Dodaj do ulubionych

kurtka hm opinie

19.11.13, 23:04

chodzi mi o tą kurtkę :
www.hm.com/pl/product/00281?article=00281-J
planuje kupic dla 3,5 latki -jest ciepla?

https://www.suwaczki.com/tickers/km5sjw4zjhtt3jaj.png
Obserwuj wątek
    • cyber-szuja Re: kurtka hm opinie 20.11.13, 09:55
      Mój pięciolatek ma taką czarną, miał ją na sobie tylko raz, bo było mu za ciepło wink ale jeszcze nie było u nas temperatury poniżej 5 stopni, więc nie mam porównania. Kurtka niestety nie ma pasa śnieżnego, co przydałoby się w zimie i rzepów przy rękawach... ale są też plusy, bo wszyte wewnętrzne ściągacze z otworami na kciuki są praktyczne, kurtka z tyłu jest dłuższa, w kapturze doszyty jest pas z gumką, dzięki któremu kaptur świetnie trzyma się na czapce a cena kurtki ze zniżką z newslettera -25% jest naprawdę przyjemna wink
    • tola_i_tolek Re: kurtka hm opinie 20.11.13, 10:10
      Kupiliśmy w tym roku, także nie sprawdzaliśmy jeszcze czy ciepła.
      Na plus są te wystające za rękawów ściągacze, świetnie się na tym trzymają rękawiczki, kurtka jest trochę dłuższa z tyłu( generalnie jest dość długa) , świetny kaptur- z gumką, spokojnie zmieści się w nim głowa w czapce i nie będzie spadał, fajnie się zapina pod szyją- nie za wysoko, więc nic nie przeszkadza. Kurtka ma też odblaski. Generalnie wszystko gra.
      • mamanatalki87 Re: kurtka hm opinie 20.11.13, 10:30
        My mieliśmy w tamtym roku , i w tym kupiłam ponownie .

Jak dla mnie super . Dzieci nie zmarzły nigdy ( dodam że ja przeciwnik ubierania 5 warstw tongue_out ) Nic nie przemaka , I jak pisały wyżej dziewczyny super kaptur wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka