Dodaj do ulubionych

Rabat z Elle na smyk.com

05.10.13, 09:11
W ten weekend 5-6.10.2013 rabat do smyk.com na 20%, hasło to STBP56 smile ja już skorzystałam, bez problemu.
Obserwuj wątek
    • alexalexa Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 09:18
      tylko na ciuchy?
      • kasiekm84 Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 09:22
        Na ubrania i buty, rabat niełączy się z innymi promocjami.
    • wzeta Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 09:37
      To tylko przy kasie powiedzieć hasło, czy trzeba mieć kupon?
      • wzeta Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 09:46
        Kod już mi nie wszedł komunikat
        Kod rabatowy został już wykorzystany.
        Sprawdź ważność, poprawność liter i wpisz kod ponownie. Jeśli nadal nie działa
      • aga_tka81 Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 09:49
        Zniżka po okazaniu kuponu z kodem kreskowym
    • kasiekm84 Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 09:51
      Rabat na smyk.com, nie w stacjonarnym. Myślałam że jest wielorazowego użytku, ale może dla każdej gazety jest indywidualny sad
      • lifecolor Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 10:08
        U mnie działa smile
        • wzeta Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 10:10
          Kurcze to co z moim?
          Możesz pokazać co zakupiłaś?bo moja kurtka niby na promocji, ale wszytskie w dziale chłopięce są na czerwono tzn na promocji, czy by to znaczyło, że kod na kurtki nie działa
          • lifecolor Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 10:27
            Rabat nalicza od pełnej ceny-musisz zobaczyć czy bardziej opłaca się kupić z rabatem czy na promocji. Nic nie kupiłam wpisałąm próbnie na 1 z brzegu sweterek
    • wzeta Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 10:08
      Powiedzcie mi, bo może nie wchodzi mi kod dlatego, że kurtka jest na promocji? ale w sumie teraz wszystkie kurtki w internetowym na promocji.
      • kasiekm84 Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 10:21
        Też kupowałam kurtkę dla córki, była na promocji, rabat odjęło od pełnej ceny, wyszło korzystniej.
      • aga_tka81 Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 15:01
        Bo jak już wpisałaś kod to system pamięta ten kod i później widzisz wszystkie ceny po obniżce. Usuń rzeczy z koszyka i spróbuj się wylogować i zalogować na nowo, lub wpisz na innego maila jak posiadasz w smyku. Nie wchodzi na ubrania kiedy jest korzystniejsza promocja, jak kurtka jest przeceniona o 100zł to jest korzystniejsze od 20% dlatego wyskakuje komunikat.
        • monia111175 Re: Rabat z Elle na smyk.com 05.10.13, 18:06
          a jakim cudem jak wpisuje(czy chcesz otrzymac punkty payback)numer karty -spoko-a jak kod karty-wyskakuje-ze promocja wygasla,no to jak nie mozna otrzymac punktow czy ja zly numer wpisuje wrrr
          aaa i w ktorym momencie moge wpisac-zaplac punktami-tzn chce zaplacic punktami czesc a reszte gotowka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka