Dodaj do ulubionych

Next-legginsy prośba o wymiary

04.10.13, 06:54
Mam prośbę o wymiary-chodzi mi o długość legginsów, jakby któraś miała, na 6-7 lat i 3 - 4 lata. Dziekuję z góry.
Na allegro szukałam - potrzebuję z długości na 68 cm i 48 cm tylko które tyle mają bo co aukcja to inna długość albo nie podają wcale....
Obserwuj wątek
    • nie_wiem_nie Re: Next-legginsy prośba o wymiary 04.10.13, 08:05
      wymiarów nie znam, ale next trzyma rozmiarówkę. Niedawno kupiłam mojej 5-latce leginsy na 5-6 lat. Pasują, będą jeszcze na wiosnę. Trochę tylko luźne w pupie są.
      • joacz1980 Re: Next-legginsy prośba o wymiary 04.10.13, 08:44
        A mogłabyś mi podać długość tych na 5-6 lat?
        • basiamak27 Re: Next-legginsy prośba o wymiary 04.10.13, 11:36
          pl.nextdirect.com/pl/g49416s4#854259
          mam te w rozmiarze 4 lata (104 cm) długość całkowita 52 cm, dł. nogawki od kroku 37 cm.

mam jeszcze te pl.nextdirect.com/pl/g49476s3#875218 ale rozmiar 4-5 jakby co daj znać pomierzę
      • basiamak27 Re: Next-legginsy prośba o wymiary 04.10.13, 11:37
        no ja swojej raczej drobnej czterolatce wzięłam trzypak z pieskami na 104 cm i są na styk, a inne trzypaki brałam 4-5 lat i też w pasie trochę luźne ale na wiosnę starczą na pewno smile
        • joacz1980 Re: Next-legginsy prośba o wymiary 04.10.13, 11:43
          To pomierz te na 4-5 co masz. Będę bardzo wdzięczna..
          • basiamak27 Re: Next-legginsy prośba o wymiary 04.10.13, 12:54
            te 4-5 mają 54 cm długość całkowita, 39 cm dł. nogwaki od kroku i 25 cm szer w pasie.
      • juvian Re: Next-legginsy prośba o wymiary 17.10.13, 12:53
        Next trzyma rozmiarówkę ??? To chyba nie o tej samej firmie piszemy. Każdy model legginsów w tym samym rozmiarze ma swój wymiar, z tolerancją nawet do 4 cm ! Podobnie ze spodniami, co model to różne długości, nie wspominając już o kurtkach gdzie identyczne kurtki tylko w 2 różnych kolorach potrafią mieć różnicę na wielkości (długość, szerokość, długość rękawa) nawet o 5 cm ! A buty ? Dziecko nosi na raz 3 rozmiary next, każdy model buta ma swoją długość, efekt tego taki,że nosimy w tym samym czasie rozmiar np. 9, 10 i 11 smile Więc jak next trzyma rozmiarówkę to ja jestem duch świety ! W życiu bym u nich nic nie kupiła nie mając dokładnych real wymiarów !
    • dmc1981 Re: Next-legginsy prośba o wymiary 17.10.13, 10:36
      Kupiłam po raz pierwszy ich legginsy i mam do Was pytanie. Mam dla 3-latki rozmiar 3-4 z tych pojedynczo sprzedawanych z koronką. Na długość takie, że do wiosny wystarczą, więc ok, ale dziwnie uszyte, bardzo szerokie w pasie, a za to bardzo wąskie na samym dole nogawek. Córka jest samodzielna, a te legginsy ciężko się jej zakłada, więc to dla mnie minus. Mam dwa kolory i oba takie same. Czy wszystkie ich legginsy mają taki dziwny fason?
      • cali.staa Re: Next-legginsy prośba o wymiary 17.10.13, 12:04
        Tak, mają wąskie nogawki, bo koronka jest mało rozciągliwa i musi być bardzo wąska, żeby ładnie wyglądała. Mam ich chyba z 8 par w domu i każda para uszyta tak samo. Teraz kupiłam charcoal (błyszczący grafit z białą koronką) i materiał ma luźniejszą strukturę. Łatwiej je założyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka