monika78kr 19.11.13, 22:19 wyprzedaz.strefamarek.allegro.pl/1?pagelimit=60&productSort=PopularityDsc&bi_s=allegro_internal&bi_m=%22;B5;%22&bi_c=outlet_ecco_main Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab.monia Re: Dobre ceny ECCO 21.11.13, 13:32 nie polecam sklepu, sprzedają buty których nie mają, lepiej poczytajcie opinie zanim zaczniecie kupować. buty które chciałam kupić, a widoczne były w 4 szt. niestety po rozmowie telefonicznej okazało się że ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_beauty Re: Dobre ceny ECCO 21.11.13, 17:51 A ja zamówiłam wczoraj, dziś przyszły. Ładne, ciepłe, w super cenie. Jestem bardzo zadowolona. Sklep zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Dobre ceny ECCO 21.11.13, 18:00 Kupowałam dwa razy i polecam, bardzo szybka wysyłka. Raz zamawiałam ostatnią dostępną parę, miałam obawy, ale ta również szybko została wysłana. Może sprzedawca ma sklep stacjonarny i po prostu czasem tam sprzeda wystawioną na aukcji parę butów. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 Re: Dobre ceny ECCO 21.11.13, 18:10 ja polecam, kupiłam ostatnio 4 pary butów, co prawda jedna przyszła w innym kolorze ale wręcz byłam z tego zadowolona a ogolnie to jest "ulubiony" sprzedawca z forum widze ze juz sprzedaje w kilku "miejscach" na allu niektore ceny teraz są oki, ale niektre buty jeszcze z miesiac temu duuuuuzo taniej miał, ja ecco biom lite kids kupiłam za 149 zł, a dziś są za 235 co wtorek wystawia nowe oferty trzeba sprawdzać Odpowiedz Link Zgłoś