biedronka195 11.11.13, 09:47 Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie?Ikea,Tesco,Tchibo,Einchorn?Jak jest z jakoscia torów i wagoników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze-mamusia27 Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 11:38 moje dzieci mają kolejkę drewnianą z tesco zakupioną w promocyjnej cenie za 70 zł ( rok temu w super fajnym drewnianym rozkładanym pudełku które robi za stację)i szczerze polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 12:23 forum.gazeta.pl/forum/w,583,147781748,,kolejka_drewniana_jakie_akcesoria_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 14:00 mam Ikea,Einchorn i jakiś mały zestaw z Tesco-wszystkie tory pasują do siebie. W Einchorn na plus lokomotywa na baterię (kupiłam kiedyś zestaw w Lidlu). W Biedronce też będzie, za 39,99 od 25.11 Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 15:08 a gdzie jest już dostępna gazetka? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 15:09 już znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 21:33 a mogę prosić o jakiś link bo nie widze jeszcze na stronie biedronki oferty na 25.11? Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 18:13 w nowej gazetce tesco od 14.11. będzie drewniana kolejka 60 elem. Carousel w promocji z 135,99 na 67,99 Odpowiedz Link Zgłoś
levoonia Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 11.11.13, 21:55 mamy brio i einhorn. brio ładniej wykonana za to einhorn w fajnym zestawie połączonym z kulodromem. przednia zabawa bo wagoniki same się ładują kulkami, w komplecie była też lokomotywa na baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka195 Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 12.11.13, 09:11 A czy orietujecie sie czy kolejka z Tchibo jest kompatybilna z kolejkami innych firm? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 NIE POLEAM Tesco, rozeschły się tory 12.11.13, 09:12 odradzam zakup Tesco, kupiłam w zeszłym roku własnie za około 70 zł skuszona promocją. Te bolce przy torach służące do montowania ze sobą poszczegolnych elementów są wklejane na jakiś klej, w kilku elementach chyba się klej zesechł, obluzował, nie wiem nawet jak to opisac, ale efekt jest taki, że bolce-kule powypadały, są za luźne do otworów i nawet jak wklejam, to luzują się ponownie. Nie trafiłam widac na odpowiedni klej. Mam jeszcze kolejki Brio i Ikea, dużo lepsza jakość i te mogę szczerze polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Brio 12.11.13, 09:19 My mamy wielka kolejkę Brio, do tego lokomotywy elektryczne z Tesco. Brakuje mi jedynie zwrotnic, wiecie może gdzie kupić zwrotnice i jakieś fikuśne tory? Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Brio 12.11.13, 10:12 chyba najprościej na allegor. lub w jakimkolwiek sklepie internetowym... sprzedaja same zwrotnice lub inne specjalistyczne tory typu rozjazd, krzyżówka itp Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Brio 12.11.13, 11:44 polecam na allegro sprzedawcę z Gdańska, który ma BigJigs - sprawdzony, ma pojedyncze elementy fajne do rozbudowy, kupowałam w lecie u niego na miejscu, ale wypatrzyłam właśnie na allegro. BigJigs dobre jakościowo, ja wolę np. od Ikei w której denerwują mnie łączenia plastikowe w niektórych miejscach. Nie będę tu zachwalać kolejek Wooden Railway, bo ich cena zabójcza. Tesco też mamy elementy (Carousel), nic się z nimi nie dzieje, nie są jakieś super-hiper wykonane, ale młodego cieszą. U nas porażką są ich wagony, bo magnesy słabe. Przeszukaj forum, sporo było o kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
big-smoczyca Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 13.11.13, 18:23 mamy z ikea jakość świetna pasuje do tesco i toysuras oraz tomka i przyjaciół - tylko rozmiar trzeba dobrać Odpowiedz Link Zgłoś
wiam Re: Drewniana kolejka-jakiej firmy polecacie? 14.11.13, 21:51 a te z lidla pasują do brio? Odpowiedz Link Zgłoś