taki-sobie-nick 28.05.24, 00:23 Podobno. Wyszłybyście w czymś takim na ulicę? plumthelabel.com/kombinezon-prazkowany-z-bikerami-bialy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pytajacakinga Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 07:39 Bialy jest brzydki a czarny który wkleja Majerkkin nosiła bym beż problemu Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 07:48 Zapomniała kiecki. Takie pantalony to i owszem, pod sukienkę z epoki Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Ciuch dla odważnych 29.05.24, 07:53 Jej, wybrałaś chyba najbrzydszy możliwy model :p wszystko jest w tym brzydkie, od materiału, przez szew na bobrze po to tragiczne odcięcie w pasie. Widuje dziewczyny w innych tego typu ciuchach i w większości wyglądają fajnie. Ja na ulicę bym w tym nie wyszła:p Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 01:42 Ten akurat wyjątkowo bieliźnianie wygląda. Moja córka nosi ten. Ja jestem za stara na takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 05:36 majenkirr napisała: > Ten akurat wyjątkowo bieliźnianie wygląda. Moja córka nosi ten. Ja jestem za st > ara na takie klimaty. > Dokładnie tak Ciuch jak ciuch Ale wiadomo, nie dla.kazdego Będąc paręnaście lat młodsza i nie takie nosiłam Wiek dojrzalszy wymaga trochę więcej wyczucia w doborze ciuchów, chociaż ematki zaklinają, że nie i nie Na.fitnes mogę założyć Odpowiedz Link Zgłoś
4sycje Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 07:38 Z moją figurą tak, chociaż mam do niej uwagi. Z figurą centaura nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 17:22 identyczną młodą dziewoję widziałam dziś na ulicy, nawet skarpetki i buty miała takie same Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 06:55 W tym białym nie, bo nie lubię, w czarnym tak. Nie widzę specjalnej różnicy między tym strojem a moimi spodenkami i i topem, po prostu połączone w całość Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 07:30 Jest specjalna różnica. Połączone i obcisłe wyglądają jak bielizna. Spodenki i top to zwykłe ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 07:43 W życiu nie widziałam kombinezonu w roli bielizny, a bez przyglądania się to i tak nie widać czy to dwa elementy zlewające się w całość czy jeden Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:04 > W życiu nie widziałam kombinezonu w roli bielizny Ja też nie, ale jak teraz wpisałam w google: kombinezon bielizna, to wyskoczyło tego bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:35 W życiu nie widziałam kombinezonu w roli bielizny Bo jak to bielizna, najczęściej ogląda się własną. Moja koleżanka nosi coś takiego jak to czarne pod spódnice i sukienki, w których jest ryzyko że jej będzie widać tyłek jak się schyli do dziecka czy coś. Zawsze bardzo polecała, ale kwestia sikania wydaje mi się kluczowym argumentem na "nie". PS. Poleca też do tego celu krótkie leginsy z action, "second skin", widziałam na fejsie że ludzie to też polecają na ocierające się uda. Nigdy nie miałam tego problemu ale może akurat komuś się przyda, tak mi się przypomniało. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:43 Ja jestem wielką fanką bielizny, w sumie bardziej mam się do czego rozebrać niż w co ubrać 😀 Więc sporo przeglądam w sklepach bieliźnianych i zdecydowanie nie widziałam tam tego typu wdzianek w roli bielizny. Widuję w sklepach sportowych jako strój fitness Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 10:52 Bo nie twój target, zwykle to jest w sekcji bielizny wyszczuplającej. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 07:57 Nie. Bo figura już nie ta. A nawet gdyby figuta pozwalała to założenie czegokolwiek z czego się muszę rozdziac do rosołu zeby się wysikac jest poza opcją Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:04 To najgorsze w kombinezonach, dlatego nie mam i mieć nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:07 Tak, z rozpiętą koszulą albo bluza. Na spacer, rower itp. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:12 Nie. Na jogę albo pilates wydaje się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.przelotem Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:41 taki-sobie-nick napisała: > > Wyszłybyście w czymś takim na ulicę? > "Materiał: 92% poliamid, 8% elastan." W życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:46 Na siłownię i rower w kaszmirach i jedwabiach chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 10:50 Mam bluzę merino na jogę. Jestem rozgrzana, ale nie upocona. Na rower w ogóle nie mam osobnych ciuchów, ale ja pomykam po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 11:00 A pod bluza? Czy tak w samej bluzie? Czy może ćwiczysz w bawełnie? Czekaj! Pewnie ćwiczysz tak, żeby się nie spocić… bo gdybyś się pociła w czasie wysiłku fizycznego, to wiedziałabyś, że nie ma nic gorszego niż bawełniane gacie w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 11:01 Czy może ćwiczysz w bawełnie? Ja na przykład ćwiczę w bawełnie, coś z tym nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 11:05 Tak. Bawełna pięknie chłonie pot i schnie długo, dając taki efekt, że wystarczy lekki wiaterek czy przewiew i człowiekowi jest zimno i mokro. Raz w życiu poszłam pobiegać w bawlnianej koszulce.. leczyłam się tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 11:25 Ale ja pytam czy coś jest nie tak z tym że ja ćwiczę w bawełnie. Nie byłam chora od lat, nie jest mi zimno od lekkiego wiaterku, nie znoszę sztucznych materiałów i nie będę ich nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:48 Wygląda jak bielizna wyszczuplająca, coś na wierzch i można iść. Ale nie tylko koszulę, na dół też coś, jakąś spódnicę. Ale niepraktyczne, bo jak korzystać z toalety? Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:49 Chodzą w czymś takim na ulicy kobiety. Często koloru cielistego. Dopasowanego pod kolor skóry. Na tyłku w rowku dodatkowo guma i jakieś takie niewidoczne poduszki aby tyłek był bardzo duży. Brak stanika. Z daleka wyglądają jak by na nagusa po ulicy chodziły. Wyrok za taką kobietą sam leci więc efekt osiągnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 09:50 katiemorag napisała: > Chodzą w czymś takim na ulicy kobiety. Często koloru cielistego. Dopasowanego p > od kolor skóry. Na tyłku w rowku > sa po ulicy chodziły. Wyrok za taką kobietą sam leci więc efekt osiągnięty. Nie rozumiem ostatniego zdania, rozwiniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 13:37 homohominilupus napisała: > Nie rozumiem ostatniego zdania, rozwiniesz? Może akcja ma miejsce np. w Iranie? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Ciuch dla odważnych 29.05.24, 06:55 Tez mi przeszło przez myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 21:41 katiemorag napisała: > Chodzą w czymś takim na ulicy kobiety. Często koloru cielistego. Dopasowanego p > od kolor skóry. Na tyłku w rowku dodatkowo guma i jakieś takie niewidoczne podu > szki aby tyłek był bardzo duży. Brak stanika. Z daleka wyglądają jak by na nagu > sa po ulicy chodziły. Wyrok za taką kobietą sam leci więc efekt osiągnięty. Znam ten styl. Mój wzrok też leci, bo fason pt dupa.dojada ostatnie majtki i kolor cielisty już z dwudziestu metrów dają efekt zapomniałam gaci, albo mi spadły Fakt ja mam wadę wzroku, ale niewielka 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkankaroztocza Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 08:50 Ja nie, bo nie chodzę w obcisłych ubraniach, no i w kombinezonach. Do tego ta góra wygląda tak jakby się było w samym biustonoszu. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 09:12 Nie, z wielu powodów. Miałam coś takiego do triatlonu i używałam na treningach, ale zawsze czułam się dużo lepiej jak góra była luźniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 09:16 Mam podobny treningowy, tylko w ciemnym kolorze, ale zakładam go pod spodnie i bluzę zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 09:17 A to nie jest bielizna? Akurat moja figura w moim wieku nie prezentowałaby się najlepiej. Przy idealnej sylwetce, w innym kolorze np zgniła zieleń, na wakacjach w połączeniu z jakąś lniana koszulą być może. Ale generalnie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 21:33 No właśnie mam wrażenie, że to jest ciuch NA ULICĘ, i tego dotyczy wątek - czy wyszłybyście w czymś takim na ulicę. Bez dodatku bluz, koszul etc. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ciuch dla odważnych 29.05.24, 08:07 Nie, to nie jest ciuch na ulicę, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 09:20 Nie. Ale ostatnio widziałam w czymś podbnym dziewczynę na siłowni. Spoko wyglądała. Jej wdzianko miało zakryte ramiona i było bez pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 09:49 Nie, bo to wygląda jak bielizna modelująca. 20 lat temu też bym nie wyszła z tego samego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 10:51 Nawet gdybym miała boskie ciało w ogóle nie chciałabym w czymś takim chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 11:09 Nie bo się w białym źle czuje, który też nie pasuje do mojej ciepłej karnacji ale np. w zielonym wyszłabym, mam dobrą figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 14:08 Pierwsze skojarzenie mam z Biancą Censori aczkolwiek dla niej ten strój mógłby być zbyt zachowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 14:17 Sory, ale to nie jest "ciuch dla odważnych". To jest ciuch dla totalnego bezguścia. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 14:18 Ten bialy wyglada jak bielizna korygujaca na wielkie wyjscie (czyli brakuje sukni wieczorowej na wierzchu). W czerni moze byc, ze sportowymi butami wyglada fajnie - ale dla kogos mlodszego i o lepszej figurze niz moja (dla mnie tylko na jakies zajecia sportowe) Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 14:49 Ale to jest brzydkie i masakruje pani piersi. Nie, nie nosiłabym, nawet gdybym miała odpowiednią do tego figurę. Czarne mogłabym nosić (gdybym miała odpowiednią figurę) na fitnes, czy inne zajęcia ruchowe, raczej nie "na ulicę". No nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
nowalawendowa Re: Ciuch dla odważnych 28.05.24, 16:04 Widziałam dzisiaj w czymś bardzo podobnym kobietę w ciąży, pod spodem miała stringi i bieliźniany biustonosz. Każdy mankament ciała idealnie widoczny, do tego pomarańczowe tipsy czy tam hybrydy, bujne rzęsy... spotkałam ją rano w spożywczym i już prawie zapomniałam a tu proszę, wątek na przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ciuch dla odważnych 29.05.24, 08:02 Nie, nie wyszłabym bo nie mam figury na której ten ciuch dobrze by wyglądał. Nie uważam aby to była odwaga to załozyć. Może pewność siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ciuch dla odważnych 29.05.24, 08:05 Widziałam takie kombinezony w jednej sieciówce. Może trochę grubszy materiał. I szczerze mówiąc lepsze to niż leginsy z bawełny. Odpowiedz Link Zgłoś