.13, 16:05 Raczej nie przylepisz haczyka ze ssawką do ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: prosze doradz! 19.09.13, 21:24 a moze taśma malarska by zdała egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka_s123 Re: prosze doradz! 19.09.13, 21:35 kupowałam lampy cotton ball lights i dostałam do nich haczyki o te: www.cottonballlights.pl/losse-light-strings/haczyki-command.html sufitu trzymają się rewelacyjnie, w opakowaniu jest 20 sztuk. jeśli nie zależy Ci na tym żeby było na już, to polecam, sznur trzymają świetnie Odpowiedz Link Zgłoś