agoosiaa 25.09.13, 22:20 Gdzie dostanę dobre, w dobrej cenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugo43 Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 05:27 ja zawsze jestem zadowolona z rajstop firm wola/gatta(bo to ponoc teraz jedna firma) i reserved.raz kupilam tanie i ladne z biedronki i lidla,ale niestety gatunkowo kiepskie byly.takze nie polecam zakupu tanich rajstop z allegro,szybko sie pokulkowaly i przetarly na sito. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 08:23 Poszperaj w internetowych sklepach rajstop mariquita, są super jakości, miałam i dla córki i dla syna jak był malutki, nie rozwlekają się, ładnie przylegają do nóżki, nie rolują się, nie mechacą. Kiedyś bardzo dobrej jakości były rajtki z woli, ale bardzo siadła im jakość ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka9 Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 08:58 Ja jestem zadowolona z rajstopek z h&m. Próbowałam różnych innych (gatta, primark, next, jakieś firmy, których nie pamiętam) i te z h&m podeszły mi najbardziej. Są mięsiste, nie przecierają się, nie mechacą za szybko. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lagoon78 Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 09:05 Ja też lubię te z h&m, a jeśli masz szczupłą córkę to powinnaś być zadowolona jeszcze z tchibo (mnie najbardziej pasują, ale syn jest chudzielcem). Kompletnie nie polecam lidla - gumki "puszczają" w ekspresowym tempie i rajstopy w ogóle nie trzymają w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
siciurynka1 Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 09:34 ja tez najbardziej lubię tchibo, są najtrwalsze, nie rozciągają się i nie przecierają. W zeszłym roku kupiłam kilka par z kolekcji "przeciwdeszczowej" i szybko dokupiłam więcej. Początkowo miałam wątpliwości co do tej "frotowej podeszwy" , ale sprawdziła się super, z każdym praniem była mniej puchata, a że moje dziecko nie uznaje kapci po domu, stanowiła dodatkowe wzmocnienie (ani jedna para nie przetarła się, co często zdarza się także w h&m). W tym roku już innych nie szukam Odpowiedz Link Zgłoś
agoosiaa Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 12:17 super, zerknę dziś w H&M i poszperam na tchibo..moja córka b. szczupła więc niektóre na niej wisza Odpowiedz Link Zgłoś
katrijn16 Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 17:06 a ja kupuję dla 2latka rajstopy(licencyjne) w Realu,jakość super nie mechacą się.Teraz właśnie są w promocji 9,99; Odpowiedz Link Zgłoś
mamoholiczka Re: rajstopy dla 2latki 26.09.13, 18:14 Ja też polecam marki Wola i H&M Odpowiedz Link Zgłoś