Dodaj do ulubionych

strój wampira Wrocław

21.10.13, 23:48
Gdzie mogę we Wrocławiu kupić strój wampira na rozmiar 104???
Kupiłam na allegro, ale właśnie mi sprzedawca napisał, że pomylił się i wysłał do kogoś innegosad
Masakra, syn potrzebuje na czwartek do przedszkola, a ja zostałam na lodzie. W mojej okolicy obleciałam sklepy , w tym tez H&M ( tam był, ale prawie za 80 zł i żadna rewelacja), C&A itp i nie było. Byłam też w Pepco i tez nic.
Jutro bedę we Wrocławiu, może ktoś podpowie.
Obserwuj wątek
    • call-una Re: strój wampira Wrocław 22.10.13, 08:05
      sprawdzialbym jeszcze hipermarkety, jak nie znajdziesz moze wypozycz np.
      www.maskowybal.pl/ tu znalazlam dzieciecy kostium wampira
    • igajos Re: strój wampira Wrocław 22.10.13, 08:12
      Wpożyczalnia strojów? A może w gofun na Jedności?
      Ja zrobiłam synowi sama - czarne getry + czarna koszulka + maska z tektury + peleryna wampira uszyta z czarnej i czerwonej podszewki. Jak chcesz to poszukam tej peleryny, jestem z Wro.
      • kinder0610 Re: strój wampira Wrocław 22.10.13, 08:15
        zobacz w COSTA - możesz sprawdzić na stronie albo zadzwonić, żeby nie jechać niepotrzebnie. Stroje widziałam w Selgros, ale czy akurat wampir nie wiem .
    • pia_ Re: strój wampira Wrocław 22.10.13, 12:15
      W Auchan zobacz, tam co roku są, a jak nie będzie całego stroju, to na pewno będą zęby, maska, peleryna. A musi być wampir? W KappAhl widziałam czarne piżamki ze szkieletem kościotrupa, fajne.
      • pia_ Re: strój wampira Wrocław 22.10.13, 12:17
        W Auchan jest w pasażu handlowym sklep Claire's (mają też sklepy w Magnolii i outlecie) z dodatkami, teraz mają sporo rzeczy na helloween (maski, dodatki, peleryny). No i jeszcze Smyk (jest w Auchan, Magnolii i przy Outlecie)
        • opium74 Re: strój wampira Wrocław 22.10.13, 13:21
          na Wróblewskiego w kamienicy vis a vis Zoo jest wypozyczalnia strojów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka