Dodaj do ulubionych

Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić?

11.11.13, 00:52
Witam, na ostatniej akcji w Tesco kupiłam córce Furbiego w takim kolorze:
http://images62.fotosik.pl/365/35b3f0cbcdf681ffm.jpg
Wzięłam z półki ostatnią sztukę a córka marzy o fioletowym lub całym różowym.
Może ktoś z Warszawy (najlepiej z Ursynowa) chciałby się zamienić?
Obserwuj wątek
    • katkago Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 09:37
      Niestety nikt chętny na zamianę się nie znalazł, więc mam pytanie czy mogłabym go wymienić w Tesco? Jak jest z wymianą w przypadku zakupu z bonami?
      • patatajowa Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 12:37
        www.tesco.pl/strefa-obslugi-klienta/regulamin_oferty_zwrotu_towarow_pelnowartosciowych.pdf
        jesli odebrałaś bony i jest to zaznaczone na paragonie to od ceny na paragonie odlicza wartosc bonow za dana zabawke i tyle masz zwrotu.bonów nie każą zwracac. przynajmniej tak było w zeszlym roku. albo bedzie tak jak w linkowanym regulaminie.
        • katkago Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 13:31
          Czyli są tylko zwroty a wymiany nie ma?
    • gosiapal Re: Furby - czy ktoś z Wawy chciałby się zamienić 21.11.13, 12:55
      chętnie bym się zamieniła ale niestety my mamy niebieskiego ):
      a blisko byśmy miały smile
      • katkago gosiapal 21.11.13, 13:28
        Podpytam córkę co sądzi o niebieskim wink Ostatnio wspominała też o kolorze aqua a to blisko niebieskiego smile
        Czy też kupowałaś w Tesco?
        • gosiapal Re: gosiapal 21.11.13, 16:15
          nasz jest aqua, dla mnie to niebieski smile
          • katkago Re: gosiapal 21.11.13, 16:36
            To jeśli masz aqua, a nie niebieski (bo to dwa różne kolory),jeśli jest nowy, nieużywany w niezniszczonym pudełku to chętnie się zamienię. Kupowalaś w Tesco?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka