Dodaj do ulubionych

Furby w Smyku - paragon...zwrot...

19.11.13, 16:50
Mam do oddania Furbyego w smyku. Mam dwa, w różnych kolorach i chcę oddać jednego. Jeden kupiony był w Smyku, drugi w innym sklepie i chcę oddać tego kupionego w drugim sklepie do smyka. Nie wiem, czy taki numer przejdzie? Czy jest gdzieś na paragonie oznaczenie, który to kolor był kupiony i czy tylko tego mogę oddać?Czy mogę zrobić podmiankę? wink

Obserwuj wątek
    • kanna Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 17:15
      Masz świadomość, ze to oszustwo?
      Tak pytam, pro forma...
    • gwen_s Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 17:30
      wydaje mi się, ze się zorientują...
      Ja raz wymieniałam spodnie, rozmiar i sprzedawcy nie chciało się wydrukować protokołu więc zamienił tylko metki, potem te spodnie chciałam oddać, a pani do mnie, ze to nie te spodnie, które kupowałam na paragonie, dopiero jak wyjaśniłam o co kaman to mi oddała kasę, ale uprzedziła, by tak nie robić, i prosić pracownika o protokół bo gdzieś indziej mogą nie przyjać zwrotu....
    • edelstein Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 17:44

Niech zgadne,ten ze smyka byl drozszy i dostaniesz wiecej zwrotuuncertain
      -
      "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
    • czarnonaczarnym Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 17:45
      uncertain
      Komentarz jest zbędny
      • anyx27 Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 18:38
        No niestety, jak zabawka jest modna, to czasem się prezenty dublują wink A jak nie masz nic konstruktywnego do dodania, to nie komentuj wink
        • zana781 Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 18:45
          Modny, nie modny, zdublowany, nie zdublowany.
          Pewnie kupiony taniej w Tesco, ale kolor nie ten...
          • anyx27 Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 19:16
            Szczerze, to nawet nie wiem, gdzie był kupiony ten drugi i za ile.
    • sylki Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 17:46
      w smyku zwrot? chyba tylko na kartę ichną
      • anyx27 Edelstein, mylisz się... 19.11.13, 18:36
        Mam tylko paragon ze Smyka, do tego drugiego sklepu oddać nie mogę. I nie jest to kwestia kasy, bo ten w Smyku bardzo korzystnie był kupiony smile Ok, czyli oddac nie mogę. Pozostaje wystawić na Allegro wink Dzieki za odpowiedzi.
      • ju_mi Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 18:51
        Dokładnie - zwroty w Smyku są, ale kasę dostaje się na ich kartę (czyli do wykorzystania tylko w Smyku). Nie oddają gotówki.
    • madzik29 Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 18:41
      idz zobacz a moze przyjmą, w razie czego jak sie zorientują przywal głupa ze dzieć dostał dwa w prezencie i chciałas jeden zwrócić i ci sie pokręcilo juz ktory był z którego sklepu.przeciez nie idziesz ich kraść.no bez przesady.
      • zona.102 Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 21:28
        Uwazam tak samo jak madzik29, nic Cie tam nie zabije jak cos bedzie nie tak i powiesz, ze pewnie nie tego wzielas bo dziecko dostalo 2-3 (wiesz, urodziny, modna zabawka... moze sie powtorzyc).

Z ubraniami nie przejdzie bo kazdy rozmiar (nawet ten sam model) ma inne oznaczenie.
    • eo_wina Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 19:00
      Myślę, że wystawiając tuż przed Mikołajkami na Allegro jeszcze na nim zarobisz smile To jakiś szał na nie teraz...Moda powraca smile
    • jagodasoft2 Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 20:43
      Wątpię żeby kolor miał znaczenie. Sprawdzam kilka paragonów ze smyka i zabawki nie mają oznaczeń kolorów (ta sama rzecz w dwóch róznych kolorach ma to samo oznaczenie) ale juz rozmiarowo ciuchy sie różnią.
    • heca7 Re: Furby w Smyku - paragon...zwrot... 19.11.13, 20:51
      Wystaw na Allegro. Idealnie nowy powinien pójść za 200zł lub więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka